reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny powiem Wam, że ludzie nie mają za grosz taktu. Rozmawiałam dzisiaj z chrzestnym mojej córki, dowiedział się że straciłam w lutym dzieciątko jakoś w połowie marca, a dziś z nim rozmawiałam przez telefon (mój mąż mu wczoraj o ciąży powiedział) i się mnie pyta czy tym razem mam dobre przeczucia, powiedziałam, że tak że jak na razie wszystko jest dobrze a to już 12 tydzień się zaczyna. Dostałam super pokrzepiająca odpowiedź, no 12 tydzień to przecież wcześnie, poczekaj z cieszeniem się tak do 20...

Niektórzy faceci po prostu tacy są, niekorzesani i za bardzo nie zwracają uwagi na uczucia innych. Olać takich i ich zdanie.
Najważniejsze jest Twoje przekonanie i wiara we własne dziecko :-*

reklama
Ja dzisiaj mielone wolowe. Nie miałam pomysłu na nic innego do tego sałata z pomidorami, szalotka i oliwa i musztarda ;)

p19uflw1nv024jhl.png
A idźta w cholerę :D:D

Już sama nie wiem czego mi się chce.

Ja to oczywiście.już mam anemie i na bioferze jadę. Zobaczę za kilka tygodni czy jest jakiś rezultat

Ja też muszę majtki bawełniane sobie kupić, bo nie mam ani jednej pary....

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to samo, lekka anemia i biofer, 2x1 tabletka. To nie jak przepisał?

@reniuszek dzisiaj czytałam artykuł, że dieta ciężarnej powinna być bogata w tłuszcze. Tłuste mięso, ryby, smalec gęsi , A także masło, olej lniany , olej z wiesiolka. To podobno zapobiega cukrzycy ciazowej bo obniża zapotrzebowanie na węglowodany

@reniuszek dzisiaj czytałam artykuł, że dieta ciężarnej powinna być bogata w tłuszcze. Tłuste mięso, ryby, smalec gęsi , A także masło, olej lniany , olej z wiesiolka. To podobno zapobiega cukrzycy ciazowej bo obniża zapotrzebowanie na węglowodany

To dlatego mam ochote na golonke :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry