reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny ;) nadrabilam was ;) od czwartku leżałam w szpitalu . Złapał mnie taki ból z tyłu pleców ze niewiedzialam co się dzieje ;) pojechałam na szpital i zostawili mnie na obserwacji ;) z dzidzia jest wszystko ok ;) ból przeszedł zaraz po kroplowce ;) także wszystko jest już wporządku ;) i taka niespodziankę miałam od super lekarza na wyjście zrobił mi usg genetyczne i 3d ;) z genetycznego wszystko jest okej ;) dzidzia zdrowa i rośnie ;) na usg 3d spala cały czas ;) a jak przycisnąl mocniej głowice to zaczęła machać rączkami i nóżkami i buzię otwierać ;) super przeżycie ;) i tak tak ;* 90 % córcia będzie ;* a tu macie zdjęcie mojego skarba♡
1497720694-aaaaaa.jpeg

Dziś 14w5d ;) i termin 11.12 ;) i takiej daty się trzymamy do końca juz ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie też dzisiaj o tym myślałam. Teraz jeszcze sobie radzę, ale później będzie ciężko.. . Siostra korzystała z pomocy swobego męża, gdyby mój był obok to też zagoniłabym go do pracy[emoji12] [emoji12]
w 1 ciąży jak już miałam duży brzuch też mojego wykorzystywałam do pomocy :p

Cześć dziewczyny ;) nadrabilam was ;) od czwartku leżałam w szpitalu . Złapał mnie taki ból z tyłu pleców ze niewiedzialam co się dzieje ;) pojechałam na szpital i zostawili mnie na obserwacji ;) z dzidzia jest wszystko ok ;) ból przeszedł zaraz po kroplowce ;) także wszystko jest już wporządku ;) i taka niespodziankę miałam od super lekarza na wyjście zrobił mi usg genetyczne i 3d ;) z genetycznego wszystko jest okej ;) dzidzia zdrowa i rośnie ;) na usg 3d spala cały czas ;) a jak przycisnąl mocniej głowice to zaczęła machać rączkami i nóżkami i buzię otwierać ;) super przeżycie ;) i tak tak ;* 90 % córcia będzie ;* a tu macie zdjęcie mojego skarba♡
1497720694-aaaaaa.jpeg

Dziś 14w5d ;) i termin 11.12 ;) i takiej daty się trzymamy do końca juz ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznosci malutkie. Dobrze, że już lepiej z Toba[emoji11]

muszę się Wam dziewczyny przyznać ze pierwszy raz odkąd jestem w ciąży coś takiego mi się zdarzyło, zobaczyłam reklamę tuńczyka " rio mare " i naszła mnie taka ochota na sałatkę z tuńczyka i ananasa że wstałam z łóżka ubrałam się i pojechałam do sklepu :p , sałatka smakowała mi jak nigdy w życiu :) pychotka , zostało mi jeszcze na później <jupi>

reklama
Cześć dziewczyny po dwóch dniach nieobecności nie sposób wszystkiego nadrobić [emoji3] właśnie wróciliśmy z biwaku. Było bardzo fajnie a i o dziwo pogoda się trafiła więc dzieciaki troszkę popluskały się w jeziorze. Pola zachwycona spaniem w namiocie. Ja oczywiscie troszkę mniej bo chyba z tysiąc razy się budzilam aby ja przykrywać.
Widzę że dochodzą nam kolejni chłopcy. Gratulacje dla mamusiek [emoji3]
Co do cc to ja miałam znieczulenie miejscowe. Najgorszy był następny dzień. Prawie mdlałam przy chodzeniu. Potem jakoś już się wszystko unormowało i było ok. Teraz chyba też cc. Przynajmniej wiem już co i jak[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry