reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dzień dobry :)
@JaneHeart ja też ostatnio przelezalam dzień z wielką migreną. A wczoraj oglądałam mamę ginekolog i zaskoczyło mnie, bo powiedziała, że jeśli tylko lekarz zezwolił brać paracetamol, to trzeba brać i nie pozwolić by bolała głowa, bo wtedy wytwarza się ogronna ilość hormonu stresu i szkodzi to bardziej dziecku, niż lek który jest całkowicie bezpieczny. Mój lekarz to potwierdził. A ja do tej pory zawsze starałam się jakoś przemeczyć z tym bólem.

Powodzenia na dzisiejszej wizycie genetycznej. I miłego weekendu
A ja nawet wziełam :( Pomogło tylko troszeczkę. Ale dzisiaj już wstalam jak nowo narodzona [emoji123] [emoji1]

yuudhqvkh0cpri5e.png

reklama
Dzięki kochana :* Pije codziennie Maślanke i kefir bo to działa dobrze na florę bakteryjną jelit. No ale też dupa. Spróbuję z kiwi jak pisała @Rossiczka bo jeszcze mi nieznane, może akurat się uda :-)

Oj oj Ty to masz przerąbane, ja wypije rano miarkę syropu i w południe już jest po sprawie. Kiwi działa faktycznie ale organizm szybko się przyzwyczaja. Tak najlepiej zjeść 2-3 naraz... Bo po jednym może nie być efektu.
Tak w ramach ciekawostek kiwi,ananasa i papaje podaje się królikom jak się przytkają (nie mogą zrobić bobków) u mojego królika po kiwi i ananasie jest efekt natychmiastowy. Ale to taka ciekawostka tylko :-)

A ja schudłam 1 kg od wagi sprzed ciąży i nie wiem czy nie zacząć się martwić.
Myślę że nie ma czym. Ja w pierwszej ciąży też w I trymestrze schudłam i to aż 3 kg a wcale dużo nie wymiotowalam. Jeżeli dzidziuś się prawidłowo rozwija to ciesz się i nie stresuj[emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry