reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja to oczywiście.już mam anemie i na bioferze jadę. Zobaczę za kilka tygodni czy jest jakiś rezultat

Ja też muszę majtki bawełniane sobie kupić, bo nie mam ani jednej pary....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Ciekawa jestem czy Ci pomoże, a ten Biofer jest na receptę?

reklama
Lady waiting piekne wiesci i zdjecia:)Gratulacje:**

Co do anemii to pamietajcie by zelazo przyjmowac z wit c inaczej się prawie wcale nie przyswaja!!

Double mummy mnie wlasnie tez glowa rozbolala.Probowalas kawy?mi zawsze pomaga

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie pracujesz?:)
Bawelnianych majtek nigdy nie za wiele, a rzeczywiscie sa teraz najbardziej wskazane :)
Ja tez sie czuje dobrze i zaczynam sie tym cieszyc a nie martwic:)
Pracuje w firmie hurtowni z elektroniką i oświetleniem Led. Jestem handlowcem do kontaktu z kluczowymi klientami. Bardzo lubię swoją pracę :-)

Ja nie umiem nosic innych majtek tylko stringi caly czas ale chyba bede musiala sie powoli przestawić...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze można stringi bawełniane ale luźniejsze. Ja chcę kupić stringi i hipsterki bo w zwykłych figach nie potrafię chodzić :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, badania z krwi robicie co miesiąc? :)

Z tego co pamiętam to mój lekarz zleca co 1-1.5miesiaca. Ale to wszystko zależy od potrzeby.
Ja na początku miałam zlecone już wszystkie badania na HIV, krzepnięcie, toxoplazmoze crp itd że względu na ciąże wysokiego ryzyka.

Pracuje w firmie hurtowni z elektroniką i oświetleniem Led. Jestem handlowcem do kontaktu z kluczowymi klientami. Bardzo lubię swoją pracę :-)
Tak podejrzewałam. Masz genialne usposobienie do takiej pracy, bo Ciebie po prostu człowiek lubi :-)

Co do morfologii ja robię co wizytę, nawet jak lekarz nie zleci to przychodzę z wynikami. Dla własnego spokoju
W zeszłej ciąży miałam bardzo dużą niedokrwistość, dopiero po 20 od po to morfologia wróciła mi do poziomu w normie, chociaż bez szału

reklama
Dziewczyny nie wiecie ile czeka się na wyniki z pappy? Wiem, ze na opis ok tygodnia, ale chodzi mi o same wyliczenia

0d1ykw7i53yn3vjh.png

Do góry