reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@doublemummy mojego też wysyłam na kurs !

Pokazuje T jakie super buty dostałas, a on na to "A ktoś Ci konto zablokował czy kartę?" Ja na to "ale to taki super prezent niespodzianka na urodziny", na co T. "A kup sobie z jakiej tam okazji chcesz, może być też okazja bez okazji. Kto Ci broni"

No udusić czasem to za mało

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@doublemummy mojego też wysyłam na kurs !

Pokazuje T jakie super buty dostałas, a on na to "A ktoś Ci konto zablokował czy kartę?" Ja na to "ale to taki super prezent niespodzianka na urodziny", na co T. "A kup sobie z jakiej tam okazji chcesz, może być też okazja bez okazji. Kto Ci broni"

No udusić czasem to za mało

Jak bym mojego słyszała.
"Przecież umiesz robić zakupy. I wiesz gdzie jest karta" albo "nie wiem co Ci się podoba, wybierz coś sama"
Od jakiegoś czasu ma ułatwione zadanie bo kupuje mi bransoletki i zawieszki do nich Pandory. Więc jest zadowolony bo chociaż określiłam co chce i się tego chłopaka trzyma [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Pytanie z serii tych głupich, jak robię sok w sokowniku i zlewam go do słoików to później je musze pasteryzować? jak tak to ile?
Ja zawsze pasteryzuje tak ze 20 minut. Raz sprobowalam bez ze niby jak sie wleje goracy sok i odwroci to ze sie trzyma i mi sie praktycznie wszystkie zepsuly, wiec teraz juz zawsze gotuje.

@Ankuś ja na Twoim miejscu do Sterny bym pojechała. On to nawet połowy tego co Bissenik nie weźmie.
Co do psów ja mam trzy 8,6 i 4 lata. Są to psy aktywne, ja wspieram ich stawy MSM . Pomysl nad suplementacja, to naprawdę pomaga we wszystkich stanach zapalnych, bólach reumatycznych etc.
Polska firma Pokusa ma super tego typu produkty

Suplementy też dostała, także działamy. O dziękuję Ci, jutro zadzwonię do tego Sterny, zobaczymy jakie ma terminy.

reklama
1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje i powodzenia :) mój mąż wchodzi ze mną od samego początku wizyty i nie ma nigdy problemów.

Do góry