reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja biorę mama dha premium plus i mają dużo kwasów, ale skad mam wiedzieć czy zanieczyszczone? :D właśnie czytalam o tych zanieczyszczeniach, ale nie umiem się do tego w żaden sposób odnieść ... :/

Sprawdza się z czego pozyskiwane są kwasy.
W omega med pozyskiwane są a alg hodowlanych w kontrolowanych warunkach. Ponoć w innych pozyskiwane są z wątroby ryb, z wolnego połowu oceanicznego i morskiego.
Specem nie jestem, ale skoro DHA mam z pierwotnego źródła i czystego to wolę to.

reklama
Aha dziś dopiero pooglądam ciuszki z biedronki dresy są super, legginsy też pasują i koszula nocna to dopiero będę mogła określić po jakimś czasie hehh.
Obiecałam że jak tylko wrócę to zdjęcie poduchy wystawię, więc oto zdjęcie mojej poszuszki :-)

Załączniki

• tmp_4869-IMG_20170523_145936-1015596379.jpg
    tmp_4869-IMG_20170523_145936-1015596379.jpg
    883,8 KB · Wyświetleń: 67
Cześć dziewczyny. Wiem, że byłam wpisana do kalendarza, więc przychodzę podzielić się kilkoma nowinkami. Testy genetyczne wyszły super. Badanie trwało ponad godzinę, bo lekarz wszystko szczegółowo opowiadał. Dzidzia ma 7 cm i prawie na pewno będzie dziewczynka. Wkraczamy więc powoli w 13 tydzień. Pozdrawiam. Czytam Was bardzo często, ale z ukrycia. Trzymam za Was wszystkie wielkie kciuki..
20170523_114754-2064x1161.jpg

Załączniki

• 20170523_114754-2064x1161.jpg
    20170523_114754-2064x1161.jpg
    228,1 KB · Wyświetleń: 392
Hej dziewczyny. Ja już w domu, i w swoim łóżeczku w końcu :-) Jej jak mi wygodnie :-)
Dziś miała USG lekarz powiedział że wszystko wpozadku że dzieciaki ładnie rosną, potem badal mnie na kozie stwierdził że też wszystko ok, macica miękka, nie napięta tak jak tydzień temu i ogółem wszystko dobrze :-)
Super ze jesteś w domku. Tak trzymaj kochana :-)

Cześć dziewczyny. Wiem, że byłam wpisana do kalendarza, więc przychodzę podzielić się kilkoma nowinkami. Testy genetyczne wyszły super. Badanie trwało ponad godzinę, bo lekarz wszystko szczegółowo opowiadał. Dzidzia ma 7 cm i prawie na pewno będzie dziewczynka. Wkraczamy więc powoli w 13 tydzień. Pozdrawiam. Czytam Was bardzo często, ale z ukrycia. Trzymam za Was wszystkie wielkie kciuki.. Zobacz załącznik 807784
Śliczna! Gratuluję serdecznie :-)

Podaj namiary :-)

Ja na szczęście aparat zdjelam w lutym i miałam bezgumkowy więc nie było problemu ;-)

Teraz najgorsze sa nakładki, bo tak mi pogłębiają nudności że szok
Niedaleko galerii Mokotów. Jak Marek wróci z pracy to zapytam go o nazwę, bo nie pamiętam.
Właśnie mój mąż nosi teraz nakładki dwa razy w tygodniu na noc i ma drucik od wewnętrznej strony. Aparat zdjął trzy lata temu.

Chciałam dzisiaj byc normalna i ubrała spodnie
Wydawało mi się że mam jeszcze swoje ciążowki z happymum i hm ale jak mnie mama oswiecila sprzedałam na allegro. Ups.
Zastanawiam się gdzie najlepiej kupić ciążowki i nie wydać za dużo pieniędzy???

reklama
Do góry