reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

U mnie z energią też kiepsko, a podobno w drugim trymestrze jej przybywa. Chyba nie u mnie. Śpię w ciągu dnia, a rano po nocy nie mam siły do łazienki wstać.
Rossiczka podobno odczuwamy wyższą temperaturę niż jest w rzeczywistości. Może dlatego tak się pocisz. Chociaż nie wiem czy to prawda, bo mi wiecznie zimno.
Mój lekarz rodzinny mnie pocieszył mówiąc że nie można wszystkich stawiać w jednym rzędzie, bo jedne z biegiem.czasu czują się coraz lepiej, a inne coraz gorzej [emoji23] więc mam nie marudzić tylko przyjąć że należę do tych drugich [emoji6] przy okazji śmiał się ze mnie że mam uderzenia gorąca [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@basiulka9 spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :-*

@Ankuś kurczę, szkoda mi Twojego psiaka. Jeśli chodzi o ortopede to.moim zdaniem w Warszawie Sterna najlepszy, ewentualnie Bisenik , uczył się od Sterny właśnie.

Wczoraj mój mąż nakręcił się, że jeszcze trochę i pozna płeć ;-) I jak to ładnie ujął "dowie się co zrobił"

Miłego dnia :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:*

Darunia gratulacje dla Zdolniachy:))super!
MrsMalec piekne zdjecie:*Gratulacje!
Ankuś ile ma Twoj pies?Moj tak mial na starość:(Dostawał sterydy w zastrzykach i przedluzylismy Mu zycie o ponad rok..:(Niestety pozniej juz nie mogl dostawac bo siadł mu od tego pęcherz i trzeba było Go uspac.. miesiac przed narodzinami mojego syna..:(Mam nadzieje ze Twoj mlody i lekarz cos zadziała i Go wyciagnie z tego!
Basiulka ode mnie rowniez Wszystkiego najlepszego:*
Angella gratulacje poczucia ruchów:))Wspaniałe to:)

U nas koncowka malowania.Jutro wkoncu wrocimy do siebie choc sie okazuje ze mozliwe ze w grudniu bedziemy zmieniac mieszkanie o pietro wyzej haha wiec w sumie sie smiejemy ze juz białkujemy.No i nie bedziemy sie juz teraz urzadzac tak jak chcielismy bo sie nie opłaca.Mam nadzieje ze te plany nam wypalą bo komfort mieszkania bardzo by nam się polepszyl.Większe trocszke ale przestronniejsze i lepiej ulozone:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie z energią też kiepsko, a podobno w drugim trymestrze jej przybywa. Chyba nie u mnie. Śpię w ciągu dnia, a rano po nocy nie mam siły do łazienki wstać.
Rossiczka podobno odczuwamy wyższą temperaturę niż jest w rzeczywistości. Może dlatego tak się pocisz. Chociaż nie wiem czy to prawda, bo mi wiecznie zimno.
Ankuś, to możemy sobie ręce podać. U mnie wszyscy dookoła się dziwią "Przecież jesteś w drugim trymestrze, co Ty w ogóle opowiadasz?!" -.- Tak samo w dzień śpię a w nocy nic. Ciągle mam nocne bóle brzucha :/ No i chodzę wyubierana jak na Alaskę ^^ Także łączę się z Tobą w uczuciach :)
No i trzymam kciuki za pieska, żeby ortopeda pomógł. Może jakiś zastrzyk przeciwzapalny by wystarczył? Masz dużego psiaka?

@Ankuś moja Lola miała podobnie, po prostu dosłownie z dnia na dzień zaczęła się potykać o własne łapy. Okazało się, że to problem ze stawami. Dostała leki, przeszła na restrykcyjną dietę i zero podkarmiania bo okazało się, że ma co najmniej 6kg nadwagi i jak zaczęła chudnąć + leki zaczęły działać jak ręką odjął! Pies jak nowy :) to było jakieś 1,5 roku temu. Także grunt to dobry weterynarz i na bank wyciągnie waszego pieska!

@Oska305 toż to jutro będzie szał miłości!!!! :) cieszę się razem z Tobą

@Ankuś moja Lola miała podobnie, po prostu dosłownie z dnia na dzień zaczęła się potykać o własne łapy. Okazało się, że to problem ze stawami. Dostała leki, przeszła na restrykcyjną dietę i zero podkarmiania bo okazało się, że ma co najmniej 6kg nadwagi i jak zaczęła chudnąć + leki zaczęły działać jak ręką odjął! Pies jak nowy :) to było jakieś 1,5 roku temu. Także grunt to dobry weterynarz i na bank wyciągnie waszego pieska!

@Oska305 toż to jutro będzie szał miłości!!!! :) cieszę się razem z Tobą
Oj szał będzie tylko najpierw muszę dojechać na lotnisko do Rzeszowa 2,5 godziny w jedną stronę! W aucie wysiadła klimatyzacja, ja co pół godziny muszę do łazienki i będzie ciekawie[emoji23] [emoji23]

Hej kobietki ;) jak mija u was niedziela ? Bo u mnie dość leniwie ;) wstałam po 5 ;) ale o 8 poszłam nadal spać ;) a moja corcia właśnie postanowiła uprawiać poranna gimnastykę i tak mi się pod wygina w brzuszku ze nie mogę uwierzyć że taka malutka kropeczka a tak ja czuję ;) za Tydzień w sobotę wielki dzień dla mnie ;) Ślub ;) nie mogę się doczekać

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@basiulka9 wszystkiego najlepszego kochana :* widzę, że ten sam rocznik jesteśmy :-)

@Ankuś kochana trzymam kciuki by udało wam się znaleźć dobrego lekarza i za psie niech nie cierpi!

@Angella210 rozbroilas mnie swoimi drozdzowkami <3 cóż za talent!! Nie myślałaś, żeby bloga poprowadzić z przepisami???

@Oska305 ale masz cudnie, cieszę się razem z Tobą!!!

@gie_er mądre słowa!!!
Poza tym każda ciąża jest inna, sama widzę po sobie :-)

Też wstajecie rano niewyspane?? Ja mam wrażenie, że mogłabym spokojnie ciągnąć drzemke do południa :-( przez to wróciłam do minimalnej ilości kawy, bo jak żyć???

Wczoraj we Wrocławiu był polmaraton nocny.... Dzisiaj rano jak przeglądałem zdjęcia znajomych to autentycznie ryczałam jak bobr, że nie mogłam tam być, biec i przeżywać ta radość z tłumem. Nie mogę się otrząsnąć ciągle myślę o bieganiu i treningach... :-(

Heh mnie też wiecznie zimno nie rozstaje sie z swetrem

reklama
@basiulka9 spóźnione, ale najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :-*

@Ankuś kurczę, szkoda mi Twojego psiaka. Jeśli chodzi o ortopede to.moim zdaniem w Warszawie Sterna najlepszy, ewentualnie Bisenik , uczył się od Sterny właśnie.

Wczoraj mój mąż nakręcił się, że jeszcze trochę i pozna płeć ;-) I jak to ładnie ujął "dowie się co zrobił"

Miłego dnia :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje

Do góry