pieszczoszka1988
Jestem mamusią
między 20-23 tygodniemW którym tygodniu dziewczyny planujecie robić drugie badanie prenatalne??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
między 20-23 tygodniemW którym tygodniu dziewczyny planujecie robić drugie badanie prenatalne??
Mi się wydaje że może być odrobinę za wcześnie. Ja od lekarza pierwszy odpowiedni termin jaki usłyszałam to 19 tydzień. Ostatecznie idę równo w 21 tygodniu@pieszczoszka1988 a myślisz, że jak zrobię w 18tyg to nie będzie troszkę za wcześnie? bo wyjeżdżam na wakacje i nie będzie mnie prawie do końca sierpnia
Ja się pytałam tego gina co u niego robiłam 1 prenatalne i powiedział mi ,że mam przyjść najwcześniej w 20 tyg a najlepiej w 23 więc nie wiem@pieszczoszka1988 a myślisz, że jak zrobię w 18tyg to nie będzie troszkę za wcześnie? bo wyjeżdżam na wakacje i nie będzie mnie prawie do końca sierpnia
Mi się wydaje że może być odrobinę za wcześnie. Ja od lekarza pierwszy odpowiedni termin jaki usłyszałam to 19 tydzień. Ostatecznie idę równo w 21 tygodniu
ja też nie ogarnięta .. łóżka nie pościelone ,syf w domu i chęci brakUooo Kochane, jaki mnie sen dopadł. Wstałam z mężem o 6, wziełam leki, zjadłam śniadanie i znów zasnęłam. Wstałam dosłownie chwilę temu. Gdyby nie przejeżdżająca karetka na sygnale to dalej bym spała ^^ 10:30 a ja w proszku ze wszystkim... Czas się ogarnąć, hihihi
U mnie połówkowe zaplanowane są w 20t5d, najlepiej robić 20-22 tak mi lekarz doradził@pieszczoszka1988 a myślisz, że jak zrobię w 18tyg to nie będzie troszkę za wcześnie? bo wyjeżdżam na wakacje i nie będzie mnie prawie do końca sierpnia