reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama

Proszę mi się tu na żadne fb nie przenosić ;)! załóżmy sobie tajny wątek tutaj niedługo ;) ([USER=171183]@M@gda
czekam na udane "próby") ale nie przenośmy się na fb, prooooooooszę :D.. bo nam się zaraz całkiem wątek rozjedzie.. niektórzy będą pisać tylko tam, niektórzy tu, a niektórzy i tu i tu i będzie chaos ;).
Ja się do fb nie linkuję (i żeby było sprawiedliwie to nie podglądałam Was :D), bo systematycznie wywalam wszystko stamtąd ;) służy mi głównie (uwaga, będzie wstydliwy fakt z mojego życia) do grania w farmę :p .
[/USER]

Pogadam dziś z administratorką.

Co do przechodzenia na FB, to jeśli zdjęciami chcecie się dzielić ok, ale jak chcecie tam pisać... to wolałabym tu zostać, z kilku powodów:
  • osobistych m.in. na fejsie głównie podglądam ludzi i drażni mnie jako narzędzie do podtrzymywania kontaktów, a jeszcze bardziej drażni mnie messenger
  • ze względu na naszą aktualną grupę: część dziewczyn przejdzie, część nie, trochę dyskusji będzie tu, trochę tam i wszystko się rozmyje tak jak na ciężarówkach po in vitro. Mają otwarty wątek, zamknięty, grupę na FB i dla mnie to... słabo wychodzi.
  • ze względu na nowe dziewczyny: jak widzicie ciągle ktoś do nas dołącza, jak tu się nic nie będzie działo to nikt nie dołączy
Nie jestem też pewna czy dziewczyny po ivf będą chciały się pokazać już na tym etapie... Ja się zastanawiam... Jakoś łatwiej byłoby mi się spotkać z kimś w realu niż pokazać się na fejsie.

Hej dziewczyny
Udanych wizyt :-)
Sobie też :-D
U mnie z pogodą jakiś zawrót... W nocy lało teraz wieje.
Najgorsze jest to, że cała noc rwalo mnie w nadgarstkach na tą zmianę.... Nigdy tak nie miałam :-(
Kurcze, stara, nic mi się w kalendarz nie wpisujesz :( jak ja mam ci napisać udanej wizyty jak ja nie pamietam??

Pogadam dziś z administratorką.

Co do przechodzenia na FB, to jeśli zdjęciami chcecie się dzielić ok, ale jak chcecie tam pisać... to wolałabym tu zostać, z kilku powodów:
  • osobistych m.in. na fejsie głównie podglądam ludzi i drażni mnie jako narzędzie do podtrzymywania kontaktów, a jeszcze bardziej drażni mnie messenger
  • ze względu na naszą aktualną grupę: część dziewczyn przejdzie, część nie, trochę dyskusji będzie tu, trochę tam i wszystko się rozmyje tak jak na ciężarówkach po in vitro. Mają otwarty wątek, zamknięty, grupę na FB i dla mnie to... słabo wychodzi.
  • ze względu na nowe dziewczyny: jak widzicie ciągle ktoś do nas dołącza, jak tu się nic nie będzie działo to nikt nie dołączy
Nie jestem też pewna czy dziewczyny po ivf będą chciały się pokazać już na tym etapie... Ja się zastanawiam... Jakoś łatwiej byłoby mi się spotkać z kimś w realu niż pokazać się na fejsie.
Osobiście też jestem za tym żeby zostać na forum.
Jak byłam na kwowtniowkach fb wszedł w ruch jak zaczęliśmy się rozpakowywac :-)
Zresztą nie przypominam sobie żebym z komórki nadawała w tamtych czasach :-D

Ale oczywiście o staje przy forum!!
Prywatnie się zobaczyc to fajne uczucie, tymbardziej, że wszystkie dziewczyny to mega młode łaski aż mi żal tylek ściska że ja taka stara pomarszczona i zaniedbana :-)

reklama
Hejka:)Matko poszlam spac po 18..znaczy sie lezalam juz a po 19 zasnelam.Te wzdęcia mnie wykoncza.Tak mnie wczoraj brzuch bolał.. dzis rozwolnienie..ehh niech to juz przejdzie.Wczoraj az mialam dola,zero energii i sie poplakalam..
Pogoda lipna za oknem..dopiero od soboty ma byc lepiej.

Widzialam ze sie wymieniacie fb i padło by utworzyc grupę na fb.Rowniez jak Magda jestem za tym by poki co pozostać na forun tutaj bo się zrobi zamieszanie i wszystko szlag trafi:p i dopiero jak bedziemy blizej rozwiązania się tam przeniesc.Mozna tutaj tajną grupę utworzyc.
Nie wiem jak uwazacie w kazdym razie dajcie mimo wszystko znac jakbyscie sie przeniosly oki?;)

Powodzenia dzis na wizytach wyjątkowych:*

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry