reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Tak siedzę i myślę, że skoro i tak jestem w domu na L4 to mogłabym się czegoś nauczyć tylko sama nie wiem co by to miało być [emoji20] myślałam może o jakimś języku albo jakiś kurs on line? Stacjonarnie nie bardzo bo raczej trwają ok roku. Na razie leżę z nogami do góry i dziergam kwiatki, co nie jest zbyt rozwijające [emoji23][emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 811379

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Rozwiń warsztat i rób różne rzeczy na sprzedaz. Najlepiej dla dzieci bo to wdzięczny rynek. Zaproponuj współpracę na decobazaar czy gdzieś tam :-)

reklama
Dzięki za kciuki dziewczyny właśnie wróciłam z kliniki i cooo ? wizyty nie było !!! jestem zła jak osa !! pani dr ma dzisiaj wolne i w rejestracji powiedziano mi ze jestem zapisana na 20.06 a nie na dzisiaj a ja w domu na kartce jak byk mam napisane 19.06 h 12. no jakaś masakra .... jutro nie idę bo mam egzamin wiec nawet nie było opcji żebym umówił się tego samego dnia. uhhhh

Hej. Ostatnio nie było mnie na forum i nawet nie próbuję nadrobić zaległości bo za dużo tego;) Synek w środę miał wycinany migdałek i drenaż uszu i skupiałam się jedynie na tym. Jesteśmy już w domu, wyszliśmy w czwartek. Wszystko wygląda na to że zdrowo się ciałko goi :) W środę wizyta kontrolna. Jeśli chodzi o ciążę to dziś zaczęłam 17 tydzień także fajnie. Wydaje mi się że coraz częściej dzidzia się odzywa chociaż dziś jest wyjatkowo milcząca. Mam nadzieję że u Was wszytko ok i nadal jesteśmy w tym samym składzie. Buziaki :)
A gdzie robiony ten zabieg miał twój synek?

Dzięki za kciuki dziewczyny właśnie wróciłam z kliniki i cooo ? wizyty nie było !!! jestem zła jak osa !! pani dr ma dzisiaj wolne i w rejestracji powiedziano mi ze jestem zapisana na 20.06 a nie na dzisiaj a ja w domu na kartce jak byk mam napisane 19.06 h 12. no jakaś masakra .... jutro nie idę bo mam egzamin wiec nawet nie było opcji żebym umówił się tego samego dnia. uhhhh
Oj... tez bym sie wkurzyla...

Tak siedzę i myślę, że skoro i tak jestem w domu na L4 to mogłabym się czegoś nauczyć tylko sama nie wiem co by to miało być [emoji20] myślałam może o jakimś języku albo jakiś kurs on line? Stacjonarnie nie bardzo bo raczej trwają ok roku. Na razie leżę z nogami do góry i dziergam kwiatki, co nie jest zbyt rozwijające [emoji23][emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 811379

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Te kwiatki są śliczne, możesz coś nimi ozdabiać? Może jakieś czapeczki, opaski?

@Asiula24 tak, to moja pierwsza ciąża. Nie mam dużo tluszczyku na brzuchu. Widocznie taki mój urok, pewnie niedługo wystrzeli :)
Ja właśnie wróciłam z zakupów, ugotowałam obiad, zalalam ogórki malosolne, posprzątalam i teraz odpoczywam :)

Myślę, żeby zrobić jeszcze 72 i je połączyć w kocyk dla małej :)
Nie wiem czy znasz temat kocykow granny s
granny-square-color-combi-1.jpg
quares, ale zobacz. Kwadraty banalnie proste :-)

Załączniki

• granny-square-color-combi-1.jpg
    granny-square-color-combi-1.jpg
    153,8 KB · Wyświetleń: 403
reklama
Do góry