reklama
O no i tak będzie najlepiej. Tak naprawdę ile lekarzy tyle opinii. Mój prowadzący twierdził że 19-21, a lekarz od USG że 20-22. Daj znać co powie lekarz bo to przydatna informacja@Millo wiem, też sprawdzałam w necia ale tak zastanawiam się czy nie za wcześnie będzie, będę w czwartek u swego prowadzącego lekarza to dowiem się dokładnie, To jedyny tc w którym mogę zrobić bo wyjeżdżam na wakacje a nie chce robić gdzieś indziej
Cieszę się, że smakowała. Mam nadzieję, że to nie wina zupy, że zwymiotowałaś tylko się zdarza.Powodzenia dziś na wizytach. Czekamy na same dobre wiadomosci.
@Ankuś zupa pyszna ale poprawiła mi humor tylko na jakieś 30 minut. Potem ja zwymiotowalam...
To nie wina zupy. Juz tak mam ze przynajmniej raz na dzień musze sobie rzygnac.Cieszę się, że smakowała. Mam nadzieję, że to nie wina zupy, że zwymiotowałaś tylko się zdarza.
Hej witam się poniedzialkowo
Pogoda śliczna a ja padam na pysk... ale byłam na lowach w lumpku, zrobiłam obiad, wypralam 2 pralki ubrań i posprzatalam a teraz leżę i pachną do 15 potem dzieciaki już trzeba odebrać
Jest mega [emoji7][emoji7][emoji7] szkoda że nie mam tarasu....
P.s. powodzenia na wizytach !!
Pogoda śliczna a ja padam na pysk... ale byłam na lowach w lumpku, zrobiłam obiad, wypralam 2 pralki ubrań i posprzatalam a teraz leżę i pachną do 15 potem dzieciaki już trzeba odebrać
A to Twoja pierwsza ciąża? Zresztą nawet w 2 czy kolejnej wszystko zależy od ułożenia lozyska i grubości tkanki tłuszczowej na brzuszkuOglądałam wasze piękne, magiczne zdjęcia brzuszków <3 cudowne! U mnie praktycznie płasko i ruchów brak... Ale ciągle powtarzam sobie, że to kwestie naprawdę indywidualne
Śliczny [emoji7]
Ankus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.
Jest mega [emoji7][emoji7][emoji7] szkoda że nie mam tarasu....
Cudny [emoji7]
P.s. powodzenia na wizytach !!
Jeszcze do końca nie wiem jaką płeć... to bylo najbardziej uniwersalne. Teraz robią te ciuszki albo typowo dla chłopców albo typowo dla dziewczynek.Na poprawę humoru zrobiłam pierwsze zakupy
reklama
gie_er
Fanka BB :)
Tak siedzę i myślę, że skoro i tak jestem w domu na L4 to mogłabym się czegoś nauczyć tylko sama nie wiem co by to miało być [emoji20] myślałam może o jakimś języku albo jakiś kurs on line? Stacjonarnie nie bardzo bo raczej trwają ok roku. Na razie leżę z nogami do góry i dziergam kwiatki, co nie jest zbyt rozwijające [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki