reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Jestem po badaniach Franek dał sie idealnie zbadac wszystko w jak najlepszym pożądku jestem przeszczesliwa zdjecia wrzucę jak bede w domku po obiedzie bo teraz,wybieramy sie na małe zakupy i cos dobrego zjeść.Dzidziuś ma 6.3 cm jest dwa dni starszy niz om czyli 12t5d i jest na 90% chlopcem .Az mnie nosi z radości.

Ja również jestem bardziej za tym by zostać ale nie widzę przeszkód jeśli ma ktoś ochotę być na fb, wcześniej czy później i tak doszło by do tego (takie czasy że na fb prościej). ;) to będzie główne nasze forum, a tam możemy po prostu być w grupie ;) chciaz na majówkach 2013 na grupe fb przeszlysmy dopiero po porodzie. Potem jakieś akcje wyszły, grupa została podzielona na dwie... Dlatego jestem też za tym by główne sprawy pisać tu, tyle by był wątek zamknięty ;)

......:::::::::11tydz i 1dni::::::::.........

Jestem po badaniach Franek dał sie idealnie zbadac wszystko w jak najlepszym pożądku jestem przeszczesliwa zdjecia wrzucę jak bede w domku po obiedzie bo teraz,wybieramy sie na małe zakupy i cos dobrego zjeść.Dzidziuś ma 6.3 cm jest dwa dni starszy niz om czyli 12t5d i jest na 90% chlopcem .Az mnie nosi z radości.
Super info gratuluję kochana!!! :-)
Ja mam wizytę dopiero o 16...chyba zjem wszystkie paznokcie z nerwów :-D

Nie gryz bo chcesz hybrydy :D

p19uflw1nv024jhl.png
Przedluze sobie hard topem :-D :-D

Ostatnia edycja:
Gratulacje!!! Mówiłam, że będzie dobrze :) czekamy na foto syna

Ja mam wizytę dopiero o 16...chyba zjem wszystkie paznokcie z nerwów :-D

Wdech, wydech, wdech... Będzie dobrze :)

A co do przechodzenia na fb..przecież zostajemy tutaj :) fajnie jednak było niektóre z Was zobaczyć

To czekamy na zdjęcia ;)Przeczuwałaś,że będzie chłopak? ;) Udanych zakupów ;)

Ja też zostaje tutaj na forum a Facebook to taki dodatek ;)
Dla wszystkich wizytujących powodzenia ! Ja biorę się dzisiaj za pranie i prasowanie.Jakoś mam dzisiaj przypływ energii ;)

Ja jestem nieprzytomna... Chyba zmiana pogody robi swoje.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :-)

Reniuszku o Tobie myślę od wczoraj, bo sadzilam poziomki, może przeżyją i chociaż na kilka owoców się zalapie [emoji23]

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry