reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@chucherko , @reniuszek , @Oska305 Udanych wizyt dla Was i samych dobrych wiesci!

@Eraja Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! <3 my mamy 5ta w piatek 30-tego :) ehh zobaczysz jak to zleci i ten Maluszek juz bedzie z Wami...

Dziewczyny powodzenia dzisiaj na tym upale, ktory zapowiadaja. Mi to goraco wyjatkowo nie sluzy i tez opadam zwykle z sil. W biurze znowu klima i za zimno. No nie dogodzisz ciezarnej ;)

Ja tez od kilku dni mam uczucie ciaglego glodu. I poodbnie jak piszecie - nie zjem za duzo naraz, ale za pol godziny szukam znowu i tak w kolko..

reklama
Hej,
Dziewczyny powodzenia na wizytach:).
Ja jeszcze leze w lozko, bo mlody wlasnie ulozyl sie do porannej drzemki, wiec jeszcze z godzine moge poleniuchowac:).
W Gdańsku ma dzisiaj byc max 25 stopni i deszcz popołudniu, wiec bez upalu, troche ta pogoda mnie denerwuje, bo mlodego nad morze bym wziela, a tu taka w kratke.
Za to bedziemy lepic dzisiaj pierogi, dawno nie robilam, ciekawe czy wyjda..:).
Mnie ostatnio mecza wzdecia, ale to od nadmiaru owocow, najem sie czeresni, a potem brzuch mam jak w dziewiatym miesiacu i caly wieczor mnie meczy, rano o tym zapominam i znowu nakupuje sobie jakis owockow:)

Mialam to samo.. na te wzdecia pomaga mi bardzo espumisan - biore 2 tabletki i jest lepiej.. ale racja - tez mam owocowy glod :D

@chucherko,@reniuszek,@Oska305 udanych wizyt i czekamy na same dobre wiadomości :)
@Eraja wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy !!! My w lutym będziemy mieć 10! :)
Iwilleatyou pewnie już smacznie śpisz u mamusi! Daj znać jak się ogarniesz!

Mój Ł dzisiaj ma wolne i już działa na budowie, jak młody wstanie to pobieramy się i dojedziemy do Ł, dziś na obiad grill u nas na działce ;-)
Miłego dnia!

Dziewczyny powodzenia dzisiaj na wizytach! [emoji3] [emoji110] [emoji110] [emoji110]
U mnie całą noc lało i teraz nadal pada i nawet grzmi... Paskudnie [emoji53] a tu wyjść z domu trzeba... [emoji20]

Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Ja właśnie przebudziłam się z drugiego snu z palpitacją serca bo dotarło do mnie że nie zapłaciłam rachunku za gaz! o_O Z moją pamięcią jest co raz gorzej... Na szczęście termin do 3.07 to zdąrzyłam w czasie. Ale już chyba nie usnę kolejny raz ^^

Ja dzisiaj wstałam z mega bólem głowy [emoji20] dodatkowo M mnie tak w****ł, że jak wstanie po nocce to mu powiem, że ma sam sobie w weekend rocznicę świętować, bo ja nie mam zamiaru, o! A potem to już się nie będę odzywać!

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny udanych wizyt :)
@Eraja Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :),Wielu słodkich lat razem :)
My 3 rocznicę będziemy mieli 30 sierpnia :)
A dzisiaj mój mąż ma imieniny :)
@iwilleatyou Odpoczywaj i ciesz się tym czasem z bliskimi :)

Dziewczyny jaka wodę niegazowaną pijecie?Która jest najlepsza?

reklama
Do góry