reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Zaczęłam sprzątać łazienkę i tak mnie zaczął boleć dół kręgosłupa (jak przy okresie), że odpoczywam chwilkę.
Obiad na dziś mam jeszcze z wczoraj, chciałam zrobić szarlotkę ale Mąż dziś późno wraca, więc przełożę to chyba na jutro, żeby była jak najświeższa :)
Ja hybrydy mam cały czas, zdejmę do porodu.
No to pogadam z moja kosmetyczka o tym wosku następnym razem :)
Ja tez ostatnio mam dziwne dolegliwisci, jak cos wiecej w domu porobie, wczoraj nagle chyba gdzies z 7 razy zaklulo tak jakby spojenie lonowe i to tak dosc silnie, polozylam sie na godzinke i przeszlo, ale troche sie przestraszylam :/

Dziewczyny trzymam za wszystkie kciuki, za mnie też proszę . Strasznie się boję....

Dzisiaj gości mam, więc zajrzę dopiero wieczorem by powiedzieć co i jak

Buziaki

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymamy mocno. Trzymajcie się cieplutko :-*

Cześć dziewczyny :) Czy mogę do Was dołączyć? rodzę w grudniu :) bardzo ciekawe Wasze forum, wiele można się dowiedzieć, tym bardziej, że to moja pierwsza ciąża i jestem zielona.....no i bardzo się boję :/
Witaj Nika, jasne, że możesz dołączyć.

Do wszystkich podczytujących - nie bójcie się ujawnić, odezwijcie sie i zacznijcie z nami gadać - będzie nam przyjemnie :)

reklama
Aby Ci sie pajaczki nie zrobiły później :)

p19uflw1nv024jhl.png
Kochana co masz na myśli? W sensie popękane krwinki?

Do góry