Angella210
Fanka BB :)
Powodzenia dziewczyny na wizytach dla tych,których nie ma w kalendarzu Ja się biorę za ogarnianie domu i potem za pakowanie na wyjazd.Na 14 mam kosmetyczkę-trzeba się trochę ogarnąć
Miłego dnia
Miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czym robisz? Ja będę córce końcówki różowe robićWakacje sie zaczęły. Promocja w rossmannie też, Córka chciała różowe pasemko to matka oszalała
Jakie piękne pyszczki w tle [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Jak by chciała ktoraś jeszcze dołączyć do fb to zapraszamy jest nas 17 narazie. Grupa jest całkiem ukryta i tylko nasza, znaleźć jej się nie da, a posty widzą tylko ci kto w grupie jest.
Ja jak pierwszy raz od porpdu synka wyjechalam z.mężem w gory na kilka dni (w tą zimę) to chwilę po powrocie zaszłam w ciążę Tobie to nie "grozi" ale samo pobycie we dwoje,, bez planowania glupiego obiadu, pobudek porannych bo dziecko i calego tego codziennego rozgardiaszu jest mega i bardzo odświeża zwiazek. Tak było w naszym przypadku,życzę żeby i u Was tak byloDzięki Dziewczyny :-) U nas po burzy z piorunami, słońce . U mnie szale goryczy przewazylo zmęczenie, co weekend goście A ja od rana do wieczora w garach, a jeszcze chłopak siostry mnie wkurzyl na wieczór, że oni wyszli na miasto to ja wybuchlam na T. Noc jednak dała nam do zrozumienia wiele i postanowiliśmy, że teraz zostaje, ale za to szukam dla nas wakacji A Tobiasz z dziadkami zostaje, wykorzystując że mój ojciec teraz w domu A nie w morzu to się nim zajmie, Tobiasz uwielbia dziadka najbardziej na świecie.
Od kad jest Tobiasz to nie mieliśmy dla siebie nawet wieczoru sam na sam, więc co tu kryć trochę się to na naszym związku odbiło. Więc wyjazd we dwoje mam nadzieję że pomoże nam znaleźć znowu to coś
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mozna do Was dolaczyc?Jak by chciała ktoraś jeszcze dołączyć do fb to zapraszamy jest nas 17 narazie. Grupa jest całkiem ukryta i tylko nasza, znaleźć jej się nie da, a posty widzą tylko ci kto w grupie jest.
Zaproszenie poszlo dziekiPodaj imię i nazwisko a najlepiej zapros mnie do Znajomych to Cie dodam Diana Farion Sołtys
Czekam cierpliwieDodałam Cie, tylko musi potwierdzić administratorka
super !!!! ja też lubie takie eksperymenty z włosamiTylko Uważaj bo można robić sama farba, można z odzywka 1:1, ja zrobilam 1:3 żeby wyszły mi pastelowe i na blondzie mam to ha ha ha
Rossmann 13zł a mocniejsze niż toner fryzjerski za 40zł