reklama
M@gda
Moderatorka
Super JasiekKochane moje, przepraszam za moją kilku dniową ciszę. Nie najlepiej się czułam i myśli przed wynikami PAPPA były mało kojące dla duszy
Wczoraj dostaliśmy wyniki i mieliśmy usg. Nasze ziarenko ma aktualnie 5,5 cm i nie wyglądał na przejetego całą sytuacją bo sobie drzemał i przeciagał się. Pod koniec badania znudziło mu się pozowanie panu doktorowi do zdjęć
Także podsumowując test PAPPA daje znikome prawdopodobieństwo że coś jest nie tak. Na usg tez widać wszystkie organy i serducho ładnie bije. Aktualnie jestem w 11t 7 d i na jakieś 80% oczekujemy na Jasia
Takiej ulgi jak po tych wynikach dawno nie czułam wreszcie zasnęłam w spokoju
A oto i on
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Gratuluję!! Piękny Kruszynek :* Najważniejsze, że możesz teraz odetchnąć w spokoju :-) mamy dość spore grono chłopców na forum :-)Kochane moje, przepraszam za moją kilku dniową ciszę. Nie najlepiej się czułam i myśli przed wynikami PAPPA były mało kojące dla duszy
Wczoraj dostaliśmy wyniki i mieliśmy usg. Nasze ziarenko ma aktualnie 5,5 cm i nie wyglądał na przejetego całą sytuacją bo sobie drzemał i przeciagał się. Pod koniec badania znudziło mu się pozowanie panu doktorowi do zdjęć
Także podsumowując test PAPPA daje znikome prawdopodobieństwo że coś jest nie tak. Na usg tez widać wszystkie organy i serducho ładnie bije. Aktualnie jestem w 11t 7 d i na jakieś 80% oczekujemy na Jasia
Takiej ulgi jak po tych wynikach dawno nie czułam wreszcie zasnęłam w spokoju
A oto i on
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Przydałoby się robić powolutku takie zestawienie :-)
U mnie też jak chłopczyk będzie to będzie Jasiek. Choć skrycie marzę o Kalince ;-)
@Rossiczka dziękuję. Spróbuję z kiwi. W ostateczności Colon :-)
Ja nie wiem dlaczego, ale wciąż nie czuje potrzeby wicia gniazda. Poza tym brak znajomości płci dzidziusia blokuje mnie przed zakupami. A mam już swoje typy na dziewczynkę i chłopca ;-)
No i ten remont. Podejrzewam, że dopóki się nie skończy też nie będę szaleć za bardzo.
reniuszek
Madziu rób zdjęcia i podeślij nam :-)Ja po tym labie juz pod targi dojechalam i w kokejce do kasy czekam jeszcze pol godziny do otwarcia a kolejka juz sie robi
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Fanka BB :)
Gratuluję!! Piękny Kruszynek :* Najważniejsze, że możesz teraz odetchnąć w spokoju :-) mamy dość spore grono chłopców na forum :-)
Przydałoby się robić powolutku takie zestawienie :-)
U mnie też jak chłopczyk będzie to będzie Jasiek. Choć skrycie marzę o Kalince ;-)
@Rossiczka dziękuję. Spróbuję z kiwi. W ostateczności Colon :-)
Ja nie wiem dlaczego, ale wciąż nie czuje potrzeby wicia gniazda. Poza tym brak znajomości płci dzidziusia blokuje mnie przed zakupami. A mam już swoje typy na dziewczynkę i chłopca ;-)
No i ten remont. Podejrzewam, że dopóki się nie skończy też nie będę szaleć za bardzo.
Moja mama mi tez kiedyś mówiła że sposobem na zaparcia jest wypicie dwóch szklanek przegotowanej wody codziennie rano zaraz po obudzeniu się, na czczo.
reniuszek
Moja mama mi tez kiedyś mówiła że sposobem na zaparcia jest wypicie dwóch szklanek przegotowanej wody codziennie rano zaraz po obudzeniu się, na czczo.
Dzięki :-) kurcze to akurat na mnie nie działa. Próbowałam o z ciepłą wodą. I z ciepłą z cytryna i z zimna i kawę z jabłkiem. Ostatnio zjadłam kilo Czereśni popilam duża ilością zimnej wody i kawa i nic.
Generalnie w ciąży to jakiś obłęd... Musiałabym same luźne zupki jeść żeby to mogło funkcjonowac ale tak się nie da :-(
Jedynie co mi narazić służy jako tako to jakiś trening.
reniuszek
Moje gołąbki już w piekarniku ważylam sie u mamy bo w domu nie mamy wagi sprawnej i balam sie spojrzeć a tu tylko 100g w miesiąc
Ale Ci zazdroszczę!!! Ja już mam 4kg na plusie :-(
iwilleatyou
Hej hej. Ja dzisiaj wstalam bez energi ale i tak mam odpoczywac wiec bede odpoczywac bez energi. Mysle zeby zrobic dzisiaj salatke jarzynowa bo za mna chodzi a moge sobie wszystko pokroic na siedzaco. Milego i slonecznego dnia wam dziewczyny życzę :*
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tusiaczzek1988
Dzięki :-) kurcze to akurat na mnie nie działa. Próbowałam o z ciepłą wodą. I z ciepłą z cytryna i z zimna i kawę z jabłkiem. Ostatnio zjadłam kilo Czereśni popilam duża ilością zimnej wody i kawa i nic.
Generalnie w ciąży to jakiś obłęd... Musiałabym same luźne zupki jeść żeby to mogło funkcjonowac ale tak się nie da :-(
Jedynie co mi narazić służy jako tako to jakiś trening.
A próbowałaś z maślanką? Na mnie ogółem mleko i cały nabiał działa zjem trochę sera białego, lub mleko albo kakao wypije lub zjem jajko, ziemniaki i popiję kefirem i za chwilkę mnie kręci. Ale maślanka może zadziałać nawet przeczyszczające.
reklama
reniuszek
Dzięki kochana :* Pije codziennie Maślanke i kefir bo to działa dobrze na florę bakteryjną jelit. No ale też dupa. Spróbuję z kiwi jak pisała @Rossiczka bo jeszcze mi nieznane, może akurat się uda :-)A próbowałaś z maślanką? Na mnie ogółem mleko i cały nabiał działa zjem trochę sera białego, lub mleko albo kakao wypije lub zjem jajko, ziemniaki i popiję kefirem i za chwilkę mnie kręci. Ale maślanka może zadziałać nawet przeczyszczające.