reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Maja super zw wszystko dobrze :) ja wam sprzedam tekst mojego meza romantyka :D patrzy na moj brzuch i rzuca tekstem : kochanie chyba nie uzywalas calgonu bo wywalilo Ci bęben :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe odpowiedzialabym, że wiesz dlatego opcja "pranie" jest niedostępna aż do naprawy ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja lenia też mam, obiad właśnie skończyłam, zakupy na szczęście wczoraj zrobione.

Mi tak jest ostatnio gorąco i się tak poce, że cała mokra chodzę. Najgorzej po nocy i ciepłym obiedzie

IMG_20170617_154337_555.jpg
Bułeczki z truskawkami z kruszonką :)
Jak tak dalej pójdzie to dopiero waga skoczy do góry :)Teraz czas odpocząć :)

Załączniki

• IMG_20170617_154337_555.jpg
    IMG_20170617_154337_555.jpg
    856,1 KB · Wyświetleń: 101
Wyglądają obłędnie. Mój mi dzisiaj przyniósł drożdżówke z piekarni, miała być z makiem, dostałam z serem. Do tej pory mam zgage

Oczywiście nie mówię mu o tym, żeby się nie zniechęcił :-)

ja też mam strasznego lenia , miałam dziś robić obiadek ale wpadłam na pomysł że pojedziemy z mężem do CH i tam coś zjemy na miejscu podczas zakupów :)

Dziś byłam na niedobrym chińskim żarciu, pierwszy raz :( przyjechaliśmy głodni do domu i gotujemy botwinke. Ale bym na deser zjadła taka drożdżówkę!!!
Dzwoniła do mnie babcia Męża i powiedziała, że ma dla mnie koszyk niemowlęcy w super stanie, po cichu marzę, żeby to było coś w stylu kosza Mojżesza :)
Właśnie robimy sobie z M. seans i włączamy film "Jutro będziemy szczęśliwi", o ważnej roli ojca :)

reklama
A ja mam sernik z rodzynkami od mojej bratowej i chyba zaraz sie skusze. Ale chodza tez za mną ogórki pokropione octem i z solą. Gdyby ktoś jeszcze podał mi pod nos... Już drugi dzień leje i leje. A tak chce mi się słońca.. .

Do góry