reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

właśnie dość dobrze się czuje .. ani mnie brzuch nie boli , mdłości też już odpuściły .. ale ten cholerny niepokój eh
To jak się dobrze czujesz to tylko się cieszyć na pewno jest wszystko w porządku :-) jesteśmy z Tobą i Maleństwem do poniedziałku, czekając na super nowiny :*

reklama
Jeju co za ludzie w poczekalni od wstępu podnieśli mi ciśnienie......pytam grzecznie czy jest ktoś na 17 bądź na 16.30(doktor przyjmuje na godz ciężarne) i patrzą na mnie ze nie i że jestem ostatnia. Więc mówię że jestem umówiona na 17dlatego pytam czy ktoś jest przede mną albo zapisany na tą samą godz (kilka razy doktorówi się zdarzyło) i aktualnie słucham szeptanego buntu rozswcieczonych bab . Z takim nastawieniem to ja nie wiem..... Zeby w wizyta była normalna :-/
ja ostatnio miałam podobna sytuacje w laboratorium jak szłam pobierać krew. Napis wielki jak byk ,że ciężarne bez kolejki i jak poszłam przed resztą ludzi to wielkie oburzenie

@reniuszek ludzie są straszni...masz słuchawki? Walnij w uszy i muzyką zagłusz podłość
Nie. Stoję sobie i czekam. Na złość puściłam przed siebie ciężarna, która jest za dwoma najbardziej skrzeczacymi fokami. Heheh a ciężarnej wmowikam że na pewno ma na godzinę bo doktor przyjmuje najpierw ciężarne. Dziewczyna się ucieszyła a kwoki wkurzone. Alez dzisiaj zła że mnie kobieta!

Nie wiem czemu,ale mimo tego,że mamy pierwszeństwo to ludzie się strasznie z tego powodu burzą.Ja ostatnio miałam lepszą akcje. Stoję w kolejce do kasy w polo a że było ludzi pełno a kasy tylko 2 to grzecznie czekam na swoją kolej.A tu nagle trąca mnie starsza Pani i pcha się przede mną a ja mówię do niej grzecznie,że przepraszam ale ja jestem teraz w kolejce a ona do mnie,że dziecko ze mnie to sobie mogę postać a ona nie.To mnie kobieta uruchomiła i mówię do niej,że dziecko to ja mam w brzuszku a teraz moja kolej i tyle mam w tym temacie do powiedzenia.To po patrzyła się na mnie i mnie przepuściła a za moimi plecami,że tak to jest jak dzieci mają dzieci.To już w ogóle mnie wkurzyła i powiedziałam co myślałam.Może i nie wyglądam na swój wzrok i jestem mała,ale no bez jakiś dziwnych komentarzy.

Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3

I takiego mam chłopaka :-) :
DSC_0001_20170614094034144.jpg

Załączniki

• DSC_0001_20170614094034144.jpg
    DSC_0001_20170614094034144.jpg
    35,2 KB · Wyświetleń: 467
Jestem po wizycie.
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka :-D

I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
CUDO <3 !!!!

Jestem po wizycie.

Slicznosci. [emoji7] [emoji9] To teraz burza mózgów nad imieniem, czy już macie coś wybrane?

Jestem po wizycie.

Kochana gratulacje!! Trzymałam kciuki za Kalinkę a jest piękny syn :*

Wiem to te pędzone :-( u mnie dopiero od kilku dni można kupić normalna fasolke. No i nie powiem zjadłam codziennie z masłem i bułka tarta..... Nic innego by mogło dla mnie nie istnieć :-D
Ja właśnie dzisiaj też kupiłam i chyba na kolację jej nie daruję [emoji1]
Jeszcze parę dni i zobaczysz maleństwo. Bedzie dobrze. Grunt ze nic Cie nie boli i nie plamisz.
A tak swoja droga jesteś w 100% lew a ze czulas juz ruchy? Ja kilka razy tez miałam takie wrażenie a na usg sie okazało ze dziecko siedzi gdzie indziej. Czasami tez jak śpię na boku to rano koło pępka mam taka twarda gulaje. Wielkości pięści. Nie gniewu sie z to pytanie. Chodzi bardziej o mnie. Bo ja, matka 2 dzieci nadal mam wątpliwości czy to ruchy czy jelita [emoji5]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem po wizycie.

Cudny chłopak [emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry