reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Byłam i polecam . Minus jest taki ,że jest tam często takkk dużo ludzi ,że ciężko gdzieś auto zostawić .W tamtym rok woda (przy brzegu ) była dość mulata ale myślę ,że spokojnie możesz się popluskać . Ja w razie co mam zawsze kupioną w domu taką osłonę antybakteryjną którą stosuje co 3 dni
Miejsce wiem ze super tylko boję się że coś złapię, ale mam probiotyk dowcipny to najwyżej już zacznę brać;p

reklama
Mam najlepszego męża na świecie :D najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy :D ciąża jest super pod względem ilości prezentów :D

1497965043-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Ależ super!! Uwielbiam sportowe obuwie w każdej postaci i do wszystkiego! :-)

Chyba wyślę swojego do twojego męża na szkolenie :-)

@maggie91 ale cudownie!! Wzruszam się na każdą wiadomość o dziewczynce :-)

1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Mój zawsze był ze mną od początku od końca. Śliczne obrączki [emoji4]

No i po usg. Miało dziś nie być, bo tylko 3 są na nfz, ale p.doktor się smutno zrobiło, że tak się napalilismy na poznanie plci i M. był że mną, że zrobiła mi dodatkowe usg nawet z przejściem na 4d :) :) za darmoche.
Najważniejsze że maluszek zdrowy, szyjka super, wszystko rozwija się jak należy. No i prawie na pewno będzie córka!!!! :) widziałam wargi sromowe, ale na pewno będzie wiadomo na kolejnej wizycie 26.07, na usg polowkowym :))
Z usg jest 17t5d i 222g :) M. aż uronil łzę :)

Oska jak cudownie, że będziesz miała parkę!!! Super gratulacje :*
Gratuluję Córeczki [emoji7]

Ostatnio byłam w Lidlu z dziećmi. Synek był zmęczony i bez większego powodu sie rozplakal. Ja stoję przy kasie, ten siedzi na ziemi i płacze, córcia zadowolona gada i zonk bo sie okazało ze mąż zapomniał mi powiedzieć ze wypłacił część pieniedzy z konta na hurtownie. Pani musiała wycofać kilka produktów ale ludzie w kolejce wlasnie tak szeptali ze jakąś patologia. Z dwójką dzieci sobie nie radzi a z trzecim w ciąży. Płakać mi sie chciało. A młody to generalnie dziecko szczescia. Mało kiedy robi takie cyrki. Tylko w przedszkolu go wymeczyli. Wstyd jak 150....
Przestań kochana jaki wstyd. Wogle nie przejmuj się głupimi komentarzami

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam najlepszego męża na świecie :D najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy :D ciąża jest super pod względem ilości prezentów :D

1497965043-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Kochany mężuś[emoji3]
Reniuszek mi sie te szczawiany od tej zurawiny zrobily bo w piatek nie mialam a w pon juz tak

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Pytanie z serii tych głupich, jak robię sok w sokowniku i zlewam go do słoików to później je musze pasteryzować? jak tak to ile?

reklama
Do góry