reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@mrsMalec to mamy ten sam termin póki co ;) Gratuluję pięknego maluszka.

My przez cały ten wolny czas cieszyliśmy się wreszcie sobą. Trochę posprzątaliśmy w piątek, w czwartek byliśmy w kinie na 2 filmach, a dziś chwileczkę pogrillowaliśmy ze znajomymi. Musiałam kurtkę zimową wyciągnąć bo zimnooo, padało i ogólnie na grilla słaba pogoda. Ale dla naszej paczki wszystko choćby na moment <3 No i wreszcie kupiliśmy ciśnieniomierz. Mam prowadzić dzienniczek ^^

W temacie depilacji. Mi Mój sam z siebie zaproponował. Trochę się bałam, ale musiałam zaufać. :)

Od dwóch tygodni biorę się za pieczenie i nie mogę nic zrobić ;)

Czas na miłość wrócił po reklamach, więc życzę Wam miłego wieczorka :)

reklama
Poczułam ruchy maleństwa dzisiaj ! To niesamowite uczucie ;)Czułam jakby ktoś od środka mnie łaskotał i pływał sobie ;)Siedzi sobie po lewej stronie,a ja co dzień go po środku szukałam :-D
@Oska305 Zaraz postaram się wstawić przepis.Ta ciąża mi służy pod względem gotowania ;)Nigdy mi nie wychodziły żadne drożdżowe itp.a teraz to inna bajka ;)Normalnie spróbuje upiec biszkopta bo też nie zawsze mi wychodził ;)
@mrsMalec Super zdjęcie ;)I jaki miły lekarz ;) No i zazdroszczę córy ;)

MrsMalec cuuudne foto! gratulacje!!!
My wróciliśmy z turnieju po 19!!!! :szok: cały dzień na zewnątrz, padało i zimno aleeee opłacało się bo mój syn został królem strzelców!!!! Dostał statuetkę i nagrodę ;-) No tak mnie duma rozpierała ze szok! A jutro kolejna przygoda bo wyprowadza piłkarza na stadion ;-)
Ide spac bo padam ! Aaa na dodatek mój tata zrobił nam niespodziankę i przyjechał do nas dzisiaj bez zapowiedzi i to 450 km! Ale jutro już wraca.
Miłej nocy!

FB_IMG_1497732253005.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1497732253005.jpg
    FB_IMG_1497732253005.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 411
Ja wczoraj robiłam imprezke wiec gotowanie goście sprzatanie ale na szczesxie maż pomagał dzielnie. Kiepsko sie czułam bo u nas załamanoe pogody i tak mnie kregosłup bolał że szok ale juz dzis spoko. Miałam nic nie robić ale rodzinka gadki że 30 sie ma raz i jak to bez imprezy ale fajnie bylo i pojadłam. Torcik truskawkowy pychotka

U mnie z energią też kiepsko, a podobno w drugim trymestrze jej przybywa. Chyba nie u mnie. Śpię w ciągu dnia, a rano po nocy nie mam siły do łazienki wstać.
Rossiczka podobno odczuwamy wyższą temperaturę niż jest w rzeczywistości. Może dlatego tak się pocisz. Chociaż nie wiem czy to prawda, bo mi wiecznie zimno.

Ja miałam wczoraj bardzo kiepski dzień, mój piesek ma jakieś problemy z tylnymi łapami. Nie może wstać, a jak już wstanie to ledwo idzie. Okropny widok. Jutro do ortopedy. Ogólnie chodzimy do dobrego weterynarza, bo pieska mamy z interwencji, więc długo była leczona na różne rzeczy. Ale nasza weterynarz nie jest ortopeda i nie ma rtg. Znalazłam w internecie jakiegoś dobrego, oby pomógł, bo nie mogę patrzeć jak ta psina funkcjonuje.

reklama
Ja miałam wczoraj bardzo kiepski dzień, mój piesek ma jakieś problemy z tylnymi łapami. Nie może wstać, a jak już wstanie to ledwo idzie. Okropny widok. Jutro do ortopedy. Ogólnie chodzimy do dobrego weterynarza, bo pieska mamy z interwencji, więc długo była leczona na różne rzeczy. Ale nasza weterynarz nie jest ortopeda i nie ma rtg. Znalazłam w internecie jakiegoś dobrego, oby pomógł, bo nie mogę patrzeć jak ta psina funkcjonuje.
Też mam dwa stworki i niektórzy się smieją, że po co mi dzieci skoro i tak nie będą miały lepiej niż moje psy[emoji6] Życzę zdrowia dla Twojego pupila.[emoji9]

A ja zaraz wstaje i będę ogarniać dom. Jutro jadę po męża na lotnisko i w domu musi być błysk. Jeszcze planuje upiec ciasto i mięso zamarynowac. On na obczyźnie to pewnie wygłodzony polskiej strawy [emoji1] [emoji6]

Do góry