reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry :)
@JaneHeart ja też ostatnio przelezalam dzień z wielką migreną. A wczoraj oglądałam mamę ginekolog i zaskoczyło mnie, bo powiedziała, że jeśli tylko lekarz zezwolił brać paracetamol, to trzeba brać i nie pozwolić by bolała głowa, bo wtedy wytwarza się ogronna ilość hormonu stresu i szkodzi to bardziej dziecku, niż lek który jest całkowicie bezpieczny. Mój lekarz to potwierdził. A ja do tej pory zawsze starałam się jakoś przemeczyć z tym bólem.

Powodzenia na dzisiejszej wizycie genetycznej. I miłego weekendu
A ja nawet wziełam :( Pomogło tylko troszeczkę. Ale dzisiaj już wstalam jak nowo narodzona [emoji123] [emoji1]

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Dzięki kochana :* Pije codziennie Maślanke i kefir bo to działa dobrze na florę bakteryjną jelit. No ale też dupa. Spróbuję z kiwi jak pisała @Rossiczka bo jeszcze mi nieznane, może akurat się uda :-)

Oj oj Ty to masz przerąbane, ja wypije rano miarkę syropu i w południe już jest po sprawie. Kiwi działa faktycznie ale organizm szybko się przyzwyczaja. Tak najlepiej zjeść 2-3 naraz... Bo po jednym może nie być efektu.
Tak w ramach ciekawostek kiwi,ananasa i papaje podaje się królikom jak się przytkają (nie mogą zrobić bobków) u mojego królika po kiwi i ananasie jest efekt natychmiastowy. Ale to taka ciekawostka tylko :-)

A ja schudłam 1 kg od wagi sprzed ciąży i nie wiem czy nie zacząć się martwić.
Myślę że nie ma czym. Ja w pierwszej ciąży też w I trymestrze schudłam i to aż 3 kg a wcale dużo nie wymiotowalam. Jeżeli dzidziuś się prawidłowo rozwija to ciesz się i nie stresuj[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry