reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

2017-06-28 chucherko wizyta kontrolna bez usg
2017-06-28 reniuszek Wizyta kontrolna
2017-06-28 Oska305 Wizyta kontrolna
2017-06-29 Bea25ta usg gin nr2
2017-06-30 misianka wizyta kontrolna
2017-06-30 Angella210 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-01 blair_90 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-04 Angella210 usg połówkowe
2017-07-05 JaneHeart wizyta kontrolna 19 tydzień
2017-07-05 Mikado93 wizyta kontrolna
2017-07-05 chucherko wizyta kontrolna usg
2017-07-05 pieszczoszka1988 usgpołówkowe 3d/4d
2017-07-06 Maja1987 wizyta kontrolna
2017-07-07 tusiaczzek1988 Wizytakontrolna i usg
2017-07-10 Kasia12345 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-10 pieszczoszka1988 wizyta kontrolna usg
2017-07-11 izabela90 wizyta kontrolna usg
2017-07-11 Millo USG polowkowe
2017-07-11 Zinc USG połówkowe 20 tydz
2017-07-12 Karolcia1992 wizyta kontrolna
2017-07-13 Bebebe Wizyta kontrolna usg
2017-07-14 panda88 Wizyta kontrolna I usg 18 tyg
2017-07-14 DigitalGirl USG połówkowe (20t 5d)
2017-07-14 Lake882 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-17 daruuunia3 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-18 Karolcia1992 USG połówkowe
2017-07-19 doublemummy usg połówkowe + kontrola 21t2d
2017-07-19 Małgoś86 usg połowkowe
2017-07-20 allime wizyta kontrolna+ usg
2017-07-28 mrsMalec wizyta kontrolna usg
2017-07-31 Eraja USG połówkowe
2017-08-10 Mikado93 USG połówkowe
2017-08-14 Lake882 USG połówkowe

reklama
Ja dzisiaj wstałam z mega bólem głowy [emoji20] dodatkowo M mnie tak w****ł, że jak wstanie po nocce to mu powiem, że ma sam sobie w weekend rocznicę świętować, bo ja nie mam zamiaru, o! A potem to już się nie będę odzywać!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

O rany! Co się stało?!

O rany! Co się stało?!
Kiedyś chyba Wam wspominałam, że sobie wymyślił zmianę pracy, przez co musieliśmy odwołać wakacje, ale jakoś to przeżyłam, teraz ma nową pracę i nigdy go nie ma bo chodzi na wszystkie nadgodziny, w długi weekend ostatnio był w pracy w Boże ciało, sobotę i niedzielę, później drugie zmiany więc Nadia go nie widywała, tyle co rano 30 minut, sobotę miał wolną, a niedziela już z dupy, bo nocki zaczyna w niedzielę wieczorem, więc o 17 poszedł spać.Teraz cały tydzień śpi do 13 wstaje, po 17 znowu idzie spac, wczoraj już Nadia wieczorem wpadła w histerię, żeby nie szedł obiecaliśmy jej że w piątek będzie w domu i pójdzie z nią oglądać świetliki wieczorem, bo ustaliliśmy, że nie weźmie nadgodzin na nockach (główny sens nocek od niedzieli jest taki, że ostatnią ma w czwartek w piątek koło 13 wstanie i sobota niedziela wolne) umówiłam się z siostrą, że do niej przyjedziemy w sobotę, bo ma duży basen w ogrodzie itp. W nocy mi pisze, że chodzi brygadzista z mistrzem i proszą, żeby przyszli na nockę i on pójdzie. Wszystkie plany w dupę my znowu będziemy z Nadią kwitnąć w mieszkaniu przy 32 stopniach bo mieszkanie cały dzień nasłonecznione. Wielki pan wróci w sobotę będzie spał, o 13 łaskawie wstanie ***** zrobimy bo o tej porze w weekend nie ma sensu ani na basen, ani nad wodę, do siostry do Żywca korki też pewnie będą bo tam ludzie nad wodę jeżdżą, o 21 już będzie zasypiał, oczywiście wcześniej sobie pogra na kompie, w niedzielę mamy rocznicę, którą może sobie iść z brygadzistą poświętować, no i o 21 znowu pójdzie spać bo od poniedziałku pierwsze zmiany... Prosiłam o jeden cholerny rocznicowy weekend wolny, skoro nie to teraz ja będę jędzą.

Czeeeść:) Tak bym chciała śledzić Was regularnie ale w tej chwili Bartek ma wakacje i siedzimy razem w domu a same wiecie jak to jest z energicznym pięciolatkiem :) Podczytuje Was czasem bo ciekawa jestem jak bobaski. Dziś mam wizytę o 16, dam znać co i jak gdy wrócę. Mam nadzieję, że dowiem się samych dobrych rzeczy. Buziaki kochane :)

Kiedyś chyba Wam wspominałam, że sobie wymyślił zmianę pracy, przez co musieliśmy odwołać wakacje, ale jakoś to przeżyłam, teraz ma nową pracę i nigdy go nie ma bo chodzi na wszystkie nadgodziny, w długi weekend ostatnio był w pracy w Boże ciało, sobotę i niedzielę, później drugie zmiany więc Nadia go nie widywała, tyle co rano 30 minut, sobotę miał wolną, a niedziela już z dupy, bo nocki zaczyna w niedzielę wieczorem, więc o 17 poszedł spać.Teraz cały tydzień śpi do 13 wstaje, po 17 znowu idzie spac, wczoraj już Nadia wieczorem wpadła w histerię, żeby nie szedł obiecaliśmy jej że w piątek będzie w domu i pójdzie z nią oglądać świetliki wieczorem, bo ustaliliśmy, że nie weźmie nadgodzin na nockach (główny sens nocek od niedzieli jest taki, że ostatnią ma w czwartek w piątek koło 13 wstanie i sobota niedziela wolne) umówiłam się z siostrą, że do niej przyjedziemy w sobotę, bo ma duży basen w ogrodzie itp. W nocy mi pisze, że chodzi brygadzista z mistrzem i proszą, żeby przyszli na nockę i on pójdzie. Wszystkie plany w dupę my znowu będziemy z Nadią kwitnąć w mieszkaniu przy 32 stopniach bo mieszkanie cały dzień nasłonecznione. Wielki pan wróci w sobotę będzie spał, o 13 łaskawie wstanie ***** zrobimy bo o tej porze w weekend nie ma sensu ani na basen, ani nad wodę, do siostry do Żywca korki też pewnie będą bo tam ludzie nad wodę jeżdżą, o 21 już będzie zasypiał, oczywiście wcześniej sobie pogra na kompie, w niedzielę mamy rocznicę, którą może sobie iść z brygadzistą poświętować, no i o 21 znowu pójdzie spać bo od poniedziałku pierwsze zmiany... Prosiłam o jeden cholerny rocznicowy weekend wolny, skoro nie to teraz ja będę jędzą.

Przegina faktycznie, kasa kasa ale rodzina jest jednak najwazniejsza... przyjedz do mnie, nie mam niestety basenu ale trampoline i mase zabawek :)

Czesc dziewczyny dzięki i powodzenia dla pozostałych!
@Rossiczka dla Ciebie też, bo wiem że wizytujecie :)
@Eraja gratuluję kolejnej rocznicy ! Bawcie się dobrze i szczęśliwości na kolejne lata :*

Czy Was też meczy taki len, niemoc totalna ??
Nie chcę mi się nawet iść na wizytę , a to już wydaje mi się lekko nienormalne.

reklama

No to faktycznie przegina nie daj sie walcz o swoje

Do góry