reklama
My z mężem robimy sobie drobne prezenty adekwatne do nazwy rocznicy ^^ Np. papierowa = bilety do kina ^^ hihihi
Super pomysł., dzięki
CarlaR
Fanka BB :)
Ej dziewczyny które mają już dzieciaczki. Co kupujecie na dzien dziecka? Bo mnie olsnilo ze to już jutro. Mój Bartek to by się najbardziej uradowal z lego no ale litości, tyle tego już ma że cały pokój zastawiony. Policja, straż, statki kosmiczne, samoloty, samochody wyścigowe, jenyyy...
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moja corka do tej pory jezdzila na hulajnodze 3 kołowej wiec teraz jej kupiłam 2 kołowa dodatkowo na nast weekend chemy ja zabrać do Ustronia do parku niespodzianekEj dziewczyny które mają już dzieciaczki. Co kupujecie na dzien dziecka? Bo mnie olsnilo ze to już jutro. Mój Bartek to by się najbardziej uradowal z lego no ale litości, tyle tego już ma że cały pokój zastawiony. Policja, straż, statki kosmiczne, samoloty, samochody wyścigowe, jenyyy...
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
My kupujemy trampoline do ogrodu i basen na stelażu. Córka będzie pezeszczesliwa [emoji7]Ej dziewczyny które mają już dzieciaczki. Co kupujecie na dzien dziecka? Bo mnie olsnilo ze to już jutro. Mój Bartek to by się najbardziej uradowal z lego no ale litości, tyle tego już ma że cały pokój zastawiony. Policja, straż, statki kosmiczne, samoloty, samochody wyścigowe, jenyyy...
Oprócz tego rolki [emoji16]
reniuszek
Love in the knick of time
Ej dziewczyny które mają już dzieciaczki. Co kupujecie na dzien dziecka? Bo mnie olsnilo ze to już jutro. Mój Bartek to by się najbardziej uradowal z lego no ale litości, tyle tego już ma że cały pokój zastawiony. Policja, straż, statki kosmiczne, samoloty, samochody wyścigowe, jenyyy...
Carla mój Maks zazyczyl sobie play dooh dentyste no i 3ksiazki do kolekcji Tajemnic detektywistycznych Lasse i Maja - BTW kto nie zna tych książeczek to polecam są super :-)
Poza tym em zabiera maksa do kina i na jakieś mini kręgle czy coś innego.
reniuszek
Love in the knick of time
Wow :-)My kupujemy trampoline do ogrodu i basen na stelażu. Córka będzie pezeszczesliwa [emoji7]
Oprócz tego rolki [emoji16]
Mój Maks sam sobie będzie kupował trampoline za pieniądze ze skarbonki.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
moja Laura ma tego dentyste i jest bardzo zadowolonaTrampoline ma, myślałam właśnie o basenie ale gdzie można taki dostac? Ten dentysta też super, kojarzę że Bartek mi.kiedyś w reklamie pokazywał że chciałby to mieć. Jutro w hurtowni z zabawkami u nas sprawdzę. Git
reklama
Karolcia90
Fanka BB :)
@Oska305 sto lat sto lat! Dużo zdrowia i późniejszej pociechy z dzieciaczków [emoji16].
@maggie91 wydaje mi się, że woskować można. Tylko należy uprzedzić o fakcie ciąży kosmetyczkę (choć w naszym przypadku zaraz będzie już to dobrze widać [emoji16]). Wtedy się chyba inną temperaturę stosuje czy coś takiego.. Chyba najlepsza w tym wypadku jest pasta cukrowa, ale nie znam szczegółów.. Ja mam zamiar za miesiąc się skusić na wosk i mieć trochę spokoju [emoji6]. Zwykle załatwiałam nogi depilatorem, ale pomyślałam, że woskiem u kosmetyczki będzie szybciej [emoji6] i chyba mniej boleśnie [emoji16].
A mi się nic nie śni. Ale może to i lepiej [emoji6]. Tak samo jeszcze nie dopadła mnie fala ciągłego wzruszania się. Za to potrafię się w jednej chwili straaaaaaaasznie wkurzyć (bez powodu...), a po chwili już jest ok [emoji6].
@Małgoś86 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy [emoji16] morza miłości Wam życzę [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
@maggie91 wydaje mi się, że woskować można. Tylko należy uprzedzić o fakcie ciąży kosmetyczkę (choć w naszym przypadku zaraz będzie już to dobrze widać [emoji16]). Wtedy się chyba inną temperaturę stosuje czy coś takiego.. Chyba najlepsza w tym wypadku jest pasta cukrowa, ale nie znam szczegółów.. Ja mam zamiar za miesiąc się skusić na wosk i mieć trochę spokoju [emoji6]. Zwykle załatwiałam nogi depilatorem, ale pomyślałam, że woskiem u kosmetyczki będzie szybciej [emoji6] i chyba mniej boleśnie [emoji16].
A mi się nic nie śni. Ale może to i lepiej [emoji6]. Tak samo jeszcze nie dopadła mnie fala ciągłego wzruszania się. Za to potrafię się w jednej chwili straaaaaaaasznie wkurzyć (bez powodu...), a po chwili już jest ok [emoji6].
@Małgoś86 wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy [emoji16] morza miłości Wam życzę [emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom