reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja to oczywiście.już mam anemie i na bioferze jadę. Zobaczę za kilka tygodni czy jest jakiś rezultat

Ja też muszę majtki bawełniane sobie kupić, bo nie mam ani jednej pary....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciekawa jestem czy Ci pomoże, a ten Biofer jest na receptę?

reklama
Lady waiting piekne wiesci i zdjecia:)Gratulacje:**

Co do anemii to pamietajcie by zelazo przyjmowac z wit c inaczej się prawie wcale nie przyswaja!!

Double mummy mnie wlasnie tez glowa rozbolala.Probowalas kawy?mi zawsze pomaga

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie pracujesz?:)
Bawelnianych majtek nigdy nie za wiele, a rzeczywiscie sa teraz najbardziej wskazane :)
Ja tez sie czuje dobrze i zaczynam sie tym cieszyc a nie martwic:)
Pracuje w firmie hurtowni z elektroniką i oświetleniem Led. Jestem handlowcem do kontaktu z kluczowymi klientami. Bardzo lubię swoją pracę :-)

Ja nie umiem nosic innych majtek tylko stringi caly czas ale chyba bede musiala sie powoli przestawić...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze można stringi bawełniane ale luźniejsze. Ja chcę kupić stringi i hipsterki bo w zwykłych figach nie potrafię chodzić :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, badania z krwi robicie co miesiąc? :)

Z tego co pamiętam to mój lekarz zleca co 1-1.5miesiaca. Ale to wszystko zależy od potrzeby.
Ja na początku miałam zlecone już wszystkie badania na HIV, krzepnięcie, toxoplazmoze crp itd że względu na ciąże wysokiego ryzyka.

Pracuje w firmie hurtowni z elektroniką i oświetleniem Led. Jestem handlowcem do kontaktu z kluczowymi klientami. Bardzo lubię swoją pracę :-)
Tak podejrzewałam. Masz genialne usposobienie do takiej pracy, bo Ciebie po prostu człowiek lubi :-)

Co do morfologii ja robię co wizytę, nawet jak lekarz nie zleci to przychodzę z wynikami. Dla własnego spokoju
W zeszłej ciąży miałam bardzo dużą niedokrwistość, dopiero po 20 od po to morfologia wróciła mi do poziomu w normie, chociaż bez szału

reklama
Dziewczyny nie wiecie ile czeka się na wyniki z pappy? Wiem, ze na opis ok tygodnia, ale chodzi mi o same wyliczenia

0d1ykw7i53yn3vjh.png

Do góry