reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Alime bardzo mi przykro z powodu jednej Kruszynki, najważniejsze że druga ma się dobrze!
Witam nowe Mamusie ;-)
Syn mi wrócił ze szkoły hulajnogą i..... zapomniał zabrać plecak ze szkoly i musiałam jechać autem. Zaraz zbieram się na budowę no dzisiaj jestem umówiona z fliziarzem i kominarzem ☺
Witam nowe Mamusie ;-)
Syn mi wrócił ze szkoły hulajnogą i..... zapomniał zabrać plecak ze szkoly i musiałam jechać autem. Zaraz zbieram się na budowę no dzisiaj jestem umówiona z fliziarzem i kominarzem ☺
M@gda
Moderatorka
Przypomniałaś mi, że mój mąż parasolki wczoraj od lekarza nie zabrałAlime bardzo mi przykro z powodu jednej Kruszynki, najważniejsze że druga ma się dobrze!
Witam nowe Mamusie ;-)
Angella210
Fanka BB :)
@daruuunia3 to dopiero wszystko przed Tobą co do urządzania domu.My wprowadziliśmy się w lutym do siebie.Ale frajda była jak trzeba było wszystko wybierać i prawie co dzień jeździłam na budowę
zapmarta
Karolkowa mama
M@gda - nie podawałam danych Eklerce, jestem tylko na wątku "poznajmy się". Zaraz pododaję resztę.
Witam nowe dziewczyny, powodzenia !!!
ledwo nadrobiłam co naskrobałyście. Dwa dni czytania zanim dobrnęłam do końca, ale już nie wiem co chciałam napisać i komu.
Witam nowe dziewczyny, powodzenia !!!
ledwo nadrobiłam co naskrobałyście. Dwa dni czytania zanim dobrnęłam do końca, ale już nie wiem co chciałam napisać i komu.
bebebe
Zaciekawiona BB
bebebe, kurczaczki, ze 3 tyg cie nie było, co u ciebie???
Jestem cały czas czytam. Mam mega mdłości i szczerze nie mam siły na nic. Już mężowi mówiłam że chyba mam depresje [emoji52]
Miałam jeszcze krwiaka i plamiłam wiec leżałam przez 2 tyg ale teraz jest juz ok [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
M@gda
Moderatorka
depresji mówimy stanowcze nie!!! Pogoda jest ładna, zielono dookoła, humor od razu robi się lepszyJestem cały czas czytam. Mam mega mdłości i szczerze nie mam siły na nic. Już mężowi mówiłam że chyba mam depresje [emoji52]
Miałam jeszcze krwiaka i plamiłam wiec leżałam przez 2 tyg ale teraz jest juz ok [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli już po plamieniach?? to dobrze