reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej :) a ja właśnie wróciłam z przedszkola bo córcia miała zakończenie zerówki [emoji1]
1497964006-aaaaaa.jpeg

widzę że przeżyłas poród taki jak ja więc współczuję. Też się boję co będzie teraz...

Ja jak mam olśnienia i skurcze to biorę magnez. Nospa nigdy na mnie nie dzialala :/

Witaj :)

Super!! Gratulacje!!!

Wszystko będzie dobrze :) piękne obrączki [emoji7]

Gratulacje :) córeczki są fajne :D

Śliczna dziewczyna

@Manique Jest lepiej. Dzięki za podpowiedź z kąpielą. Wzięłam ją i potem trochę się przespałam. Dzwoniłam do lekarza i powiedział,że jak mi nie przejdzie to mam przyjechać a jak coś to na ostry dyżur. Mówił,że powinno być wszystko ok i żebym nie martwiła się na zapas,ale łatwo się mówi. Poleżę jeszcze i zobaczę.Zastanawiałam się też nad termoforem czy na ból pleców bym mogła sobie przykładać.

@mrsMalec Super czas przed Tobą i ten dzień ;)Wesele tak nam szybko zleciało ;)

@maggie91 Gratuluje córki ;)Dobrze,ze z dzieckiem wszystko dobrze.Cieszcie się teraz ;)

@doublemummy Ale masz cudownego męża ;)

Mam najlepszego męża na świecie :D najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy :D ciąża jest super pod względem ilości prezentów :D

1497965043-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Super, strasznie lubię Nki :-)
Poza tym bielizna to prezent raczej dla siebie kupił, więc nic dziwnego że coś jeszcze dostalas :-)

@Manique Jest lepiej. Dzięki za podpowiedź z kąpielą. Wzięłam ją i potem trochę się przespałam. Dzwoniłam do lekarza i powiedział,że jak mi nie przejdzie to mam przyjechać a jak coś to na ostry dyżur. Mówił,że powinno być wszystko ok i żebym nie martwiła się na zapas,ale łatwo się mówi. Poleżę jeszcze i zobaczę.Zastanawiałam się też nad termoforem czy na ból pleców bym mogła sobie przykładać.

@mrsMalec Super czas przed Tobą i ten dzień ;)Wesele tak nam szybko zleciało ;)

@maggie91 Gratuluje córki ;)Dobrze,ze z dzieckiem wszystko dobrze.Cieszcie się teraz ;)

@doublemummy Ale masz cudownego męża ;)
Myślę ze na ból pleców najlepszy jest masaż. Ja prosze męża nie raz wieczorem zeby mi trochę krzyż pomasowal. No i mi zawsze wanna pomaga... czasem do niej zabieram zimne karmi i pelen relaks ☺

@pieszczoszka1988 byłaś kiedyś w starej żwirowni w Kaniowie? my planujemy jechać w niedziele i zastanawiam się czy mogę się zamoczyć w tej wodzie?

Byłam i polecam . Minus jest taki ,że jest tam często takkk dużo ludzi ,że ciężko gdzieś auto zostawić .W tamtym rok woda (przy brzegu ) była dość mulata ale myślę ,że spokojnie możesz się popluskać . Ja w razie co mam zawsze kupioną w domu taką osłonę antybakteryjną którą stosuje co 3 dni

reklama
1497962683-aaaaaa.jpeg

Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu ;) a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam śub 22 lipca heh niby my juz po cywilnym bo potrzebowalismy papier wczesniej ale kazdy mieszka u siebie wiec bedzie przezycie. Juz sie doczekac nie moge fajnie że juz ci tylko 4 dni zostały.

Do góry