reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witajcie Kochane ja już po wizycie
Ogólnie dzidzi nie widziałam dał tylko posłuchać przez detektor., sprawdził szyjke i włożył wziernik i to tyle 19 lipca połowkowe., hmm troszkę zawiedziona jestem że nic nie zobaczyłam

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi jedno czy pobolewają Was pachwiny ? ?? od rana czuje ból po prawej stronie.
Mnie łapią czasami takie bóle z prawej lub z lewej jak nagle wstanę lub gwałtownie obrócę się na łóżku. Staram się delikatnie wstawać i poruszać - to jest taki krótki gwałtowny ból, coś jak skurcz lub kolka tylko że nisko.

Dzień dobry :) po wczorajszym plamieniu ani śladu więc dziś odetchnęłam z ulgą. Co prawda prewencyjnie biorę nospe bo brzuch lekko pobolewa, wcczoraj bolał jeszcze krzyż, ale i tak jest lepiej :)

@Rossiczka @Zinc @reniuszek ale Was na przyszności wzięło! Aż mi ślina pociekła. Do mnie dziś po pracy wpada koleżanka więc też coś uzrobić papu muszę. Zastanawiam się na sałatką z truskawkami i szpinakiem z sosem czekoladowym i nad pijasem (taki turecki z tego co kojarzę przysmak).
@Millo ale pech z tym przeziębieniem :\ jakby człowiek jeszcze mógł wziąć jakiś gripex czy coś takiego to pewnie w 3 dni byś zdążyła się wykurować, a tak na czosnku i miodzie trzeba polegać ;)
Kochana daj przepis na tą sałatkę bo ślinka mi cieknie[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane z tymi zachciankami to mam śmiesznie. Jednego dnia naszła mnie przeogromna ochota na ciasto typu rafaello. Zrobiłam, jedynie pół wieczoru mi to zajęło ;) cieszyłam się, że rano do mojej inki sobie zjem. Taaa cały jeden kawałek i to właściwie na siłę. Teraz mam ochotę na sernik na zimno ;)
Ochota mi mija jak juz przygotuje to na co mam ochotę.. Za to mąż szczęśliwy bo bardzo różnorodne smakołyki ma do próbowania.
Czy ktoś też tak ma czy tylko ja taki wariat? ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj miałam ochotę na makaron Ale jak już był na talerzu to jakoś nie mogłam go tknąć[emoji23]

Mnie łapią czasami takie bóle z prawej lub z lewej jak nagle wstanę lub gwałtownie obrócę się na łóżku. Staram się delikatnie wstawać i poruszać - to jest taki krótki gwałtowny ból, coś jak skurcz lub kolka tylko że nisko.
Mam podobnie tyle że ja jedynie z lewej strony odczuwam ból.

Co do zachcianek to ja tak mam od początku :-)
Np jak jechaliśmy do włoskiej knajpy bo miałam apetyt na pizzę, to zamawialam makaron , a potem mężowi lub dziecku pizzę zjadalam bo makaronu przełknąć nie mogłam [emoji23]
Z obiadem mam tak codziennie, coś zrobię bo mam apetyt A potem nie jem

@reniuszek kilka dni temu opowiadała o fasolce szparagowej , taki mi zrobiła apetyt. Teraz jem codziennie z buleczka jak pisała (mimo że nigdy zasmazki nie jadalam) fasolkę mogła bym jeść przez cały dzień

reklama
Dziś mąż bedzie zadowolony bo będzie tradycyjny obiad... ziemniaki, kotlet i pomidory ☺. Mojego me za to łatwo jedzeniem zadowolić

Do góry