reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@chucherko , @reniuszek , @Oska305 Udanych wizyt dla Was i samych dobrych wiesci!

@Eraja Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! <3 my mamy 5ta w piatek 30-tego :) ehh zobaczysz jak to zleci i ten Maluszek juz bedzie z Wami...

Dziewczyny powodzenia dzisiaj na tym upale, ktory zapowiadaja. Mi to goraco wyjatkowo nie sluzy i tez opadam zwykle z sil. W biurze znowu klima i za zimno. No nie dogodzisz ciezarnej ;)

Ja tez od kilku dni mam uczucie ciaglego glodu. I poodbnie jak piszecie - nie zjem za duzo naraz, ale za pol godziny szukam znowu i tak w kolko..

reklama
Hej,
Dziewczyny powodzenia na wizytach:).
Ja jeszcze leze w lozko, bo mlody wlasnie ulozyl sie do porannej drzemki, wiec jeszcze z godzine moge poleniuchowac:).
W Gdańsku ma dzisiaj byc max 25 stopni i deszcz popołudniu, wiec bez upalu, troche ta pogoda mnie denerwuje, bo mlodego nad morze bym wziela, a tu taka w kratke.
Za to bedziemy lepic dzisiaj pierogi, dawno nie robilam, ciekawe czy wyjda..:).
Mnie ostatnio mecza wzdecia, ale to od nadmiaru owocow, najem sie czeresni, a potem brzuch mam jak w dziewiatym miesiacu i caly wieczor mnie meczy, rano o tym zapominam i znowu nakupuje sobie jakis owockow:)

Mialam to samo.. na te wzdecia pomaga mi bardzo espumisan - biore 2 tabletki i jest lepiej.. ale racja - tez mam owocowy glod :D

@chucherko,@reniuszek,@Oska305 udanych wizyt i czekamy na same dobre wiadomości :)
@Eraja wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!! My w lutym będziemy mieć 10! :)
Iwilleatyou pewnie już smacznie śpisz u mamusi! Daj znać jak się ogarniesz!

Mój Ł dzisiaj ma wolne i już działa na budowie, jak młody wstanie to pobieramy się i dojedziemy do Ł, dziś na obiad grill u nas na działce ;-)
Miłego dnia!

Dziewczyny powodzenia dzisiaj na wizytach! [emoji3] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
U mnie całą noc lało i teraz nadal pada i nawet grzmi... Paskudnie [emoji53] a tu wyjść z domu trzeba... [emoji20]

Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Ja właśnie przebudziłam się z drugiego snu z palpitacją serca bo dotarło do mnie że nie zapłaciłam rachunku za gaz! o_O Z moją pamięcią jest co raz gorzej... Na szczęście termin do 3.07 to zdąrzyłam w czasie. Ale już chyba nie usnę kolejny raz ^^

Ja dzisiaj wstałam z mega bólem głowy [emoji20] dodatkowo M mnie tak w****ł, że jak wstanie po nocce to mu powiem, że ma sam sobie w weekend rocznicę świętować, bo ja nie mam zamiaru, o! A potem to już się nie będę odzywać!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny udanych wizyt :)
@Eraja Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :),Wielu słodkich lat razem :)
My 3 rocznicę będziemy mieli 30 sierpnia :)
A dzisiaj mój mąż ma imieniny :)
@iwilleatyou Odpoczywaj i ciesz się tym czasem z bliskimi :)

Dziewczyny jaka wodę niegazowaną pijecie?Która jest najlepsza?

reklama
Do góry