reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Cześć dziewczyny ;) nadrabilam was ;) od czwartku leżałam w szpitalu . Złapał mnie taki ból z tyłu pleców ze niewiedzialam co się dzieje ;) pojechałam na szpital i zostawili mnie na obserwacji ;) z dzidzia jest wszystko ok ;) ból przeszedł zaraz po kroplowce ;) także wszystko jest już wporządku ;) i taka niespodziankę miałam od super lekarza na wyjście zrobił mi usg genetyczne i 3d ;) z genetycznego wszystko jest okej ;) dzidzia zdrowa i rośnie ;) na usg 3d spala cały czas ;) a jak przycisnąl mocniej głowice to zaczęła machać rączkami i nóżkami i buzię otwierać ;) super przeżycie ;) i tak tak ;* 90 % córcia będzie ;* a tu macie zdjęcie mojego skarba♡
1497720694-aaaaaa.jpeg

Dziś 14w5d ;) i termin 11.12 ;) i takiej daty się trzymamy do końca juz ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie też dzisiaj o tym myślałam. Teraz jeszcze sobie radzę, ale później będzie ciężko.. . Siostra korzystała z pomocy swobego męża, gdyby mój był obok to też zagoniłabym go do pracy[emoji12] [emoji12]
w 1 ciąży jak już miałam duży brzuch też mojego wykorzystywałam do pomocy :p

Cześć dziewczyny ;) nadrabilam was ;) od czwartku leżałam w szpitalu . Złapał mnie taki ból z tyłu pleców ze niewiedzialam co się dzieje ;) pojechałam na szpital i zostawili mnie na obserwacji ;) z dzidzia jest wszystko ok ;) ból przeszedł zaraz po kroplowce ;) także wszystko jest już wporządku ;) i taka niespodziankę miałam od super lekarza na wyjście zrobił mi usg genetyczne i 3d ;) z genetycznego wszystko jest okej ;) dzidzia zdrowa i rośnie ;) na usg 3d spala cały czas ;) a jak przycisnąl mocniej głowice to zaczęła machać rączkami i nóżkami i buzię otwierać ;) super przeżycie ;) i tak tak ;* 90 % córcia będzie ;* a tu macie zdjęcie mojego skarba♡
1497720694-aaaaaa.jpeg

Dziś 14w5d ;) i termin 11.12 ;) i takiej daty się trzymamy do końca juz ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ślicznosci malutkie. Dobrze, że już lepiej z Toba[emoji11]

muszę się Wam dziewczyny przyznać ze pierwszy raz odkąd jestem w ciąży coś takiego mi się zdarzyło, zobaczyłam reklamę tuńczyka " rio mare " i naszła mnie taka ochota na sałatkę z tuńczyka i ananasa że wstałam z łóżka ubrałam się i pojechałam do sklepu :p , sałatka smakowała mi jak nigdy w życiu :) pychotka , zostało mi jeszcze na później <jupi>

reklama
Cześć dziewczyny po dwóch dniach nieobecności nie sposób wszystkiego nadrobić [emoji3] właśnie wróciliśmy z biwaku. Było bardzo fajnie a i o dziwo pogoda się trafiła więc dzieciaki troszkę popluskały się w jeziorze. Pola zachwycona spaniem w namiocie. Ja oczywiscie troszkę mniej bo chyba z tysiąc razy się budzilam aby ja przykrywać.
Widzę że dochodzą nam kolejni chłopcy. Gratulacje dla mamusiek [emoji3]
Co do cc to ja miałam znieczulenie miejscowe. Najgorszy był następny dzień. Prawie mdlałam przy chodzeniu. Potem jakoś już się wszystko unormowało i było ok. Teraz chyba też cc. Przynajmniej wiem już co i jak[emoji4]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry