No tak... to każdej by puls skoczyłTak ciśnienie ok puls mi szaleje, zwłaszcza u doktorka, ale co się dziwić jak młody przystojny koleś mnie w rękę całuje, a ja taka wyposzczona od marca nawet buzi buzi nie ma haha ;p
reklama
Śliczna dziewczynaHej a ja właśnie wróciłam z przedszkola bo córcia miała zakończenie zerówki [emoji1]
widzę że przeżyłas poród taki jak ja więc współczuję. Też się boję co będzie teraz...
Ja jak mam olśnienia i skurcze to biorę magnez. Nospa nigdy na mnie nie dzialala :/
Witaj
Super!! Gratulacje!!!
Wszystko będzie dobrze piękne obrączki [emoji7]
Gratulacje córeczki są fajne
DigitalGirl
Moderatorka
@maggie91 ale super dziewuszek coraz więcej się u nas robi
@doublemummy mega buty! Też powoli odliczam do urodzin
@Asiula24 dorosłą masz córę i jaką ładną
@mrsMalec piękne obrączki! My też mamy tak, że ślub wciąż przed nami...nawet bez daty jeszcze [emoji14]
@doublemummy mega buty! Też powoli odliczam do urodzin
@Asiula24 dorosłą masz córę i jaką ładną
@mrsMalec piękne obrączki! My też mamy tak, że ślub wciąż przed nami...nawet bez daty jeszcze [emoji14]
Angella210
Fanka BB :)
@Manique Jest lepiej. Dzięki za podpowiedź z kąpielą. Wzięłam ją i potem trochę się przespałam. Dzwoniłam do lekarza i powiedział,że jak mi nie przejdzie to mam przyjechać a jak coś to na ostry dyżur. Mówił,że powinno być wszystko ok i żebym nie martwiła się na zapas,ale łatwo się mówi. Poleżę jeszcze i zobaczę.Zastanawiałam się też nad termoforem czy na ból pleców bym mogła sobie przykładać.
@mrsMalec Super czas przed Tobą i ten dzień Wesele tak nam szybko zleciało
@maggie91 Gratuluje córki Dobrze,ze z dzieckiem wszystko dobrze.Cieszcie się teraz
@doublemummy Ale masz cudownego męża
@maggie91 Gratuluje córki Dobrze,ze z dzieckiem wszystko dobrze.Cieszcie się teraz
DigitalGirl
Moderatorka
@Angella210 termofor i ogólnie przegrzewanie nie jest wskazane, także bym się powstrzymała.
Rossiczka
Moderatorka
Super, strasznie lubię Nki :-)Mam najlepszego męża na świecie najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy ciąża jest super pod względem ilości prezentów
Poza tym bielizna to prezent raczej dla siebie kupił, więc nic dziwnego że coś jeszcze dostalas :-)
Myślę ze na ból pleców najlepszy jest masaż. Ja prosze męża nie raz wieczorem zeby mi trochę krzyż pomasowal. No i mi zawsze wanna pomaga... czasem do niej zabieram zimne karmi i pelen relaks ☺@Manique Jest lepiej. Dzięki za podpowiedź z kąpielą. Wzięłam ją i potem trochę się przespałam. Dzwoniłam do lekarza i powiedział,że jak mi nie przejdzie to mam przyjechać a jak coś to na ostry dyżur. Mówił,że powinno być wszystko ok i żebym nie martwiła się na zapas,ale łatwo się mówi. Poleżę jeszcze i zobaczę.Zastanawiałam się też nad termoforem czy na ból pleców bym mogła sobie przykładać.
gie_er
Fanka BB :)
@pieszczoszka1988 byłaś kiedyś w starej żwirowni w Kaniowie? my planujemy jechać w niedziele i zastanawiam się czy mogę się zamoczyć w tej wodzie?
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
@pieszczoszka1988 byłaś kiedyś w starej żwirowni w Kaniowie? my planujemy jechać w niedziele i zastanawiam się czy mogę się zamoczyć w tej wodzie?
Byłam i polecam . Minus jest taki ,że jest tam często takkk dużo ludzi ,że ciężko gdzieś auto zostawić .W tamtym rok woda (przy brzegu ) była dość mulata ale myślę ,że spokojnie możesz się popluskać . Ja w razie co mam zawsze kupioną w domu taką osłonę antybakteryjną którą stosuje co 3 dni
reklama
Ja mam śub 22 lipca heh niby my juz po cywilnym bo potrzebowalismy papier wczesniej ale kazdy mieszka u siebie wiec bedzie przezycie. Juz sie doczekac nie moge fajnie że juz ci tylko 4 dni zostały.
Dziewczyny 4 dni do Naszego Ślubu a mnie zaczyna stres łapać ;( przełożyłam wizytę u gin na ten czwartek bo szkoda mi się mojego zrobiło bo ani raz jeszcze go nie było zemna na usg i widział tylko zdjęcia . A wy jak idziecie ze swoimi to gin bada was przy nich czy dopiero na usg ich wołacie?
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom