reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Millo wiem, też sprawdzałam w necia ale tak zastanawiam się czy nie za wcześnie będzie, będę w czwartek u swego prowadzącego lekarza to dowiem się dokładnie, To jedyny tc w którym mogę zrobić bo wyjeżdżam na wakacje a nie chce robić gdzieś indziej :(

reklama
@Millo wiem, też sprawdzałam w necia ale tak zastanawiam się czy nie za wcześnie będzie, będę w czwartek u swego prowadzącego lekarza to dowiem się dokładnie, To jedyny tc w którym mogę zrobić bo wyjeżdżam na wakacje a nie chce robić gdzieś indziej :(
O no i tak będzie najlepiej. Tak naprawdę ile lekarzy tyle opinii. Mój prowadzący twierdził że 19-21, a lekarz od USG że 20-22. Daj znać co powie lekarz bo to przydatna informacja ;)

wczoraj rodzice przywieźli mi od mego braciszka :) jeden wydatek mniej :)

IMG_20170619_110510.jpg

Załączniki

• IMG_20170619_110510.jpg
    IMG_20170619_110510.jpg
    689,4 KB · Wyświetleń: 389
Hej :) witam się poniedzialkowo :D
Pogoda śliczna a ja padam na pysk... ale byłam na lowach w lumpku, zrobiłam obiad, wypralam 2 pralki ubrań i posprzatalam a teraz leżę i pachną do 15 :D potem dzieciaki już trzeba odebrać :)
Oglądałam wasze piękne, magiczne zdjęcia brzuszków <3 cudowne! U mnie praktycznie płasko i ruchów brak... Ale ciągle powtarzam sobie, że to kwestie naprawdę indywidualne :)
A to Twoja pierwsza ciąża? Zresztą nawet w 2 czy kolejnej wszystko zależy od ułożenia lozyska i grubości tkanki tłuszczowej na brzuszku :)
Śliczny [emoji7]

Ankus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.
1497810317-aaaaaa.jpeg

Jest mega [emoji7][emoji7][emoji7] szkoda że nie mam tarasu....
wczoraj rodzice przywieźli mi od mego braciszka :) jeden wydatek mniej :)

Zobacz załącznik 811371
Cudny [emoji7]

P.s. powodzenia na wizytach !!

reklama
Tak siedzę i myślę, że skoro i tak jestem w domu na L4 to mogłabym się czegoś nauczyć tylko sama nie wiem co by to miało być [emoji20] myślałam może o jakimś języku albo jakiś kurs on line? Stacjonarnie nie bardzo bo raczej trwają ok roku. Na razie leżę z nogami do góry i dziergam kwiatki, co nie jest zbyt rozwijające [emoji23][emoji23][emoji23]

IMG_20170619_131344.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170619_131344.jpg
    IMG_20170619_131344.jpg
    85,5 KB · Wyświetleń: 418
Do góry