reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Rany jak mi się dupy ruszyć nie chce [emoji14] No ale tak obiad mam, poprane co trzeba jest, czysto w sumie też jest. A z odkurzaczem i tak dziś nie zatańczę bo mamy dziś kolejne rozciąganie brzuszka.

Przed chwilą do mnie dotarło że wpadamy w 5 miesiąc. Nie wiem kiedy zleciały te 4! A przecież nic nie robię tylko siedzę w domu.

No i Pani listonosz dziś była. ZUS mi wreszcie dopłacił za maj ^^ 30 dni czekania na 230 zł xD No szał ciał, hihihihi ^^ I tak się cieszę bo brakowało mi tej kasy do "skarbonki na zaś".

Jutro chyba pojadę wieczorem po prezent dla chrześniaczka. Mamy imprezę rodzinną w weekend ;) No i dla malutkiej mojej przyjaciółki też wypada coś kupić. Serduszko cioci w końcu <3

Zazdroszczę tego różu na głowie [emoji7][emoji7] Też bym coś zrobiła z włosami. Nigdy nie mam pomysłu i chodzę jak takie lumpiątko :D Ja bym poszła w fiolet albo ciemny niebieski :D A Mąż by mnie zabił w afekcie xD

Ok ok zatwierdziłam, wzięłam zaznaczyłam by było na potwierdzenie by czasem ktoś nam się nie wkradł. Można przypadkiem kogoś zaprosić np. ;)

......:::::::::16t. i 6d::::::::.........

Z fioletu zrobił sie zielony i długo nie mogłam sie go pozbyć :D

p19uflw1nv024jhl.png
A zielony też może być. Trochę jak Pani Jeziora z glonem we włosach, hihihi ^^

Raz w życiu miałam kolor na głowie. Miałam 12 lat i chciałam wiśniowe pasemka na kolonię xD A tak całe życie w swoich włosach. Latem od słońca czasem robią się rude. No i mam peruke schowaną jak już nie mogę się patrzeć na te moje kudły [emoji14] Tylko w niej nie wychodzę z domu bo bym zaraz podłapała jakiegoś klienta xD Hahahahahaha :D

Nigdy nie miałam odwagi na pokolorowanie włosów. Raz ścięłam 30 cm i oddałam do fundacji. To było jedyne moje fryzjerskie szaleństwo w życiu ;)

@doublemummy wyglądasz oszałamiająco!!!! Cudo kochana :-*
Moja siostra jak ostatnio kombinowała z kolorami to wyszły jej wszystkie odcienie ala unicorn, brakowało tylko brokatu.
Mój Maks tylko chodził i szeptem pytał mnie i moja mame dlaczego ciocia chciała się upodobnić do tej szczotki na kurze. Haha :-D

@Eraja dołączam do leniwych dup.
Ja też długo czekałam na ZUS :-D

Tak mi się nie chce ahhhhh!!! Zupa gotowa. Zaraz biorę się za kluski śląskie i będę dusić kurczaka w sosie pieczarkowym do tego no i mizeria....
Zrobiłam wczoraj jadłospis na cały tydzień, głównie ze względu na zakupy....tym samym przez dwa dni nie muszę wychodzic z domu :-D
Po długich zastanowieniach zamówiłam sobie zestaw startowy do hybryd z lampa i jakieś pierdoly. Juz nie mogę się doczekać :-)

@doublemummy wyglądasz oszałamiająco!!!! Cudo kochana :-*
Moja siostra jak ostatnio kombinowała z kolorami to wyszły jej wszystkie odcienie ala unicorn, brakowało tylko brokatu.
Mój Maks tylko chodził i szeptem pytał mnie i moja mame dlaczego ciocia chciała się upodobnić do tej szczotki na kurze. Haha :-D

@Eraja dołączam do leniwych dup.
Ja też długo czekałam na ZUS :-D

Tak mi się nie chce ahhhhh!!! Zupa gotowa. Zaraz biorę się za kluski śląskie i będę dusić kurczaka w sosie pieczarkowym do tego no i mizeria....
Zrobiłam wczoraj jadłospis na cały tydzień, głównie ze względu na zakupy....tym samym przez dwa dni nie muszę wychodzic z domu :-D
Po długich zastanowieniach zamówiłam sobie zestaw startowy do hybryd z lampa i jakieś pierdoly. Juz nie mogę się doczekać :-)

Hahahaha! Szczotka na kurze xD Dobrze że leżę bo bym się turlała ze śmiechu :D
Widzisz, Ty się chociaż w kuchni krzątasz a ja? Patrzę sobie jak liście się na wietrze ruszają i tyle xD

Nie ni zaraz się zbiorę i przebiorę pościel. Pogrzebię w koszu na pranie i coś sobie dopiorę bo aż mam wyrzuty z tego opieprzania się. O i jakąś suróweczkę machnę do obiadku. Ziemniaczki obiorę. Akurat do 17 pomaaaału jak ślimaczek zdążę :)

Mi jadłospis zawsze teściowa w niedzielę psuje bo zawsze nam coś podsunie. I tak, dziś zamiast placuszków z jabłkami mamy schabowego <3 Jutro będę robić "makarą z cukinią i kurczakię" na 2 dni. A potem zobaczymy albo rybka albo dalej pociągniemy cukinię na placki bo mamy 12! cukini w domu. Tak, też od teściowej <3 Kochana jest, z głodu nie umrzemy :D

Dobrze się pisze z tego lenistwa zapomniałam dodać ziemniaczkow do zupy i wyszła taka jalowa :-D dobrze ze mam ziemniaki ugotowane na kluski, które to zaplanowałam sobie zrobić na 18,bo teraz mi się nie chce. Dziękuję poleze, poczytam coś :-D

Wróciłam właśnie z placu zabaw. Córką przez te 5 dni że mną w domu a w sobotę jedziemy nad morze [emoji7]
Dziś na obiad pieczona pierś z indyka z marcheweczka i ziemniakami [emoji39]
W środę idę w końcu do fryzjera bo już mam tyle siwych włosów że wstyd z domu wyjść [emoji23][emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do góry