reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Rany jak mi się dupy ruszyć nie chce [emoji14] No ale tak obiad mam, poprane co trzeba jest, czysto w sumie też jest. A z odkurzaczem i tak dziś nie zatańczę bo mamy dziś kolejne rozciąganie brzuszka.

Przed chwilą do mnie dotarło że wpadamy w 5 miesiąc. Nie wiem kiedy zleciały te 4! A przecież nic nie robię tylko siedzę w domu.

No i Pani listonosz dziś była. ZUS mi wreszcie dopłacił za maj ^^ 30 dni czekania na 230 zł xD No szał ciał, hihihihi ^^ I tak się cieszę bo brakowało mi tej kasy do "skarbonki na zaś".

Jutro chyba pojadę wieczorem po prezent dla chrześniaczka. Mamy imprezę rodzinną w weekend ;) No i dla malutkiej mojej przyjaciółki też wypada coś kupić. Serduszko cioci w końcu <3

Zazdroszczę tego różu na głowie [emoji7][emoji7] Też bym coś zrobiła z włosami. Nigdy nie mam pomysłu i chodzę jak takie lumpiątko :D Ja bym poszła w fiolet albo ciemny niebieski :D A Mąż by mnie zabił w afekcie xD

Ok ok zatwierdziłam, wzięłam zaznaczyłam by było na potwierdzenie by czasem ktoś nam się nie wkradł. Można przypadkiem kogoś zaprosić np. ;)

......:::::::::16t. i 6d::::::::.........

Z fioletu zrobił sie zielony i długo nie mogłam sie go pozbyć :D

p19uflw1nv024jhl.png
A zielony też może być. Trochę jak Pani Jeziora z glonem we włosach, hihihi ^^

Raz w życiu miałam kolor na głowie. Miałam 12 lat i chciałam wiśniowe pasemka na kolonię xD A tak całe życie w swoich włosach. Latem od słońca czasem robią się rude. No i mam peruke schowaną jak już nie mogę się patrzeć na te moje kudły [emoji14] Tylko w niej nie wychodzę z domu bo bym zaraz podłapała jakiegoś klienta xD Hahahahahaha :D

Nigdy nie miałam odwagi na pokolorowanie włosów. Raz ścięłam 30 cm i oddałam do fundacji. To było jedyne moje fryzjerskie szaleństwo w życiu ;)

@doublemummy wyglądasz oszałamiająco!!!! Cudo kochana :-*
Moja siostra jak ostatnio kombinowała z kolorami to wyszły jej wszystkie odcienie ala unicorn, brakowało tylko brokatu.
Mój Maks tylko chodził i szeptem pytał mnie i moja mame dlaczego ciocia chciała się upodobnić do tej szczotki na kurze. Haha :-D

@Eraja dołączam do leniwych dup.
Ja też długo czekałam na ZUS :-D

Tak mi się nie chce ahhhhh!!! Zupa gotowa. Zaraz biorę się za kluski śląskie i będę dusić kurczaka w sosie pieczarkowym do tego no i mizeria....
Zrobiłam wczoraj jadłospis na cały tydzień, głównie ze względu na zakupy....tym samym przez dwa dni nie muszę wychodzic z domu :-D
Po długich zastanowieniach zamówiłam sobie zestaw startowy do hybryd z lampa i jakieś pierdoly. Juz nie mogę się doczekać :-)

@doublemummy wyglądasz oszałamiająco!!!! Cudo kochana :-*
Moja siostra jak ostatnio kombinowała z kolorami to wyszły jej wszystkie odcienie ala unicorn, brakowało tylko brokatu.
Mój Maks tylko chodził i szeptem pytał mnie i moja mame dlaczego ciocia chciała się upodobnić do tej szczotki na kurze. Haha :-D

@Eraja dołączam do leniwych dup.
Ja też długo czekałam na ZUS :-D

Tak mi się nie chce ahhhhh!!! Zupa gotowa. Zaraz biorę się za kluski śląskie i będę dusić kurczaka w sosie pieczarkowym do tego no i mizeria....
Zrobiłam wczoraj jadłospis na cały tydzień, głównie ze względu na zakupy....tym samym przez dwa dni nie muszę wychodzic z domu :-D
Po długich zastanowieniach zamówiłam sobie zestaw startowy do hybryd z lampa i jakieś pierdoly. Juz nie mogę się doczekać :-)

Hahahaha! Szczotka na kurze xD Dobrze że leżę bo bym się turlała ze śmiechu :D
Widzisz, Ty się chociaż w kuchni krzątasz a ja? Patrzę sobie jak liście się na wietrze ruszają i tyle xD

Nie ni zaraz się zbiorę i przebiorę pościel. Pogrzebię w koszu na pranie i coś sobie dopiorę bo aż mam wyrzuty z tego opieprzania się. O i jakąś suróweczkę machnę do obiadku. Ziemniaczki obiorę. Akurat do 17 pomaaaału jak ślimaczek zdążę :)

Mi jadłospis zawsze teściowa w niedzielę psuje bo zawsze nam coś podsunie. I tak, dziś zamiast placuszków z jabłkami mamy schabowego <3 Jutro będę robić "makarą z cukinią i kurczakię" na 2 dni. A potem zobaczymy albo rybka albo dalej pociągniemy cukinię na placki bo mamy 12! cukini w domu. Tak, też od teściowej <3 Kochana jest, z głodu nie umrzemy :D

Dobrze się pisze z tego lenistwa zapomniałam dodać ziemniaczkow do zupy i wyszła taka jalowa :-D dobrze ze mam ziemniaki ugotowane na kluski, które to zaplanowałam sobie zrobić na 18,bo teraz mi się nie chce. Dziękuję poleze, poczytam coś :-D

Wróciłam właśnie z placu zabaw. Córką przez te 5 dni że mną w domu a w sobotę jedziemy nad morze [emoji7]
Dziś na obiad pieczona pierś z indyka z marcheweczka i ziemniakami [emoji39]
W środę idę w końcu do fryzjera bo już mam tyle siwych włosów że wstyd z domu wyjść [emoji23][emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Do góry