M@gda
Moderatorka
Tylko jakąś świecę zrób i jak umiesz to do tego szpagatMoże wystawie sie na deszcz.. Właśnie deszcz mocno leje, mogłoby być przyjemnie [emoji4][emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko jakąś świecę zrób i jak umiesz to do tego szpagatMoże wystawie sie na deszcz.. Właśnie deszcz mocno leje, mogłoby być przyjemnie [emoji4][emoji23]
Cieszę się że nie jestem sama strachu do samej ciąży nie mam... po prostu nie nawidzę lekarzy i badan blech
I jeszcze kapelusz wystaw, niech zrzutę zrobią. Może na fajny wózek będzieStane na głowie sąsiedzi mieliby kino na żywo :d
weż ty męża w obroty, może wam się poprawią stosunki, albo chociaż "stosunki". Kolejny raz w ciąże nie zajdziesz przecieżJa mam libido plus milion....i tak sobie z tym chodzę. Jak mi dzisiaj lekarz pozwoli biegać to się wyżyje
no to, kapelusz jakiś, kartka "zbieram na wózek" i jedymy tylko fotki nam później prześlijAkurat dzisiaj znalazłam wózek fajny 3w1 używany za pińcet chciałam sam głęboki ale okazja
A z guzkami na kolanie to do Brawo pisz, ja tam odpisuję (żart) i może powiedziałbym, że to bliźniaki trójjajowe Trzeciego w piersiach musisz szukać, bo to takie combo zazwyczaj jestBoje sie, ze jednak moglabym zajść :d ostatnio juz tak sie balam, bo guzek mialam na kolanie i myślałam, ze to druga ciąża ale nakułam kolano i poleciała wodą na test i nie jestem w drugiej ciąży :d a stosunki i "stosunki" mamy teraz bardzo świetne
Trzymam za słowoNie każda chyba chciałaby oglądać ale mogę wysłać Ci specjalnie na priv