reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Uooo Kochane, jaki mnie sen dopadł. Wstałam z mężem o 6, wziełam leki, zjadłam śniadanie i znów zasnęłam. Wstałam dosłownie chwilę temu. Gdyby nie przejeżdżająca karetka na sygnale to dalej bym spała ^^ 10:30 a ja w proszku ze wszystkim... Czas się ogarnąć, hihihi :)

Uooo Kochane, jaki mnie sen dopadł. Wstałam z mężem o 6, wziełam leki, zjadłam śniadanie i znów zasnęłam. Wstałam dosłownie chwilę temu. Gdyby nie przejeżdżająca karetka na sygnale to dalej bym spała ^^ 10:30 a ja w proszku ze wszystkim... Czas się ogarnąć, hihihi :)
ja też nie ogarnięta .. łóżka nie pościelone ,syf w domu i chęci brak

U mnie też jak po przejściu wojska.... perfekcyjna panią domu nie jestem :-)

Ja też robię w 22 tygodniu. Polowkowe to chyba robi się najwcześniej w 20 tak mi się wydaje.

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry