reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Hej dziewczyny [emoji8]
Ja już w drodze na targi.
W między czasie byliśmy na pysznym śniadaniu [emoji7]
Tak dobrego dawno nie jadłam.
Nadrobie Was po targach.
Udanych wizyt [emoji110]
1497084333-aaaaaa.jpeg
1497084341-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png
Mniaaam :szok:
Dzisiaj mój mąż zrobił mi śniadanko. Pankejki :D
_20170610_104950.JPG

Załączniki

• _20170610_104950.JPG
    _20170610_104950.JPG
    794,2 KB · Wyświetleń: 390
reklama
Dziewczyny też macie taką susze na głowie?? Mogę kilka dni nie myć włosów codziennie smarować olejkami a one dalej suche i nieprzetluszczone :-( nakupowalam ostatnio masę kosmetyków profesjonalnych do włosów nawilżających z ochroną UV i innych, żeby poskromic to jakoś i nic :-(

Dziewczyny też macie taką susze na głowie?? Mogę kilka dni nie myć włosów codziennie smarować olejkami a one dalej suche i nieprzetluszczone :-( nakupowalam ostatnio masę kosmetyków profesjonalnych do włosów nawilżających z ochroną UV i innych, żeby poskromic to jakoś i nic :-(
Ja codziennie myje, a najchętniej dwa razy dziennie. Przetłuszczają się strasznie.

Przy was czuje się tak leniwa. Ja jeszcze w łóżku
emoji54.png

m3sx3e3k25iia4nv.png
Niech ten pechowy dzień się kończy!Czekam tylko na dobre wieści :)
Ja upiekłam sernik teraz piecze się pizza bo tak nabrała mnie ochota.Po sprzatałam i teraz chwila oddechu.
Kurczę Angella ta Twoja rodzina to ma z Toba dobrze. Ja najczęściej zmuszać teściowa do gotowania. Chociaz zawsze lubiłam pichcic. Ale w ciąży w kuchni straszy. Dziś musze tam wejść bo jutro syn ma urodziny i trzeba tort zrobic.

reklama
Hejka:*

Wrocilismy wlasnie z tego pikniku.Matko ale sie najadlam..a ile slodkiego dzis wciagnelam az wstyd.Maly sie wyszalał za wsze czasu na dmuchancach i innych atrakcjach.Jak wracalismy to mielismy nieciekawa sytuacje.Jedziemy lasem..ja prowadze.Patrze w lusterko a gosciu wyprzeda mnie i auto za mna.Ja jade 70 i nagle patrze a ten co za mna tez kierunkowskaz ze bedzie mnie wyprzedal!Powiedzialam ze bedzie wypadek!ktos zatrąbił i nie wiem jak to sie skonczylo..czy ten za mna jednak sie opamietal czy ten za nim zwolnil a ten wyjechal i przyspieszyl czy jak w kazdym razie udalo sie i sie nie walneli.Ja sie tak przestraszylam ze za chwile sie poplakalam i oddechu zlapac nie moglam..Masakra.Noga to mi cala droge juz na gazie latała;(
To takie zakonczenie wrazen dzisiejszych..
Ide nadrobic Was:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam przedwczoraj satysfakcje. Jechałam moja uliczka osiedlowa. Tutaj jest szkoła i dwa progi zwalniające. Trzeba uważać bo sporo dzieci. Jedzie debil w czarnym bmw. Pędzi chyba ze 100. Trabi na mnie bo ja kulturalnie 40 jak znaki pokazują. To ten mnie wyprzedza. A ja juz banan bo jak sie wpierdzielil w ten próg zwalniajacy. Myślę ze na długo to zapamięta idiota. Przepraszam ze takie teksty lecą. Moze miał wytłumaczenie... żonę do porodu wiózł czy cos... ale tam tak słabo widać czy jakieś dziecko nie wybuchnie na ulice ze naprawdę trzeba uważać

Do góry