reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja zawsze płacze troszkę na dniu rodziny (dzień mamy, dziecka i taty) aż strach pomyśleć co będzie w tym roku :) co roku sie wzruszam :D a teraz sama myśl doprowadziła mnie właśnie do płaczu

p19uflw1nv024jhl.png
Ja wyłam wczoraj na przedstawieniu, takie było wzruszające [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję Wam kochane za ciepłe słowa :*
Nie jest to wszystko łatwe dla nas ale mamy pocieszenie w drugim bąbelku i zrobimy wszystko aby został z nami do końca.

Madzia uzupełniłam kalendarz. Mam nadzieję, że wszystko się zapisało.

Kurka teraz to mam stresa :-( ja nie chcę żeby mnie któraś Kruszynka opuściła :-(
Jutro mam USG i mam nadzieję że wszystko wpozadku... Nie rozumiem czemu to tak jest że właśnie często w ciąży bliźniaczej jedno dzieciątko odchodzi :-( Bardzo Ci współczuję a zarazem trzymam kciuki za drugiego Bąbelka :-)

Kochana nie martw się, myśl pozytywnie. U nas było to wszystko bardzo wcześnie. U Was na pewno będzie wszystko w porządku :*

Kochana nie martw się, myśl pozytywnie. U nas było to wszystko bardzo wcześnie. U Was na pewno będzie wszystko w porządku :*

We wtorek miałam USG w szpitalu przed wypisem i były dwie Kruszynki, z dobrym tętnem i dobrze rozwijające się, mam nadzieję że już tak zostanie, niestety często się słyszy że jedno odchodzi :-(

Dziękuję Wam kochane za ciepłe słowa :*
Nie jest to wszystko łatwe dla nas ale mamy pocieszenie w drugim bąbelku i zrobimy wszystko aby został z nami do końca.

Madzia uzupełniłam kalendarz. Mam nadzieję, że wszystko się zapisało.
Jest dobrze :)

Termin mam na 23 grudnia. Co o mnie... Mam 27 lat i jestem mama prawie 4 lataka, a więc to moja druga ciaza. Nie planowa - ogromne zaskoczenie. Staram się cieszyć ale mam mieszane uczucia. Hormony źle na mnie wpływają. W poprzedniej ciazy był ciągły stan euforii a teraz bliżej mi depresji... jestem po 2 wizytach(2 usg) póki co wszystko ok. Następna wizyta 6 czerwca. Czuje się ok pomijając mdłości które mnie zmuszają do jedzenia i senność dopada mnie bardziej niż w 1 ciazy. To w skrócie o mnie

Nie smutaj, dziecko to szczęście :)
Ja też dużo spałam jeszcze niedawno, może z tydzień mam więcej energii.

We wtorek miałam USG w szpitalu przed wypisem i były dwie Kruszynki, z dobrym tętnem i dobrze rozwijające się, mam nadzieję że już tak zostanie, niestety często się słyszy że jedno odchodzi :-(

Zostanie, zobaczysz. Nasz babelek przestał się rozwijać jeszcze przed 8 tygodniem na to wskazywała jego wielkość. To jest dobrodziejstwo usg, że w ogóle dowiedzieliśmy się o nim. Ty i Twoje kruszynki to zupełnie inna historia nie ma co porównywać bo szkoda nerw.

reklama
Ja już też po wizycie z której myślałam że wyjadę nie zadowolona bo bez USG ... Aleeeee widziałam, słyszałam, ruszał się, nie mógł dobrze zdjęcia zrobić (bo rozmazane wychodziło co zastopowal);))!! ma niecałe 4,5 cm. Mówił że to tylko tak na sprawdzenie co u niego słychać i by serduszka posłuchać. Policzyl mi jako bez wizyty USG. ;) trzy kg mniej wagi czyli teraz 60 kg. Kolejna wizyta 13.06 to badanie USG takie na sprawdzenie czy wszytko w porządku (genetyczne). Mówił nam o testach PEPPA itd. Ale raczej się nie zdecyduje. Mam koniecznie powtórzyć badania TSH bo poprzednio wyszło mi 3,10. No i chyba tyle. Aaaaaa no i ten nieszczęsny krwiak nadal jest...i leki w dalszym ciągu mam brać. Mąż na koniec powiedział czy zdjęcie wydrukuje i wydrukowal, a myślałam że tylko posłucham serca i wyłączy ekran, a tu zdziwienie! W ogóle gadał jak najety z lekarzem chyba więcej mówił niż ja i każdy poród opisał szczegółowo i chwalił się że był i że tym razem też nie odpuści. Hehe Pozdrawiamy. Jestem taka szczęśliwa [emoji4]

1495735928-aaaaaa.jpeg

......:::::::::11tydz i 2dni::::::::.........

Do góry