reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Byłam i polecam . Minus jest taki ,że jest tam często takkk dużo ludzi ,że ciężko gdzieś auto zostawić .W tamtym rok woda (przy brzegu ) była dość mulata ale myślę ,że spokojnie możesz się popluskać . Ja w razie co mam zawsze kupioną w domu taką osłonę antybakteryjną którą stosuje co 3 dni
Miejsce wiem ze super tylko boję się że coś złapię, ale mam probiotyk dowcipny to najwyżej już zacznę brać;p

reklama
Mam najlepszego męża na świecie :D najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy :D ciąża jest super pod względem ilości prezentów :D

1497965043-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Ależ super!! Uwielbiam sportowe obuwie w każdej postaci i do wszystkiego! :-)

Chyba wyślę swojego do twojego męża na szkolenie :-)

@maggie91 ale cudownie!! Wzruszam się na każdą wiadomość o dziewczynce :-)

1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Mój zawsze był ze mną od początku od końca. Śliczne obrączki [emoji4]

No i po usg. Miało dziś nie być, bo tylko 3 są na nfz, ale p.doktor się smutno zrobiło, że tak się napalilismy na poznanie plci i M. był że mną, że zrobiła mi dodatkowe usg nawet z przejściem na 4d :) :) za darmoche.
Najważniejsze że maluszek zdrowy, szyjka super, wszystko rozwija się jak należy. No i prawie na pewno będzie córka!!!! :) widziałam wargi sromowe, ale na pewno będzie wiadomo na kolejnej wizycie 26.07, na usg polowkowym :))
Z usg jest 17t5d i 222g :) M. aż uronil łzę :)

Oska jak cudownie, że będziesz miała parkę!!! Super gratulacje :*
Gratuluję Córeczki [emoji7]

Ostatnio byłam w Lidlu z dziećmi. Synek był zmęczony i bez większego powodu sie rozplakal. Ja stoję przy kasie, ten siedzi na ziemi i płacze, córcia zadowolona gada i zonk bo sie okazało ze mąż zapomniał mi powiedzieć ze wypłacił część pieniedzy z konta na hurtownie. Pani musiała wycofać kilka produktów ale ludzie w kolejce wlasnie tak szeptali ze jakąś patologia. Z dwójką dzieci sobie nie radzi a z trzecim w ciąży. Płakać mi sie chciało. A młody to generalnie dziecko szczescia. Mało kiedy robi takie cyrki. Tylko w przedszkolu go wymeczyli. Wstyd jak 150....
Przestań kochana jaki wstyd. Wogle nie przejmuj się głupimi komentarzami

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam najlepszego męża na świecie :D najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy :D ciąża jest super pod względem ilości prezentów :D

1497965043-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Kochany mężuś[emoji3]
Reniuszek mi sie te szczawiany od tej zurawiny zrobily bo w piatek nie mialam a w pon juz tak

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie z serii tych głupich, jak robię sok w sokowniku i zlewam go do słoików to później je musze pasteryzować? jak tak to ile?

reklama
Do góry