reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia mamy :) dziewczyny ja nie wiem jak to jest możliwe ale co staje na wadze to jest więcej I więcej :/ nie jem późno, nie jem w nocy, nie objadam się. Słodkie wpadnie ale w rozsądnych ilościach. Nie jem śmieci, gotuje sama. Ruch też mam codziennie. Nie mam pojęcia co mam robić bo jeść przecież musze nie mogę się glodzic. Tym bardziej jak mnie mdli ż głodu...

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia mamy :) dziewczyny ja nie wiem jak to jest możliwe ale co staje na wadze to jest więcej I więcej :/ nie jem późno, nie jem w nocy, nie objadam się. Słodkie wpadnie ale w rozsądnych ilościach. Nie jem śmieci, gotuje sama. Ruch też mam codziennie. Nie mam pojęcia co mam robić bo jeść przecież musze nie mogę się glodzic. Tym bardziej jak mnie mdli ż głodu...
Cieszyc sie ciaza masz :) ja za godzine bede na wadze u lekarza haha

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Digital no to swiętujemy:))^^Ciekawe kiedy nam tylko te dolegliwosci wkoncu miną?

Ja ogolnie nie jadam miesa i ryb tez specjalnie nie jadlam a teraz od 3 dni nic tylko te sledzie i sledzie buhahah..a juz pączek na mnie czeka i drozdzowka z rabarbarem ale to za dobra kombinacja na logike mi sie wydaje ze nie jest heh:p

Ankuś moj sie urodzil i mial 58cm haha :p nie wiedzialam ze sa takie male ciuszki jak 44:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszyc sie ciaza masz :) ja za godzine bede na wadze u lekarza haha

Pocieszajace :D cieszyć się trzeba ale niestety wiem jak musialam ciężko pracować po 1 ciazy żeby wrócić do dobrej formy. Teraz chciałam zadbać żeby nie przybyło za dużo bo to ani mi ani dziecku nie potrzebne. Tym bardziej I trymestr. Mam wrażenie, że czym bardziej się pilnuje tym bardziej tyje.

Pocieszajace :D cieszyć się trzeba ale niestety wiem jak musialam ciężko pracować po 1 ciazy żeby wrócić do dobrej formy. Teraz chciałam zadbać żeby nie przybyło za dużo bo to ani mi ani dziecku nie potrzebne. Tym bardziej I trymestr. Mam wrażenie, że czym bardziej się pilnuje tym bardziej tyje.
Tez dlugo dochodzilam do siebie po 1 ciazy . Teraz napewno jem zdrowiej. Ale nie chce popadac w depresje z powodu kilogramow

Jestem z działu poronień nawykowych wiesz ta ciąża jest moją 3 ciążą i ta dopiero jest szczęśliwą wiesz ile mi kg w każdej i po każdej przybyło chyba 10 to mało i co nie narzekam bo nie ważne jest to jak wyglądamy tylko jakimi matkami jesteśmy. Najwiekszą durnotą świata jest zachodzenie w ciążę i marudzenie że się tyje to może lepiej nie zachodzić ;).
I to nie jest atak na ciebie tylko Twoje marudzenie - zmień postępowanie. Po porodzie zrzucisz.

@Ankuś jest ok nie odbieram to jako złoścliwość. :)

Ja ogolnie nie jadam miesa i ryb tez specjalnie nie jadlam a teraz od 3 dni nic tylko te sledzie i sledzie buhahah..a juz pączek na mnie czeka i drozdzowka z rabarbarem ale to za dobra kombinacja na logike mi sie wydaje ze nie jest heh:p
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wczoraj miałam taki pomysł na mieszankę, że logicznie myśląc musiałam prosić mojego S by mnie od tego odwiódł ;) Nie ma to jak ni stąd ni zowąd zachcianka na solone śledzie zapijane lekko słodzoną miętą, sama nie wiem skąd mi taki pomysł na kolację się wziął... :D

Najlepszego wszystkim mamusiom :)
Udanych wizyt:)
Ja juz w pracy, popijam sobie pierwsza od kilku tygodni kawke :D
Wczoraj zrobilam na obiad schabowe, bo o dziwo to chyba jedyna polska rzecz ktora moj wcina z apetytem hahah Nabilam tyle, ze mamy I dzisiaj na lunch :D

reklama
Ja mam ochotę od 3 tyg na ogórki kiszone, a niestety nie mieszkam w Pl i tu są mało dostepne. Musze zrobic sobie małosolne :D nie pamiętam jak się dokładnie robiło ale ogarnę bo nie wytrzymam dłużej

Do góry