Super wieści ciąg dalszy[emoji7] [emoji7][emoji9]Ufff już po USG
Wszystko z dzieciaczkami dobrze. Jedna dzidzia ma 5,6 cm a druga 5,92 cm, przezierność też w porządku...bardzo ruchliwe Kocham nad życie
Dziękujemy bardzo za kciuki!
reklama
Brzuchatka2017
Fanka BB :)
Ja dzisiaj probowalam i sie udalo, wchodzisz na strone suwaczki, wybierasz i na koniec dostajesz specjalny link na babyboom i go wklejasz w podpisie, próbowałas?Tak sobie patrzę na Wasze suwaczki ( bo własnego nie mogę ustawić ) i dociera do mnie ze 1/3 ciąży za nami.
Angella210
Słodziaki Super że wszystko dobrze.Ufff już po USG
Wszystko z dzieciaczkami dobrze. Jedna dzidzia ma 5,6 cm a druga 5,92 cm, przezierność też w porządku...bardzo ruchliwe Kocham nad życie
Ale problem w tym, że nie dodaje dni.Ja dzisiaj probowalam i sie udalo, wchodzisz na strone suwaczki, wybierasz i na koniec dostajesz specjalny link na babyboom i go wklejasz w podpisie, próbowałas?
Brzuchatka2017
Cudowne dzieciaczkiUfff już po USG
Już w październiku?? Super, zazdroszczęDziewczyny rozmawiałam z moim lekarzem prowadzącym i zastrzyki nadal mam brac, a już mam takie zrosty, ze wbić się nie moge[emoji22][emoji22]
I powiedział, ze jesli mam termin na 29 listopada to ok 36 tygodnia mam się szykować na cesarkę. To już w październiku!! Jakoś się przestraszyłam. Ale tak pozytywnie. Szybciej utulę moje Skarby[emoji7][emoji7]
Brzuchatka2017
U mnie sporo osob juz wie, powiedzielismy rodzicom i rodzenstwu i znajomym, ktorzy nas to w Hiszpanii odwiedzili, no i ja w pracy powiedzialam juz tez, na razie tyle, bardziej paplac o ciazy będę po prenatalnych
Ehh no i jednak suwaczek się nie pojawia mimo, ze jest wklejony w sygnaturze i wyswietla sie w podgladzie..nie rozumiem :/
Ehh no i jednak suwaczek się nie pojawia mimo, ze jest wklejony w sygnaturze i wyswietla sie w podgladzie..nie rozumiem :/
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
My nie, trochę ludzi z rodziny wie, ale w tajemnicy, i nie wszyscy. Ze znajomych to tylko moje przyjaciółki, syn też nie wie. Myślę że po wizycie za 3 tygodnie zaczniemy mówić oficjalnie ;-)A powiedziałyście juz wszystkim o ciaży czy dalej tylko kilka osób wie?
Z jednej strony ja też, bo do Świąt dojdę do siebie i się ogarnę. Ale z drugiej wcześniaki to zawsze jakieś ryzyko...Już w październiku?? Super, zazdroszczę
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Lady Waiting gratuluję cudownych wieści! ;-) urocze maluszki!