kosa1212
Fanka BB :)
Pole to fajne dziewczyny [emoji1]Tak będzie Pola [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pole to fajne dziewczyny [emoji1]Tak będzie Pola [emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Udanej podróży [emoji1]my juz wyjechalismy teraz cala noc drogi i kolo 7 rano bede w domku blizej was
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie męsko na forum[emoji3]Wszytko w porządku!! Dopiero wyszłam trzymał mnie tyle, usg nawet 3D chciał ująć ale przez łożysko strasznie uniemozlwialo.!! łożysko ładnie się podnosi do góry już. Ale jest na przedniej ścianie i zasłania całe dzieciątko. Chłopaka potwierdził się 100 % ;-) masa płodu 145 g. ;-) wszystkie wymiary idealne. Zdjęcia później podeślę, wracam do domu. Kolejna wizyta za równy miesiąc. Nadrobie również wasze wpisy od rana ;-)
......:::::::::16t. i 0d::::::::.........
Super wieści [emoji1]Mam wyniki i sa super. Nie mam anemii hemoglobina lepsza niż przed ciążą bo 12,8. Tsh idealne mocz też. Także wszystko super
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Spokojnie, anemia w drugim trymestrze jest bardzo częsta. Ma ją 40% ciężarnych. Jak pokażesz wyniki, to lekarz na pewno wypisze Ci leki. Dobrze, że jutro masz wizytę. Wszystko wróci do normy. Ja leki biorę 2 tygodnie, więc poczekam jeszcze trochę i zrobię morfologie. Mam nadzieję na poprawę. Poczytaj sobie w internecie jakie należy jeść produkty przy anemii. Ja zrobiłam sobie listę, powiesiłam na lodówkę i codziennie się stosuje na tyle ile mogę. Np. posiekałam sobie trzy bukiety (nie wiem jak napisać pęczek) natki pietruszki, wsadziłam do plastikowego pudełeczka, do zamrażalnika i używam do wszystkiego. Nawet w kanapki sobie sypie.No właśnie dolna granica to 12. Jutro mam wizytę i upomnę sie o jakieś leki.
to powiem Ci ,że u nas w Bielsku to nawet dobrej pizzeri nie ma :/
Jak byliśmy w Dabkach w maju to pojechaliśmy do Sarbinowa i jadłam przepyszne gofry przy samej plaży. Polecam [emoji1] podobno zawsze tam strasznie wiejeA jedziemy do Sarbinowa na tydzień udało mi się tam znaleźć jeszcze wolne miejsca
ok 660km z tego co mapa pokazuje za tydzień ide po bilety to będę miej więcej wiedzieć ileo kurcze nie fajnie . a ile macie tam km ?