reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

1497087049-aaaaaa.jpeg

@Ankuś hehehe..a co u mnie na śniadanie zrobił A.? [emoji14] przypadek? Nie sądzę [emoji14]

reklama
Dziewczyny tak sobie lez e i myślę... A może źle, ze już kupiłam wózek? Niby okazja, bo 1500 zl taniej. Ale to jeszcze tyyyle czasu. A jeśli coś się stanie? Cholera jasna! Jak ja bym chciała spokojnie podchodzić do tej ciąży...
Od kupna wózka nic sie nie stanie. Ja zawsze wychodzę z założenia ze musze myśleć pozytywnie. Ciesz sie tym wózkiem a tp szczęście Twoje dzieci będą czuły. Jak będą szczęśliwe nie ciagle w stresie to na 100% będą rozwijały sie dobrze

@Manique Jak to mój lekarz mi wczoraj powiedział -Ma Pani teraz taki jakby miesiąc miodowy bo się Pani dobrze czuje i wszystko jest ok więc korzystać z tego bo później nie będzie tak kolorowo :):)Jak mam dla kogo gotować to po prostu lubię a teraz się dobrze czuje więc niech się inni cieszą bo nie wiadomo jak będzie później :)Fajnie masz że torty Ci wychodzą bo u mnie z tym to katastrofa :):)

Nieee! Skasowałam post xD Blondynka....

No to jeszcze raz:
@allime piękny Synuś. Już na USG widać że będzie słodziaszek :D

@blair_90 jakie pyszne żarełko. Umarłam normalnie xD

@reniuszek Tobie się pięknie waga rozkłada. Nie mogę się napatrzeć na Twoje zdjęcia :D Apropos zaparć. Herbata z koperku? Próbowałaś? Raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Ja piłam na zatoki i przy okazji przeczyściło mi kiszki ^^

Miłych targów Dziewczyny. Ja wróciłam z miasta. Już dostałam esa że egzamin przesunięty godzinę wcześniej. Więc dobrze że pojechałam i powiedziałam o co kaman. Zakupy z mężem zrobione. I padłam do łóżka - idę spać. Dziś jest kolejny bolesny dzień. Maluch tak daje w dupę że dziś o mało nie krzyknęłam w aucie tak mnie złapało na sekundę :/ Ale coś zaczyna się pomaleńku wysuwać. No i stanik nowy sportowy kupiłam. Stary, mój ukochany się podziurawił. Nawet nie ma jak zacerować :( No i jaki rozmiar musiałam kupić? L -.- W 9 miesiącu będę chodzącą mleczarnią, hihihihi :D Z S do L niezły wynik a to dopiero 4 miesiąc :D

Hey dziewczyny :) muszę się Wam przyznać, że ja już też mam kupiony wózek :) trafiła mi się super okazja cena super i pełno "dupereli" do niego i do tego mój wymarzony. Parę lat temu sobie powiedziałam, że jak zajdę w końcu w drugą ciążę to taki wózek będę chciała mieć a że kolor uniwersalny ( niebieski z turkusem ) to nie ważne co noszę pod serduszkiem - ważne że wszystko z nim dobrze :) Ale z kupnem reszty to teraz poczekam gdzieś do końca wakacji :) o ile się nie trafi znów jakaś okazja hi hi :)
Pozdrawiam wszystkie mamuśki
Miłego i słonecznego dnia , u mnie już pada jakieś półtora godzinki :(

Jeńku ale u nas upał, masakra!
1497090140-aaaaaa.jpeg

Zdjęcie tak na szybko. W rzeczywistości ładniej wyglada[emoji5]
Piękny :) Ja odziedziczę wózek najprawdopodobniej więc jeden koszt z głowy ;) Z tego co pamiętam też brązowy.

Moje włosy też tłuste że hej... Ostatnio nie myłam 4 dni bo mi się nie chciało. Nie muszę pisać jak wyglądały ^^ Ja już po drzemce. Idę coś zszamać bo głodni jesteśmy. Ha! Pada :D Świeci słonko i lecą takie wielkie krople <3 Kocham letni deszcz :)

reklama
Do góry