reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@mrsMalec pamiętam jaki to był stres. Najgorszy kościół i przemowa potem pikus ;)) będę myśleć i was cały dzień. ;* powodzenia. Ja już 7 lat po ;)

@doublemummy super prezenty <3

@maggie91 gratulacje córeczki! Cudne przeżycie.

@gie_er ooo mamoo podziwiam Cie za taką chęć! ;) ja nie potrafię robić żadnych słoików. ;) więc zazdroszczę takich domowych przetworów. Ja biorę od mamy czasem ;)

......:::::::::15t. i 0d::::::::.........

Mam najlepszego męża na świecie :D najpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy :D ciąża jest super pod względem ilości prezentów :D

1497965043-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Pięknie, ale cudowny mąż :)

Witam wszystkich po przerwie. Zeobilam morfologie i hgb 10.0 zle sie czuje boli mnie glowa bezsenność i nie wiem czym podreperowac wyniki jem wszystko zelazo mam w normie a hgb leci co kilka dni w dół. Jedyne co ze noe mam pragnienia na picie i pije ok 200 ml na dzień. Macie jakies rady ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry Kochane :)
Moje samopoczucie dzisiaj jest dobre, obudziłam się o 5, bo musiałam odwieźć Męża do firmy, z tego, co widziałam to raczej nie będzie dziś z niego za dużego pożytku, haha :)
Staram się tak mocno nie nastawiać na ta córeczkę, bo wielu znajomych miało tak, że potem jednak okazywał się chłopiec. Ale co będzie to będzie :) najważniejsze, że buba zdrowo się rozwija <3 na żużlu pewnie jeździć nie będzie, tak jak M. sobie wymarzyl :D

Witam wszystkich po przerwie. Zeobilam morfologie i hgb 10.0 zle sie czuje boli mnie glowa bezsenność i nie wiem czym podreperowac wyniki jem wszystko zelazo mam w normie a hgb leci co kilka dni w dół. Jedyne co ze noe mam pragnienia na picie i pije ok 200 ml na dzień. Macie jakies rady ?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja się zaprzyjaźniłam z 400 ml szklanką i zainstalowałam apkę że mam się napić. Wiecznie piłam za mało :( Teraz dziennie wypijam 1.8-2.0 l wody :) Ale musiałam się zmusić przez pierwsze dni. Teraz to już nawyk i samo mnie ciągnie do wody, bo usta suche albo gardło drapie ;) W sumie nic innego już nie piję tylko wodę. ^^

Dzień dobry :) Mnie dziś pęcherz obudził o 4 i pożegnałam się ze snem ;) Przynajmniej szybko usnęłam bo gdzieś koło 23. No i spałam jak zabita - nareszcie! ;) Nastroje dziś lepsze, także spróbuję z tym sernikiem. Zobaczymy czy wyjdzie, bo jeszcze nigdy nie robiłam :D

@Małgoś86, @Lake882 dziś 21.06 także miłych wizyt!

Cześć Dziewczyny :-)
Mój mąż w delegację, ja chyba też dzisiaj powalcze z sernikiem na zimno. Muszę pomyśleć truskawki i biszkopty do sklepu skoczyć ;-)

Udanych wizyt i miłego dnia

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@doublemummy mojego też wysyłam na kurs !

Pokazuje T jakie super buty dostałas, a on na to "A ktoś Ci konto zablokował czy kartę?" Ja na to "ale to taki super prezent niespodzianka na urodziny", na co T. "A kup sobie z jakiej tam okazji chcesz, może być też okazja bez okazji. Kto Ci broni"

No udusić czasem to za mało

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Romantyczny jak nic[emoji39]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry