reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej :) a ja właśnie wróciłam z przedszkola bo córcia miała zakończenie zerówki [emoji1]
1497964006-aaaaaa.jpeg

widzę że przeżyłas poród taki jak ja więc współczuję. Też się boję co będzie teraz...

Ja jak mam olśnienia i skurcze to biorę magnez. Nospa nigdy na mnie nie dzialala :/

Witaj :)

Super!! Gratulacje!!!

Wszystko będzie dobrze :) piękne obrączki [emoji7]

Gratulacje :) córeczki są fajne :D

Śliczna dziewczyna

@Manique Jest lepiej. Dzięki za podpowiedź z kąpielą. Wzięłam ją i potem trochę się przespałam. Dzwoniłam do lekarza i powiedział,że jak mi nie przejdzie to mam przyjechać a jak coś to na ostry dyżur. Mówił,że powinno być wszystko ok i żebym nie martwiła się na zapas,ale łatwo się mówi. Poleżę jeszcze i zobaczę.Zastanawiałam się też nad termoforem czy na ból pleców bym mogła sobie przykładać.

@mrsMalec Super czas przed Tobą i ten dzień ;)Wesele tak nam szybko zleciało ;)

@maggie91 Gratuluje córki ;)Dobrze,ze z dzieckiem wszystko dobrze.Cieszcie się teraz ;)

@doublemummy Ale masz cudownego męża ;)

Mam najlepszego męża na świecie :D najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy :D ciąża jest super pod względem ilości prezentów :D

1497965043-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Super, strasznie lubię Nki :-)
Poza tym bielizna to prezent raczej dla siebie kupił, więc nic dziwnego że coś jeszcze dostalas :-)

@Manique Jest lepiej. Dzięki za podpowiedź z kąpielą. Wzięłam ją i potem trochę się przespałam. Dzwoniłam do lekarza i powiedział,że jak mi nie przejdzie to mam przyjechać a jak coś to na ostry dyżur. Mówił,że powinno być wszystko ok i żebym nie martwiła się na zapas,ale łatwo się mówi. Poleżę jeszcze i zobaczę.Zastanawiałam się też nad termoforem czy na ból pleców bym mogła sobie przykładać.

@mrsMalec Super czas przed Tobą i ten dzień ;)Wesele tak nam szybko zleciało ;)

@maggie91 Gratuluje córki ;)Dobrze,ze z dzieckiem wszystko dobrze.Cieszcie się teraz ;)

@doublemummy Ale masz cudownego męża ;)
Myślę ze na ból pleców najlepszy jest masaż. Ja prosze męża nie raz wieczorem zeby mi trochę krzyż pomasowal. No i mi zawsze wanna pomaga... czasem do niej zabieram zimne karmi i pelen relaks ☺

@pieszczoszka1988 byłaś kiedyś w starej żwirowni w Kaniowie? my planujemy jechać w niedziele i zastanawiam się czy mogę się zamoczyć w tej wodzie?

Byłam i polecam . Minus jest taki ,że jest tam często takkk dużo ludzi ,że ciężko gdzieś auto zostawić .W tamtym rok woda (przy brzegu ) była dość mulata ale myślę ,że spokojnie możesz się popluskać . Ja w razie co mam zawsze kupioną w domu taką osłonę antybakteryjną którą stosuje co 3 dni

reklama
1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam śub 22 lipca heh niby my juz po cywilnym bo potrzebowalismy papier wczesniej ale kazdy mieszka u siebie wiec bedzie przezycie. Juz sie doczekac nie moge fajnie że juz ci tylko 4 dni zostały.

Do góry