Moja mała też ma taką kieckę... Robi nią furore w przedszkolu Pozdrawiam. Śliczna KsiężniczkaPozdrawiamy w trakcie drogi do przedszkola [emoji16][emoji16]
reklama
CarlaR
Fanka BB :)
Mnie nogi rwaly dzis w nocy a nie mam tak nigdy.Hej dziewczyny
Udanych wizyt :-)
Sobie też
U mnie z pogodą jakiś zawrót... W nocy lało teraz wieje.
Najgorsze jest to, że cała noc rwalo mnie w nadgarstkach na tą zmianę.... Nigdy tak nie miałam :-(
eklerkaa
Fanka BB :)
Powodzenia.!!! &&& czekamy z wamiBadań genetycznych część dalsza!!!
@Karolcia1992 @Małgoś86 - samych pozytywnych wieści
@M@gda - udanej wizyty
......:::::::::11tydz i 1dni::::::::.........
Ostatnia edycja:
Co się dzieje z Twoją torbielą? Umknęła mi ta informacja. Ja miałam torbiel na lewym jajniku wielkości 4.5 cm. Byłam przerażona bo rosła w zastraszającym tempie. Na szczęście zmniejszyła się w trakcie ciąży i niedługo już całkiem zniknie To się ponoć przydarza kobietom w początkowej ciążyUdanych wizyt[emoji7][emoji110]
Ja dopiero wstalam, zasnelam wczoraj kolo 1 w nocy. Jakas para pod oknem mojej sypialni wracajac z imprezy stwierdzili, ze beda analizować swoj związek i kłócić się. Więc trochę się nasluchalam.
Aż musiałam do przedszkola dzwonić, że będziemy koło 9.
Ja dziś też mam wizytę u swojej gin na NFZ więc bez usg. Mam nadzieję, że powie mi coś na temat tego torbiela.
Wczoraj wyspałam się w dzień, wieczorem mąż mnie nakręcił na pizzę i tak nocka z głowy... Udało mi się zasnąć dopiero o 4:00. Śmieszne jest to,ze w dzień potrafię zasnąć w każdej pozycji i nic mi nie przeszkadza, a w nocy się kręce i nie mogę sobie miejsca znaleźć.
reniuszek
Love in the knick of time
Pozdrawiamy w trakcie drogi do przedszkola [emoji16][emoji16]
Ona jest prześliczna :-*
Też miałam torbiel 3,5cm na lewym jajniku. ostatnio jak byłam u lekarza to juz praktycznie cała się wchłonęła.Co się dzieje z Twoją torbielą? Umknęła mi ta informacja. Ja miałam torbiel na lewym jajniku wielkości 4.5 cm. Byłam przerażona bo rosła w zastraszającym tempie. Na szczęście zmniejszyła się w trakcie ciąży i niedługo już całkiem zniknie To się ponoć przydarza kobietom w początkowej ciąży
reniuszek
Love in the knick of time
Haha też to zauważyłamWczoraj wyspałam się w dzień, wieczorem mąż mnie nakręcił na pizzę i tak nocka z głowy... Udało mi się zasnąć dopiero o 4:00. Śmieszne jest to,ze w dzień potrafię zasnąć w każdej pozycji i nic mi nie przeszkadza, a w nocy się kręce i nie mogę sobie miejsca znaleźć.
W dodatku nie pije przed snem nic a w nocy nawet po 5razy wstaje do toalety....
reklama
blair_90
Mama Anielii Aleksandry<3
Na ostatnim usg wyszło, że mam torbiel na lewym jajniku 4cm.Co się dzieje z Twoją torbielą? Umknęła mi ta informacja. Ja miałam torbiel na lewym jajniku wielkości 4.5 cm. Byłam przerażona bo rosła w zastraszającym tempie. Na szczęście zmniejszyła się w trakcie ciąży i niedługo już całkiem zniknie To się ponoć przydarza kobietom w początkowej ciąży
A że to było tylko USG to mam nadzieję, że dziś mi coś wyjaśni moja gin.
Prowadzę ciążę w dwóch miejscach na NFZ i prywatnie. I tam gdzie na NFZ ona nie ma w gabinecie usg więc zleca badania i dopiero potem pojawiam się z wynikami. Tam gdzie prowadzę u lekarza który ma mi CC robić jest wszystko na miejscu. Dużo wygodniej.