reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@doublemummy mojego też wysyłam na kurs !

Pokazuje T jakie super buty dostałas, a on na to "A ktoś Ci konto zablokował czy kartę?" Ja na to "ale to taki super prezent niespodzianka na urodziny", na co T. "A kup sobie z jakiej tam okazji chcesz, może być też okazja bez okazji. Kto Ci broni"

No udusić czasem to za mało

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@doublemummy mojego też wysyłam na kurs !

Pokazuje T jakie super buty dostałas, a on na to "A ktoś Ci konto zablokował czy kartę?" Ja na to "ale to taki super prezent niespodzianka na urodziny", na co T. "A kup sobie z jakiej tam okazji chcesz, może być też okazja bez okazji. Kto Ci broni"

No udusić czasem to za mało

Jak bym mojego słyszała.
"Przecież umiesz robić zakupy. I wiesz gdzie jest karta" albo "nie wiem co Ci się podoba, wybierz coś sama"
Od jakiegoś czasu ma ułatwione zadanie bo kupuje mi bransoletki i zawieszki do nich Pandory. Więc jest zadowolony bo chociaż określiłam co chce i się tego chłopaka trzyma [emoji23]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Pytanie z serii tych głupich, jak robię sok w sokowniku i zlewam go do słoików to później je musze pasteryzować? jak tak to ile?
Ja zawsze pasteryzuje tak ze 20 minut. Raz sprobowalam bez ze niby jak sie wleje goracy sok i odwroci to ze sie trzyma i mi sie praktycznie wszystkie zepsuly, wiec teraz juz zawsze gotuje.

@Ankuś ja na Twoim miejscu do Sterny bym pojechała. On to nawet połowy tego co Bissenik nie weźmie.
Co do psów ja mam trzy 8,6 i 4 lata. Są to psy aktywne, ja wspieram ich stawy MSM . Pomysl nad suplementacja, to naprawdę pomaga we wszystkich stanach zapalnych, bólach reumatycznych etc.
Polska firma Pokusa ma super tego typu produkty

Suplementy też dostała, także działamy. O dziękuję Ci, jutro zadzwonię do tego Sterny, zobaczymy jakie ma terminy.

reklama
1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje i powodzenia :) mój mąż wchodzi ze mną od samego początku wizyty i nie ma nigdy problemów.

Do góry