reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry :) po wczorajszym plamieniu ani śladu więc dziś odetchnęłam z ulgą. Co prawda prewencyjnie biorę nospe bo brzuch lekko pobolewa, wcczoraj bolał jeszcze krzyż, ale i tak jest lepiej :)

@Rossiczka @Zinc @reniuszek ale Was na przyszności wzięło! Aż mi ślina pociekła. Do mnie dziś po pracy wpada koleżanka więc też coś uzrobić papu muszę. Zastanawiam się na sałatką z truskawkami i szpinakiem z sosem czekoladowym i nad pijasem (taki turecki z tego co kojarzę przysmak).
@Millo ale pech z tym przeziębieniem :\ jakby człowiek jeszcze mógł wziąć jakiś gripex czy coś takiego to pewnie w 3 dni byś zdążyła się wykurować, a tak na czosnku i miodzie trzeba polegać ;)

reklama
Brawo ja pojechałam z Nadią na testy alergologiczne odstałam 20 minut w kolejce i okazało się że to jutro... Powodzenia na wizytach [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry :) po wczorajszym plamieniu ani śladu więc dziś odetchnęłam z ulgą. Co prawda prewencyjnie biorę nospe bo brzuch lekko pobolewa, wcczoraj bolał jeszcze krzyż, ale i tak jest lepiej :)

@Rossiczka @Zinc @reniuszek ale Was na przyszności wzięło! Aż mi ślina pociekła. Do mnie dziś po pracy wpada koleżanka więc też coś uzrobić papu muszę. Zastanawiam się na sałatką z truskawkami i szpinakiem z sosem czekoladowym i nad pijasem (taki turecki z tego co kojarzę przysmak).
@Millo ale pech z tym przeziębieniem :\ jakby człowiek jeszcze mógł wziąć jakiś gripex czy coś takiego to pewnie w 3 dni byś zdążyła się wykurować, a tak na czosnku i miodzie trzeba polegać ;)
To dobrze ze juz nic nie plamisz ☺

Kochane z tymi zachciankami to mam śmiesznie. Jednego dnia naszła mnie przeogromna ochota na ciasto typu rafaello. Zrobiłam, jedynie pół wieczoru mi to zajęło ;) cieszyłam się, że rano do mojej inki sobie zjem. Taaa cały jeden kawałek i to właściwie na siłę. Teraz mam ochotę na sernik na zimno ;)
Ochota mi mija jak juz przygotuje to na co mam ochotę.. Za to mąż szczęśliwy bo bardzo różnorodne smakołyki ma do próbowania.
Czy ktoś też tak ma czy tylko ja taki wariat? ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie w domu zawsze jest makaron z sosem truskawkowym , czyli zblendowane truskawki ze śmietaną i cukier do smaku. Mój dziadek zawsze robi pyszny makaron odsmazany na smalcu ze skwarkami i na to biały ser. Jakie to zawsze pyszne, jeszcze domowe kluski babci...
U mnie w domu też był odsmażany makaron tylko na maśle i na to biały ser i cukier do smaku ☺ taki niby nic a smakuje do dziś ☺

Kochane z tymi zachciankami to mam śmiesznie. Jednego dnia naszła mnie przeogromna ochota na ciasto typu rafaello. Zrobiłam, jedynie pół wieczoru mi to zajęło ;) cieszyłam się, że rano do mojej inki sobie zjem. Taaa cały jeden kawałek i to właściwie na siłę. Teraz mam ochotę na sernik na zimno ;)
Ochota mi mija jak juz przygotuje to na co mam ochotę.. Za to mąż szczęśliwy bo bardzo różnorodne smakołyki ma do próbowania.
Czy ktoś też tak ma czy tylko ja taki wariat? ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Mam to samo ☺ nie często mi się pojawiają zachcianki ale jak coś juz się pojawi to zanim zrobię to już mi się jeść nie chce ....

reklama
Do góry