reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@kosa1212 nom jest słodka w tych włoskich, ludzie na ulicy mnie zaczepiaja i włosy komentują ;) miałam takie jak byłam w jej wieku az do 4 klasy A potem mi zmysialy ;(

@Zinc to pitolek jak nic na bank. ;))

@panda88 przeczytałam wcześniej ale teraz odpisuje.!!! Nie martw się najważniejsze że widziałaś dziecię i że żyje i w ogóle że taki aktywny !!!!! Jej super!!!!

@reniuszek dodałam Cie na insta widzę że ty sport dziecka wyglądasz jak milion dolarów
@blair_90 ciebie również dodalam ;)

@MagMag nie mogę się napatrzec na twoje maleństwo!!!!!!! Pedały czas wracam do niego a raczej niej. <3 gratulacje [emoji323] ;****

@tusiaczzek1988 wszędzie dobrze ale w domu najlepiej !!! Super ze juz u siebie w swoim łóżku dziś zasniesz ;)

......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........

reklama
ALE GRZMI ALBE BLYSKA ;( [emoji32]
Mojeeee okna ;( mam nadzieję że trochę większy daszek nad oknem da radę. Boję sieee. Mąż smacznie chrapie dzieci też, a ja czekam aż się skończą te strzały.

Jutro w ramach akcji "cała Polska czyta dziecia" czytam w przedszkolu u młodszej bajeczki dla dzieciaków. ;) zostałam nominowana.... i jak tu dać radę aż tylu potworkom. ;) wrzucę wam jutro jakieś zdjęcie ;)

......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........

@MagMag gratuluję udanej wizyty ;)

@Zinc super, że wizyta udana ;)! kosmita nie kosmita, zdjęcia piękne <3

@Oska305 to dystansuj się na spokojnie i w sobotę czekamy na same dobre wieści i zdjęcia maluchów :D.

@Eraja, niby rude włosy pojawiają się co drugie pokolenie ;) ale przy dwójce rodziców wnoszących "rude geny" może być różnie ;). U mnie w rodzinie dziadek był rudy :) na 4 dzieci i 10 wnucząt tylko ja i mój brat jesteśmy rudzielcami :D tata miał "za małolata" rudy zarost i tak o to się geny ujawniły :).

Proszę mi się tu na żadne fb nie przenosić ;)! załóżmy sobie tajny wątek tutaj niedługo ;) (@M@gda czekam na udane "próby") ale nie przenośmy się na fb, prooooooooszę :D.. bo nam się zaraz całkiem wątek rozjedzie.. niektórzy będą pisać tylko tam, niektórzy tu, a niektórzy i tu i tu i będzie chaos ;).
Ja się do fb nie linkuję (i żeby było sprawiedliwie to nie podglądałam Was :D), bo systematycznie wywalam wszystko stamtąd ;) służy mi głównie (uwaga, będzie wstydliwy fakt z mojego życia) do grania w farmę :p .
za to posiadaczki insta za moment sobie wszystkie dodam :D (jak ktoś się nie podał, a chce dodać to: kar_70) jeśli ktoś Was zaobserwował "po nocy" to ja :D nie jestem tam zbyt aktywna, ale lookam codziennie :D.

@Mikado93 fajnie, że się odzywasz ;). odeśpisz podróż i od razu będziesz się lepiej czuć ;). Rodzice trawią sytuację ;) jeszcze trochę i oszaleją na punkcie wnuka :D zobaczysz :). kiedy masz wizytę?

Nie wiem która to Ty :D

p19uflw1nv024jhl.png
Zdjęcie profilowe z czarną peruka i usta czerwone[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Rany po tej pizzy padłam wczoraj jak kamień. Jeszcze mąż mnie ululał i wstałam dopiero teraz, hihihihi. Potrzebowałam tego wszystkiego wczoraj. Jakiś taki miałam podły dzień. Ale dziś nastroje lepsze. Jadę do Mysłowic do przyjaciółki na ploty i na przegląd zębów. Zobaczymy ile mam dziur ^^ A że w domu wszystko mam zrobione to zamieniam się w kota i będę dziś chyba na przemian caaaaały dzień spać i oglądać Netflixa aż nie wyjadę :D Co do FB to osobiście wolę zostać na forum. FB grupy mnie nie ciągną choć w paru jestem. Tam to bardziej zachowuję się jak podglądacz xD
Miłego dnia Dziewczyny. Ja rozpoczynam dziś leniwą środę. Tulę i ściskam kciuki za dzisiejsze badanka i wizyty. Dajcie znać co i jak ;)

Dziewczyny miłego dnia[emoji4] my dziś mamy mieć w przedszkolu festyn i występy na dzień mamy i taty a tu lipna pogoda [emoji4] od 1 czerwca idę na l4, ale ciężko mi dotrwać bo czuję się coraz gorzej [emoji20] staram się czytać na bieżąco, ale wczoraj zasnęłam nim nadrobiłam cały dzień [emoji12] a w 11 tygodniu złapały mnie takie mdłości że mam wrażenie jakby mój żołądek nie trawił tego co jem, wczoraj po obiedzie 5 godzin mnie męczyło [emoji20]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ajj ale miałam sen. Śniło mi się badanie genetyczne na którym wszystko było źle. Cały sen przeryczałam. Taka zmęczona się obudziłam [emoji14] Dobrze, że to tylko sen :D

Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

2017-05-24 M@gda wizyta kontrolna
2017-05-24 Karolcia1992 Badanie genetyczne 3D /w 12t+2d ciąży
2017-05-24 Małgoś86 badanie genetyczne/ w 13t ciąży

2017-05-25 Mikini26 Badanie genetyczne
2017-05-25 Katie223 usg
2017-05-26 Angella210 wizyta u ginekologa
2017-05-26 tusiaczzek1988 USG kontrolne
2017-05-26 Agnes.M wizyta u ginekologa
2017-05-27 Oska305 badania prenatalne
2017-05-29 JaneHeart Badanie genetyczne 12t6d
2017-05-29 Lady_Waiting USG genetyczne
2017-05-31 Eraja wizyta u ginekologa + USG kontrolne
2017-06-01 Mikado93 USG genetyczne + Pappa (12t6d)
2017-06-01 misianka Badania prenetalne
2017-06-02 misianka wizyta kontrolna
2017-06-02 Kasia12345 Badanie genetyczne
2017-06-02 Eraja USG genetyczne
2017-06-06 Karolcia90 wizyta
2017-06-07 JaneHeart Wizyta kontrolna 14t1d
2017-06-07 Katie223 badanie prenatalne
2017-06-08 tusiaczzek1988 badanie prenatalne+test PAPPA
2017-06-08 ente badanie genetyczne
2017-06-09 mrsMalec badanie kontrolne
2017-06-13 Izabela90 wizyta kontrolna i usg
2017-06-13 b] gieer [/b] usg genetyczne
2017-06-14 Karolcia1992 wizyta kontrolna i usg
2017-06-19 daruuunia3 wizyta kontrolna i usg
2017-06-20 Millo wizyta kontrolna i usg

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - gdzie go szukać i jak obsługiwać znjadziesz instrukcję :)

reklama
Do góry