Trzymamy mocno i wierzymy że wszystko będzie dobrze!Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki, za mnie też proszę . Strasznie się boję....
Dzisiaj gości mam, więc zajrzę dopiero wieczorem by powiedzieć co i jak
Buziaki
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Ja tez ostatnio mam dziwne dolegliwisci, jak cos wiecej w domu porobie, wczoraj nagle chyba gdzies z 7 razy zaklulo tak jakby spojenie lonowe i to tak dosc silnie, polozylam sie na godzinke i przeszlo, ale troche sie przestraszylam :/Zaczęłam sprzątać łazienkę i tak mnie zaczął boleć dół kręgosłupa (jak przy okresie), że odpoczywam chwilkę.
Obiad na dziś mam jeszcze z wczoraj, chciałam zrobić szarlotkę ale Mąż dziś późno wraca, więc przełożę to chyba na jutro, żeby była jak najświeższa
Ja hybrydy mam cały czas, zdejmę do porodu.
No to pogadam z moja kosmetyczka o tym wosku następnym razem
reniuszek
Love in the knick of time
Trzymamy mocno. Trzymajcie się cieplutko :-*Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki, za mnie też proszę . Strasznie się boję....
Dzisiaj gości mam, więc zajrzę dopiero wieczorem by powiedzieć co i jak
Buziaki
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej! Fajnie, że jesteś w grupie raźniejCześć dziewczyny Czy mogę do Was dołączyć? rodzę w grudniu bardzo ciekawe Wasze forum, wiele można się dowiedzieć, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża i jestem zielona.....no i bardzo się boję :/
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Witamy! :-) Na kiedy masz termin?Cześć dziewczyny Czy mogę do Was dołączyć? rodzę w grudniu bardzo ciekawe Wasze forum, wiele można się dowiedzieć, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża i jestem zielona.....no i bardzo się boję :/
Hej! Fajnie, że jesteś w grupie raźniej
Super Jestem (chyba) w 10 tygodniu ciąży, a pierwszą wizytę u gine mam dopiero na 8 czerwca
Kalendarzykowo wychodzi, że rodzę w wigilię 2017Witamy! :-) Na kiedy masz termin?
M@gda
Moderatorka
Witaj Nika, jasne, że możesz dołączyć.Cześć dziewczyny Czy mogę do Was dołączyć? rodzę w grudniu bardzo ciekawe Wasze forum, wiele można się dowiedzieć, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża i jestem zielona.....no i bardzo się boję :/
Do wszystkich podczytujących - nie bójcie się ujawnić, odezwijcie sie i zacznijcie z nami gadać - będzie nam przyjemnie
reklama
Kochana co masz na myśli? W sensie popękane krwinki?Aby Ci sie pajaczki nie zrobiły później