reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jak byliśmy w Dabkach w maju to pojechaliśmy do Sarbinowa i jadłam przepyszne gofry przy samej plaży. Polecam
emoji1.png
podobno zawsze tam strasznie wieje
Hmm ja tam ostatni raz byłam jakieś 18 lat temu na zielonej szkole i też wiało a co do gofrów to na pewno zaliczę jak mnie tam nos zaprowadzi bo ostatnio mi się strasznie węch polepszył że nie raz jak siedzę w domu to jak czuje jak cos dobre gotuje to ja to musze zjeść nie raz to oszaleć można

reklama
@chucherko, @reniuszek, @Oska305 pięknych widoków na USG.

Dzień dobry :) Trochę jeszcze jestem zaspana. W nocy złapał mnie mega giga ból brzucha. Na szczęście udało mi się go przespać. Dziś rocznicujemy 3 latka małżeństwa <3 Kurcze za rok to będziemy świętować z półrocznym maluszkiem. Jeszcze to do mnie nie dociera ;)

@iwilleatyou, cieszę się że bezpiecznie dotarłaś do Polski :)

Miłego dnia!

Hej dziewczyny
Dawno się nie odzywałam ale weny nie miałam do pisania czuję się cały czas zmęczona jak bym mogła to bym cały dzień przespała ale tak się nie da no cóż, w domu bałagan moje dzieci mnie olewają i nie maja zamiaru mi pomóc mąż w delegacji a ja już mam dość już nie raz nerwowo wysiadam.
Zdecydowaliśmy się że w tym roku jedziemy nad morze ale dopiero w sierpniu bo tłumaczeniu mojego męża że on nie dostanie urlopu w lipcu jak zawsze.
W piątek mam wizytę aż się jej boję troszkę a jutro musze iść zrobić badania aż się boje kłucia bo ostatnio jak któraś mnie ukuje zaraz mi siniaki wyskakują w miejscu kłucia. Do tego doszło że w czwartek w rodzinie mamy pogrzeb aż w szoku byłam jak się dowiedziałam że zmarła ciotka ( miałam nie iść na pogrzeb bo niby kobiety w ciąży nie powinny chodzić po cmentarzu ani na pogrzeby ale mi nie wypada nie iść i idę )
Ok uciekam ogarniać bo nikt tego za mnie nie zrobi

Gratulacje udanych wizyt i poznanych płeć
mrsMalec wszystkiego dobre na nowej drodze życia
Kochana my w tamtym roku bylismy w polowie wrzesnia i byla super pogoda mało ludzi duzo lepiej niz w lipcu. A o takich przesadachbtez nie słyszałam wiec sie nie przejmuj.

@chucherko, @reniuszek, @Oska305 pięknych widoków na USG.

Dzień dobry :) Trochę jeszcze jestem zaspana. W nocy złapał mnie mega giga ból brzucha. Na szczęście udało mi się go przespać. Dziś rocznicujemy 3 latka małżeństwa <3 Kurcze za rok to będziemy świętować z półrocznym maluszkiem. Jeszcze to do mnie nie dociera ;)

@iwilleatyou, cieszę się że bezpiecznie dotarłaś do Polski :)

Miłego dnia!
Gratuluję rocznicy [emoji7]My trzecią obchodziliśmy w maju. Ale czas leci...

reklama
Dziewczyny kciuki na wizytach. Nie zapomnijcie zabrac butelki z woda az boje sie dzis wyjsc z domu bedzie tala patelnia.

Wczoraj doczekaly sie grzadi siekania 3h w zarosnietych truskawkach, w nocy bol brucha i plecow.. Truskawki jednak musza poczekac jak doktorek jutro mi powie ze jest ok to w sobote dokoncze albo wjade kosiarka :growl:

Do góry