Zinc
Fanka BB :)
Trzymamy kciuki! [emoji3] i prosimy o piękne zdjęcia [emoji6]Badań genetycznych część dalsza!!!
@Karolcia1992 @Małgoś86 - samych pozytywnych wieści
@M@gda - udanej wizyty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki! [emoji3] i prosimy o piękne zdjęcia [emoji6]Badań genetycznych część dalsza!!!
@M@gda - udanej wizyty
Ja też i to od dwóch tygodni.Też mam fazę na pasztet
Proszę mi się tu na żadne fb nie przenosić ;)! załóżmy sobie tajny wątek tutaj niedługo ;) ([USER=171183]@M@gda czekam na udane "próby") ale nie przenośmy się na fb, prooooooooszę .. bo nam się zaraz całkiem wątek rozjedzie.. niektórzy będą pisać tylko tam, niektórzy tu, a niektórzy i tu i tu i będzie chaos .
Ja się do fb nie linkuję (i żeby było sprawiedliwie to nie podglądałam Was ), bo systematycznie wywalam wszystko stamtąd służy mi głównie (uwaga, będzie wstydliwy fakt z mojego życia) do grania w farmę .
[/USER]
Powodzenia dziewczyny!Badań genetycznych część dalsza!!!
@M@gda - udanej wizyty
Kurcze, stara, nic mi się w kalendarz nie wpisujesz jak ja mam ci napisać udanej wizyty jak ja nie pamietam??Hej dziewczyny
Udanych wizyt :-)
Sobie też
U mnie z pogodą jakiś zawrót... W nocy lało teraz wieje.
Najgorsze jest to, że cała noc rwalo mnie w nadgarstkach na tą zmianę.... Nigdy tak nie miałam :-(
Madziu zapomniałam ale to nic :-) :*Kurcze, stara, nic mi się w kalendarz nie wpisujesz jak ja mam ci napisać udanej wizyty jak ja nie pamietam??
Osobiście też jestem za tym żeby zostać na forum.Pogadam dziś z administratorką.
Co do przechodzenia na FB, to jeśli zdjęciami chcecie się dzielić ok, ale jak chcecie tam pisać... to wolałabym tu zostać, z kilku powodów:
Nie jestem też pewna czy dziewczyny po ivf będą chciały się pokazać już na tym etapie... Ja się zastanawiam... Jakoś łatwiej byłoby mi się spotkać z kimś w realu niż pokazać się na fejsie.
- osobistych m.in. na fejsie głównie podglądam ludzi i drażni mnie jako narzędzie do podtrzymywania kontaktów, a jeszcze bardziej drażni mnie messenger
- ze względu na naszą aktualną grupę: część dziewczyn przejdzie, część nie, trochę dyskusji będzie tu, trochę tam i wszystko się rozmyje tak jak na ciężarówkach po in vitro. Mają otwarty wątek, zamknięty, grupę na FB i dla mnie to... słabo wychodzi.
- ze względu na nowe dziewczyny: jak widzicie ciągle ktoś do nas dołącza, jak tu się nic nie będzie działo to nikt nie dołączy