reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Pozdrawiamy w trakcie drogi do przedszkola [emoji16][emoji16]
1495609019-aaaaaa.jpeg

m3sx3e3k25iia4nv.png
Moja mała też ma taką kieckę... Robi nią furore w przedszkolu :) Pozdrawiam. Śliczna Księżniczka

reklama
Udanych wizyt[emoji7][emoji110]
Ja dopiero wstalam, zasnelam wczoraj kolo 1 w nocy. Jakas para pod oknem mojej sypialni wracajac z imprezy stwierdzili, ze beda analizować swoj związek i kłócić się. Więc trochę się nasluchalam.
Aż musiałam do przedszkola dzwonić, że będziemy koło 9.

Ja dziś też mam wizytę u swojej gin na NFZ więc bez usg. Mam nadzieję, że powie mi coś na temat tego torbiela.

m3sx3e3k25iia4nv.png
Co się dzieje z Twoją torbielą? Umknęła mi ta informacja. Ja miałam torbiel na lewym jajniku wielkości 4.5 cm. Byłam przerażona bo rosła w zastraszającym tempie. Na szczęście zmniejszyła się w trakcie ciąży i niedługo już całkiem zniknie :) To się ponoć przydarza kobietom w początkowej ciąży :)

Wczoraj wyspałam się w dzień, wieczorem mąż mnie nakręcił na pizzę i tak nocka z głowy... Udało mi się zasnąć dopiero o 4:00. Śmieszne jest to,ze w dzień potrafię zasnąć w każdej pozycji i nic mi nie przeszkadza, a w nocy się kręce i nie mogę sobie miejsca znaleźć.

Co się dzieje z Twoją torbielą? Umknęła mi ta informacja. Ja miałam torbiel na lewym jajniku wielkości 4.5 cm. Byłam przerażona bo rosła w zastraszającym tempie. Na szczęście zmniejszyła się w trakcie ciąży i niedługo już całkiem zniknie :) To się ponoć przydarza kobietom w początkowej ciąży :)
Też miałam torbiel 3,5cm na lewym jajniku. ostatnio jak byłam u lekarza to juz praktycznie cała się wchłonęła.

Wczoraj wyspałam się w dzień, wieczorem mąż mnie nakręcił na pizzę i tak nocka z głowy... Udało mi się zasnąć dopiero o 4:00. Śmieszne jest to,ze w dzień potrafię zasnąć w każdej pozycji i nic mi nie przeszkadza, a w nocy się kręce i nie mogę sobie miejsca znaleźć.
Haha też to zauważyłam :-D
W dodatku nie pije przed snem nic a w nocy nawet po 5razy wstaje do toalety....

reklama
Na ostatnim usg wyszło, że mam torbiel na lewym jajniku 4cm.
A że to było tylko USG to mam nadzieję, że dziś mi coś wyjaśni moja gin.

Prowadzę ciążę w dwóch miejscach na NFZ i prywatnie. I tam gdzie na NFZ ona nie ma w gabinecie usg więc zleca badania i dopiero potem pojawiam się z wynikami. Tam gdzie prowadzę u lekarza który ma mi CC robić jest wszystko na miejscu. Dużo wygodniej.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Do góry