reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej. Ta pogoda tak mnie dobija ze nawet nie mam sily pisac. 38 stopni w cieniu :/ fajnie czytac super wiadomosci i ze juz znacie plec. Ja moze w poniedzialek sie cos dowiem bo to juz bedzie pierwszy dzien 18 tygodnia. Od wczoraj dosc wyraznie czuje juz ruchy mojego malucha. Nie mam jakos ochoty jeszcze kompletowac wyprawki ale moj maz zaczal mnie dzisiaj zarzucać stronami internetowymi i karze wybierac... czekam z niecierpliwością na koniec szkoly i urlop bo czuje się wykonczona...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. Ta pogoda tak mnie dobija ze nawet nie mam sily pisac. 38 stopni w cieniu :/ fajnie czytac super wiadomosci i ze juz znacie plec. Ja moze w poniedzialek sie cos dowiem bo to juz bedzie pierwszy dzien 18 tygodnia. Od wczoraj dosc wyraznie czuje juz ruchy mojego malucha. Nie mam jakos ochoty jeszcze kompletowac wyprawki ale moj maz zaczal mnie dzisiaj zarzucać stronami internetowymi i karze wybierac... czekam z niecierpliwością na koniec szkoly i urlop bo czuje się wykonczona...

w którym tygodniu zaczełaś czuć ruchy?

Teraz jestem w 17 tygodniu i dopiero wczoraj bylam pewna ze to dzidzia sie rusza. I dzis w szkole powtorka

ufff to mnie trochę uspokoiłaś , ja jestem w 15 i nic jeszcze nie czuje i się trochę martwiłam , a podobno w drugiej ciąży wszystko szybciej czuć, szybciej brzuszek rośnie ( mi troszkę brzuszek wyszedł )

Ja dziś kolejny dzień lepszego samopoczucia. I byłam na zakupy i na kawie z koleżanką. Miło wrócić do życia [emoji4]

U pokaże Wam jaka koszulkę sobie zamówiłam. Strasznie mi się spodobała [emoji16]
1498058122-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama

Mam to samo. Też nie chcę jeszcze niczego kompletować. Chciałam zostawić tą przyjemność po badaniach połówkowych, kiedy mój mózg wreszcie skończy płatać mi figle z urojeniami apropos mojego Maluszka ;) A tu proszę Mama co chwilę podsyła mi rzeczy do wybrania.... Teraz na tapecie mamy kojce. Cieszę się, że mi pomaga i się angażuje, ale osobiście nie jestem jeszcze psychicznie gotowa, bo wciąż się boję :( Zabronić też Jej nie mogę, bo nawet nie chcę. Z pierwszej ciąży tak się nie cieszyła a tą przeżywa razem ze mną :)

Do góry