CarlaR
Fanka BB :)
w Centrum Słuchu w KajetanachA gdzie robiony ten zabieg miał twój synek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w Centrum Słuchu w KajetanachA gdzie robiony ten zabieg miał twój synek?
Tak siedzę i myślę, że skoro i tak jestem w domu na L4 to mogłabym się czegoś nauczyć tylko sama nie wiem co by to miało być [emoji20] myślałam może o jakimś języku albo jakiś kurs on line? Stacjonarnie nie bardzo bo raczej trwają ok roku. Na razie leżę z nogami do góry i dziergam kwiatki, co nie jest zbyt rozwijające [emoji23][emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 811379
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
To pewnie powiększający się brzuszek jeśli nie masz przy tym innych objawów.Jak mnie zaczął boleć brzuch.Normalnie boli i kłuje.Jeszcze tak nie miałam.Nie wiem czym to może być spowodowane przecież nic takiego nie robiłam a tu tak nagle.Nie bałam się tak od początku ciąży... Czy mogę wziąć nospe chociaż?
U nas też rozbieżność ok tygodnia. Ale czy pójdę w terminie czy 5dni później....jakos nie czuje presji :-)A ja mam pytanie o usg połówkowe. Bo u mnie to wygląda tak.
Z OM jestem teraz 13 tyg 1dzien
A z Usg wychodzi ze jestem w 14tyg 1dzien więc tutaj ciąża tydzień starsza.
Zmienił mi się też termin z 28 grudnia na 19 grudnia.
I gin zmienił też w karcie ciąży termin.
I teraz pytanie.
Którym tygodniem sugerować się przy zapisie na usg połówkowe? Tym z OM czy z Usg?
Ja nie chciała bym pójść tydzień za wcześnie albo za późno dlatego mam wątpliwości.U nas też rozbieżność ok tygodnia. Ale czy pójdę w terminie czy 5dni później....jakos nie czuje presji :-)
Tak planuje zrobić na najbliższej wizycieNajlepiej będzie jak zapytasz w tej kwestii lekarza u którego robisz usg :-) on najl pije będzie wiedział jaki termin jest dobry.