reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Millo wiem, też sprawdzałam w necia ale tak zastanawiam się czy nie za wcześnie będzie, będę w czwartek u swego prowadzącego lekarza to dowiem się dokładnie, To jedyny tc w którym mogę zrobić bo wyjeżdżam na wakacje a nie chce robić gdzieś indziej :(

reklama
@Millo wiem, też sprawdzałam w necia ale tak zastanawiam się czy nie za wcześnie będzie, będę w czwartek u swego prowadzącego lekarza to dowiem się dokładnie, To jedyny tc w którym mogę zrobić bo wyjeżdżam na wakacje a nie chce robić gdzieś indziej :(
O no i tak będzie najlepiej. Tak naprawdę ile lekarzy tyle opinii. Mój prowadzący twierdził że 19-21, a lekarz od USG że 20-22. Daj znać co powie lekarz bo to przydatna informacja ;)

wczoraj rodzice przywieźli mi od mego braciszka :) jeden wydatek mniej :)

IMG_20170619_110510.jpg

Załączniki

• IMG_20170619_110510.jpg
    IMG_20170619_110510.jpg
    689,4 KB · Wyświetleń: 376
Hej :) witam się poniedzialkowo :D
Pogoda śliczna a ja padam na pysk... ale byłam na lowach w lumpku, zrobiłam obiad, wypralam 2 pralki ubrań i posprzatalam a teraz leżę i pachną do 15 :D potem dzieciaki już trzeba odebrać :)
Oglądałam wasze piękne, magiczne zdjęcia brzuszków <3 cudowne! U mnie praktycznie płasko i ruchów brak... Ale ciągle powtarzam sobie, że to kwestie naprawdę indywidualne :)
A to Twoja pierwsza ciąża? Zresztą nawet w 2 czy kolejnej wszystko zależy od ułożenia lozyska i grubości tkanki tłuszczowej na brzuszku :)
Śliczny [emoji7]

Ankus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.
1497810317-aaaaaa.jpeg

Jest mega [emoji7][emoji7][emoji7] szkoda że nie mam tarasu....
wczoraj rodzice przywieźli mi od mego braciszka :) jeden wydatek mniej :)

Zobacz załącznik 811371
Cudny [emoji7]

P.s. powodzenia na wizytach !!

reklama
Tak siedzę i myślę, że skoro i tak jestem w domu na L4 to mogłabym się czegoś nauczyć tylko sama nie wiem co by to miało być [emoji20] myślałam może o jakimś języku albo jakiś kurs on line? Stacjonarnie nie bardzo bo raczej trwają ok roku. Na razie leżę z nogami do góry i dziergam kwiatki, co nie jest zbyt rozwijające [emoji23][emoji23][emoji23]

IMG_20170619_131344.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170619_131344.jpg
    IMG_20170619_131344.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 410
Do góry