reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

@Mikado93 fajnie, że się odzywasz ;). odeśpisz podróż i od razu będziesz się lepiej czuć ;). Rodzice trawią sytuację ;) jeszcze trochę i oszaleją na punkcie wnuka :D zobaczysz :). kiedy masz wizytę?
Oby, oby... bardzo bym chciała... Teraz najbliżej to prenatalne 1.06, a potem 7.06 wizyta u mojego gina (tą drugą wczoraj wieczorem umówiłam więc zaraz się dopiszę do kalendarza). Ogólnie dzięki za słowa wsparcia i Tobie i innym dziewczynom, to na prawdę pomaga :)

@M@gda @Karolcia1992 @Małgoś86 Powodzenia dziś, oby dziś był dobry dzień z samymi jak najlepszymi informacjami :)

reklama
Udanych wizyt[emoji7][emoji110]
Ja dopiero wstalam, zasnelam wczoraj kolo 1 w nocy. Jakas para pod oknem mojej sypialni wracajac z imprezy stwierdzili, ze beda analizować swoj związek i kłócić się. Więc trochę się nasluchalam.
Aż musiałam do przedszkola dzwonić, że będziemy koło 9.

Ja dziś też mam wizytę u swojej gin na NFZ więc bez usg. Mam nadzieję, że powie mi coś na temat tego torbiela.

m3sx3e3k25iia4nv.png

Trzymam kciuki za wizytujące!
Ja też jestem za tym żeby zostać na forum, zwłaszcza że nie wszystkie mają fejsa. A później, później jak już będziemy w komplecie utworzyć grupę zamkniętą i będzie gitara ;-)
Dzisiaj z Bartem idziemy do kina na "Dzieciak rządzi " podobni fajna bajka. Dam znać po ;-)
Zaraz zbieramy się z mężem na budowę i zakupy. Deszcz pada i jest szaro i buro...
Miłego dnia Dziewczyny!

Nie wiem skąd założenie że fb ma być zamiast forum. Nikt też nikogo nie zmusza że ma tam przejść. Skoro część z nas chce uchylić o sobie rąbka tajemnicy np. w postaci zdjęć, to nie widzę w tym nic złego, zwłaszcza że dla mnie np. jest to bardziej komfortowe niż wstawianie zdjęć na ogólnodostępnym forum [emoji4] nie wiąże się to z zaniedbaniem naszego wątku więc spokojnie [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ho :) ja juz w szkole :) oczywiscie na forum zostaje tutaj :) trzymam kciuki za wizyty a wy trzymajcie za mnie zebym tu nie zasnela :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry