reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Ja już po usg . Dzidziuś się ma dobrze Ale mam krew w moczu i to duzo:(jutro jadę na dodatkowe badania bo niewiadomo czy to nerki czy przyszłe łożysko się odwarstwia
A ile masz tej krwi w moczu? Rozumiem, że erytrocyty Ci wyszły tak? Ja miałam w moczu 200, a w osadzie 15-25 w polu widzenia. A Ty? Lekarz podejrzewa kamicę nerkową.

Dziewczyny ja chwilę przed zajsciem w ciążę miałam krew w moczu (żywa) i okropny ból nerki (ostre zapalenie nerkowe). Kamice też miałam zdiagnozowana kilka lat temu. Nigdy nie lekcewazcie bólu nerek lub krwi w moczu.
Ka@sos a miałaś robiony z krwi wskaźnik CRP lub keratynine?

Kasos trzymam kciuki żeby było dobrze!!! Musi być!
Precious witaj ;-) napisz coś o sobie;-)

Ja już w domu, Fliziarz był, kominiarz na jutro przełożył i znowu jutro będę jechać. Zjadłam truskawki ze śmietaną a wcześniej naszła mnie ochota na chemię czyli przepyszna zupka chińska z vifonu ostrrra mniam :p

1495729232-aaaaaa.jpeg
grubas wraca z pracy . Ej serio wiecie co. Boje sie jutro u lekarza stanac na wage . Apetytu zbytnio nie mam a brzuch rośnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Termin mam na 23 grudnia. Co o mnie... Mam 27 lat i jestem mama prawie 4 lataka, a więc to moja druga ciaza. Nie planowa - ogromne zaskoczenie. Staram się cieszyć ale mam mieszane uczucia. Hormony źle na mnie wpływają. W poprzedniej ciazy był ciągły stan euforii a teraz bliżej mi depresji... jestem po 2 wizytach(2 usg) póki co wszystko ok. Następna wizyta 6 czerwca. Czuje się ok pomijając mdłości które mnie zmuszają do jedzenia i senność dopada mnie bardziej niż w 1 ciazy. To w skrócie o mnie

W polu widzenia mam 30-40-50 a w całości 80. Jutro dowiem się wiecej:(kurczę jestem przerazona mam mieć jutro keratynine i ten wskaźnik crp robiony i usg jeszcze raz

reklama
W polu widzenia mam 30-40-50 a w całości 80. Jutro dowiem się wiecej:(kurczę jestem przerazona mam mieć jutro keratynine i ten wskaźnik crp robiony i usg jeszcze raz
Nie martw się Kochana. Najważniejsza jest keratynina, bo ona określa, czy nerki dobrze funkcjonują. CRP mówi o stanie zapalonym, nawet jeśli będzie, to dostaniesz leki i się unormuje. Stres tu nie pomoże, trzymaj się, wierzę, że wszystko ułoży się pomyślnie :*

Do góry