Rozumiem. Nie chce, żebyś odebrała to jako atak. Jeżeli próbowałaś nie idzie to będziemy Cie dopisywać@Ankuś próbowałam nie idzie mi. Może mnie nie dopisywać zrouzmiem że nie ogarnia najwyżej sama będe się przypominać o trzymanie kciuków.
reklama
Precious
Fanka BB :)
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia mamy dziewczyny ja nie wiem jak to jest możliwe ale co staje na wadze to jest więcej I więcej :/ nie jem późno, nie jem w nocy, nie objadam się. Słodkie wpadnie ale w rozsądnych ilościach. Nie jem śmieci, gotuje sama. Ruch też mam codziennie. Nie mam pojęcia co mam robić bo jeść przecież musze nie mogę się glodzic. Tym bardziej jak mnie mdli ż głodu...
iwilleatyou
Cieszyc sie ciaza masz ja za godzine bede na wadze u lekarza hahaWszystkiego najlepszego z okazji Dnia mamy dziewczyny ja nie wiem jak to jest możliwe ale co staje na wadze to jest więcej I więcej :/ nie jem późno, nie jem w nocy, nie objadam się. Słodkie wpadnie ale w rozsądnych ilościach. Nie jem śmieci, gotuje sama. Ruch też mam codziennie. Nie mam pojęcia co mam robić bo jeść przecież musze nie mogę się glodzic. Tym bardziej jak mnie mdli ż głodu...
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Millo
Digital no to swiętujemy)^^Ciekawe kiedy nam tylko te dolegliwosci wkoncu miną?
Ja ogolnie nie jadam miesa i ryb tez specjalnie nie jadlam a teraz od 3 dni nic tylko te sledzie i sledzie buhahah..a juz pączek na mnie czeka i drozdzowka z rabarbarem ale to za dobra kombinacja na logike mi sie wydaje ze nie jest heh
Ankuś moj sie urodzil i mial 58cm haha nie wiedzialam ze sa takie male ciuszki jak 44
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ogolnie nie jadam miesa i ryb tez specjalnie nie jadlam a teraz od 3 dni nic tylko te sledzie i sledzie buhahah..a juz pączek na mnie czeka i drozdzowka z rabarbarem ale to za dobra kombinacja na logike mi sie wydaje ze nie jest heh
Ankuś moj sie urodzil i mial 58cm haha nie wiedzialam ze sa takie male ciuszki jak 44
Precious
Cieszyc sie ciaza masz ja za godzine bede na wadze u lekarza haha
Pocieszajace cieszyć się trzeba ale niestety wiem jak musialam ciężko pracować po 1 ciazy żeby wrócić do dobrej formy. Teraz chciałam zadbać żeby nie przybyło za dużo bo to ani mi ani dziecku nie potrzebne. Tym bardziej I trymestr. Mam wrażenie, że czym bardziej się pilnuje tym bardziej tyje.
iwilleatyou
Tez dlugo dochodzilam do siebie po 1 ciazy . Teraz napewno jem zdrowiej. Ale nie chce popadac w depresje z powodu kilogramowPocieszajace cieszyć się trzeba ale niestety wiem jak musialam ciężko pracować po 1 ciazy żeby wrócić do dobrej formy. Teraz chciałam zadbać żeby nie przybyło za dużo bo to ani mi ani dziecku nie potrzebne. Tym bardziej I trymestr. Mam wrażenie, że czym bardziej się pilnuje tym bardziej tyje.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia mamy dziewczyny ja nie wiem jak to jest możliwe ale co staje na wadze to jest więcej I więcej :/ nie jem późno, nie jem w nocy, nie objadam się. Słodkie wpadnie ale w rozsądnych ilościach. Nie jem śmieci, gotuje sama. Ruch też mam codziennie. Nie mam pojęcia co mam robić bo jeść przecież musze nie mogę się glodzic. Tym bardziej jak mnie mdli ż głodu...
Jestem z działu poronień nawykowych wiesz ta ciąża jest moją 3 ciążą i ta dopiero jest szczęśliwą wiesz ile mi kg w każdej i po każdej przybyło chyba 10 to mało i co nie narzekam bo nie ważne jest to jak wyglądamy tylko jakimi matkami jesteśmy. Najwiekszą durnotą świata jest zachodzenie w ciążę i marudzenie że się tyje to może lepiej nie zachodzić .
I to nie jest atak na ciebie tylko Twoje marudzenie - zmień postępowanie. Po porodzie zrzucisz.
@Ankuś jest ok nie odbieram to jako złoścliwość.
Ja wczoraj miałam taki pomysł na mieszankę, że logicznie myśląc musiałam prosić mojego S by mnie od tego odwiódł Nie ma to jak ni stąd ni zowąd zachcianka na solone śledzie zapijane lekko słodzoną miętą, sama nie wiem skąd mi taki pomysł na kolację się wziął...Ja ogolnie nie jadam miesa i ryb tez specjalnie nie jadlam a teraz od 3 dni nic tylko te sledzie i sledzie buhahah..a juz pączek na mnie czeka i drozdzowka z rabarbarem ale to za dobra kombinacja na logike mi sie wydaje ze nie jest heh
Najlepszego wszystkim mamusiom
Udanych wizyt
Ja juz w pracy, popijam sobie pierwsza od kilku tygodni kawke
Wczoraj zrobilam na obiad schabowe, bo o dziwo to chyba jedyna polska rzecz ktora moj wcina z apetytem hahah Nabilam tyle, ze mamy I dzisiaj na lunch
Udanych wizyt
Ja juz w pracy, popijam sobie pierwsza od kilku tygodni kawke
Wczoraj zrobilam na obiad schabowe, bo o dziwo to chyba jedyna polska rzecz ktora moj wcina z apetytem hahah Nabilam tyle, ze mamy I dzisiaj na lunch
reklama