reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

@kosa1212 nom jest słodka w tych włoskich, ludzie na ulicy mnie zaczepiaja i włosy komentują ;) miałam takie jak byłam w jej wieku az do 4 klasy A potem mi zmysialy ;(

@Zinc to pitolek jak nic na bank. ;))

@panda88 przeczytałam wcześniej ale teraz odpisuje.!!! Nie martw się najważniejsze że widziałaś dziecię i że żyje i w ogóle że taki aktywny !!!!! Jej super!!!!

@reniuszek dodałam Cie na insta widzę że ty sport dziecka wyglądasz jak milion dolarów
@blair_90 ciebie również dodalam ;)

@MagMag nie mogę się napatrzec na twoje maleństwo!!!!!!! Pedały czas wracam do niego a raczej niej. <3 gratulacje [emoji323] ;****

@tusiaczzek1988 wszędzie dobrze ale w domu najlepiej !!! Super ze juz u siebie w swoim łóżku dziś zasniesz ;)

......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........

reklama
ALE GRZMI ALBE BLYSKA ;( [emoji32]
Mojeeee okna ;( mam nadzieję że trochę większy daszek nad oknem da radę. Boję sieee. Mąż smacznie chrapie dzieci też, a ja czekam aż się skończą te strzały.

Jutro w ramach akcji "cała Polska czyta dziecia" czytam w przedszkolu u młodszej bajeczki dla dzieciaków. ;) zostałam nominowana.... i jak tu dać radę aż tylu potworkom. ;) wrzucę wam jutro jakieś zdjęcie ;)

......:::::::::11tydz i 0dni::::::::.........

@MagMag gratuluję udanej wizyty ;)

@Zinc super, że wizyta udana ;)! kosmita nie kosmita, zdjęcia piękne <3

@Oska305 to dystansuj się na spokojnie i w sobotę czekamy na same dobre wieści i zdjęcia maluchów :D.

@Eraja, niby rude włosy pojawiają się co drugie pokolenie ;) ale przy dwójce rodziców wnoszących "rude geny" może być różnie ;). U mnie w rodzinie dziadek był rudy :) na 4 dzieci i 10 wnucząt tylko ja i mój brat jesteśmy rudzielcami :D tata miał "za małolata" rudy zarost i tak o to się geny ujawniły :).

Proszę mi się tu na żadne fb nie przenosić ;)! załóżmy sobie tajny wątek tutaj niedługo ;) (@M@gda czekam na udane "próby") ale nie przenośmy się na fb, prooooooooszę :D.. bo nam się zaraz całkiem wątek rozjedzie.. niektórzy będą pisać tylko tam, niektórzy tu, a niektórzy i tu i tu i będzie chaos ;).
Ja się do fb nie linkuję (i żeby było sprawiedliwie to nie podglądałam Was :D), bo systematycznie wywalam wszystko stamtąd ;) służy mi głównie (uwaga, będzie wstydliwy fakt z mojego życia) do grania w farmę :p .
za to posiadaczki insta za moment sobie wszystkie dodam :D (jak ktoś się nie podał, a chce dodać to: kar_70) jeśli ktoś Was zaobserwował "po nocy" to ja :D nie jestem tam zbyt aktywna, ale lookam codziennie :D.

@Mikado93 fajnie, że się odzywasz ;). odeśpisz podróż i od razu będziesz się lepiej czuć ;). Rodzice trawią sytuację ;) jeszcze trochę i oszaleją na punkcie wnuka :D zobaczysz :). kiedy masz wizytę?

Nie wiem która to Ty :D

p19uflw1nv024jhl.png
Zdjęcie profilowe z czarną peruka i usta czerwone[emoji1]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!
Rany po tej pizzy padłam wczoraj jak kamień. Jeszcze mąż mnie ululał i wstałam dopiero teraz, hihihihi. Potrzebowałam tego wszystkiego wczoraj. Jakiś taki miałam podły dzień. Ale dziś nastroje lepsze. Jadę do Mysłowic do przyjaciółki na ploty i na przegląd zębów. Zobaczymy ile mam dziur ^^ A że w domu wszystko mam zrobione to zamieniam się w kota i będę dziś chyba na przemian caaaaały dzień spać i oglądać Netflixa aż nie wyjadę :D Co do FB to osobiście wolę zostać na forum. FB grupy mnie nie ciągną choć w paru jestem. Tam to bardziej zachowuję się jak podglądacz xD
Miłego dnia Dziewczyny. Ja rozpoczynam dziś leniwą środę. Tulę i ściskam kciuki za dzisiejsze badanka i wizyty. Dajcie znać co i jak ;)

Dziewczyny miłego dnia[emoji4] my dziś mamy mieć w przedszkolu festyn i występy na dzień mamy i taty a tu lipna pogoda [emoji4] od 1 czerwca idę na l4, ale ciężko mi dotrwać bo czuję się coraz gorzej [emoji20] staram się czytać na bieżąco, ale wczoraj zasnęłam nim nadrobiłam cały dzień [emoji12] a w 11 tygodniu złapały mnie takie mdłości że mam wrażenie jakby mój żołądek nie trawił tego co jem, wczoraj po obiedzie 5 godzin mnie męczyło [emoji20]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Ajj ale miałam sen. Śniło mi się badanie genetyczne na którym wszystko było źle. Cały sen przeryczałam. Taka zmęczona się obudziłam [emoji14] Dobrze, że to tylko sen :D

Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

2017-05-24 M@gda wizyta kontrolna
2017-05-24 Karolcia1992 Badanie genetyczne 3D /w 12t+2d ciąży
2017-05-24 Małgoś86 badanie genetyczne/ w 13t ciąży

2017-05-25 Mikini26 Badanie genetyczne
2017-05-25 Katie223 usg
2017-05-26 Angella210 wizyta u ginekologa
2017-05-26 tusiaczzek1988 USG kontrolne
2017-05-26 Agnes.M wizyta u ginekologa
2017-05-27 Oska305 badania prenatalne
2017-05-29 JaneHeart Badanie genetyczne 12t6d
2017-05-29 Lady_Waiting USG genetyczne
2017-05-31 Eraja wizyta u ginekologa + USG kontrolne
2017-06-01 Mikado93 USG genetyczne + Pappa (12t6d)
2017-06-01 misianka Badania prenetalne
2017-06-02 misianka wizyta kontrolna
2017-06-02 Kasia12345 Badanie genetyczne
2017-06-02 Eraja USG genetyczne
2017-06-06 Karolcia90 wizyta
2017-06-07 JaneHeart Wizyta kontrolna 14t1d
2017-06-07 Katie223 badanie prenatalne
2017-06-08 tusiaczzek1988 badanie prenatalne+test PAPPA
2017-06-08 ente badanie genetyczne
2017-06-09 mrsMalec badanie kontrolne
2017-06-13 Izabela90 wizyta kontrolna i usg
2017-06-13 b] gieer [/b] usg genetyczne
2017-06-14 Karolcia1992 wizyta kontrolna i usg
2017-06-19 daruuunia3 wizyta kontrolna i usg
2017-06-20 Millo wizyta kontrolna i usg

Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Pod Link do: Kalendarz - gdzie go szukać i jak obsługiwać znjadziesz instrukcję :)

reklama
Do góry