eklerkaa
Fanka BB :)
A no i termin przesunął mi się z 15 na 13
......:::::::::11tydz i 2dni::::::::.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo, to taki jak mój póki co!!!! <3 <3 <3A no i termin przesunął mi się z 15 na 13
Super eklerka!!! Podobny do mojego orzeszkaJa już też po wizycie z której myślałam że wyjadę nie zadowolona bo bez USG ... Aleeeee widziałam, słyszałam, ruszał się, nie mógł dobrze zdjęcia zrobić (bo rozmazane wychodziło co zastopowal))!! ma niecałe 4,5 cm. Mówił że to tylko tak na sprawdzenie co u niego słychać i by serduszka posłuchać. Policzyl mi jako bez wizyty USG. trzy kg mniej wagi czyli teraz 60 kg. Kolejna wizyta 13.06 to badanie USG takie na sprawdzenie czy wszytko w porządku (genetyczne). Mówił nam o testach PEPPA itd. Ale raczej się nie zdecyduje. Mam koniecznie powtórzyć badania TSH bo poprzednio wyszło mi 3,10. No i chyba tyle. Aaaaaa no i ten nieszczęsny krwiak nadal jest...i leki w dalszym ciągu mam brać. Mąż na koniec powiedział czy zdjęcie wydrukuje i wydrukowal, a myślałam że tylko posłucham serca i wyłączy ekran, a tu zdziwienie! W ogóle gadał jak najety z lekarzem chyba więcej mówił niż ja i każdy poród opisał szczegółowo i chwalił się że był i że tym razem też nie odpuści. Hehe Pozdrawiamy. Jestem taka szczęśliwa [emoji4]
Od początku bardzo podobnie idziemy z rozwojem dzieci jak i z terminem hehe też to zauważyłamSuper eklerka!!! Podobny do mojego orzeszka
Super.Cieszę się bardzo Jestem ciekawa jak mój mąż się będzie zachowywał na badaniuJa już też po wizycie z której myślałam że wyjadę nie zadowolona bo bez USG ... Aleeeee widziałam, słyszałam, ruszał się, nie mógł dobrze zdjęcia zrobić (bo rozmazane wychodziło co zastopowal))!! ma niecałe 4,5 cm. Mówił że to tylko tak na sprawdzenie co u niego słychać i by serduszka posłuchać. Policzyl mi jako bez wizyty USG. trzy kg mniej wagi czyli teraz 60 kg. Kolejna wizyta 13.06 to badanie USG takie na sprawdzenie czy wszytko w porządku (genetyczne). Mówił nam o testach PEPPA itd. Ale raczej się nie zdecyduje. Mam koniecznie powtórzyć badania TSH bo poprzednio wyszło mi 3,10. No i chyba tyle. Aaaaaa no i ten nieszczęsny krwiak nadal jest...i leki w dalszym ciągu mam brać. Mąż na koniec powiedział czy zdjęcie wydrukuje i wydrukowal, a myślałam że tylko posłucham serca i wyłączy ekran, a tu zdziwienie! W ogóle gadał jak najety z lekarzem chyba więcej mówił niż ja i każdy poród opisał szczegółowo i chwalił się że był i że tym razem też nie odpuści. Hehe Pozdrawiamy. Jestem taka szczęśliwa [emoji4]
Ja też zjadłam truskawki a teraz kanapkę z ogórkiem malosolnym i pomidorem [emoji39][emoji39][emoji39] pyyyycha [emoji7]Przez Ciebie prosto z działki jade po truskawki a miałam już nic nie jeść dzisiaj
A ja właśnie obudziłam się na sniadanie[emoji1] niestety zjadłam i chyba już nie mogę iść spać dalej [emoji22] muszę ogarnąć młodą i do pracy [emoji16] miłego dnia wszystkim brzuchatkomObudziłam się po godzinie snu z potrzeba zjedzenia zupy ogórkowej [emoji23][emoji23]
Zjadłam to mogę iść dalej spać [emoji85]